- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.241
Ben de 72 ile hamile kaldım 88 le doğuma gitmiştim nerdeyse aynıymışız seninle. Azmimizde aynı olur da veririz bu fazlalıkarımızı inşallah
Bugün sabah sporumu yapmadan ev roparlamaya başladım ve hala da bitiremedin. Offf ev işi ne nankör böyle. Daha mutfak toplayıp yemek yapacağım.yani bugün spor hayal oldu gibi
Bırakmak istemiyorum ben de ama bazen yoldan cıktıgım da olmuyor degilOlur inşallah :) sen benim gibi hemen bırakma ama ben kendimi biraktim 4 ay sonra hamile kaldim kafami vuracak duvarlar aradim sonra
Bırakmak istemiyorum ben de ama bazen yoldan cıktıgım da olmuyor degil
Cok güzel bir süreç. Hayatında ilk defa gobegin çıktığı icin cok mutlu oluyorsun:)
Annelere kanmamak lazım yaniiÖnemli değil tatlım unutmuşsun yazmışdım daha önce canım kilo verince zaten hamileyim deyip çok aşırı yemiyeceksin ben ayyy şu güzel şu böyle desem ufak çoçuk gibi kayınvalidem peşimde dolandı yeee kızım yeee bebeğe birşey olur sonra türkiyeye gittim annem yeee kızım sen doymuyorsunkiii bebek doysun bebekde gelişmeyecek hep yalaaaaaaaannn nurtopu gibi 4 kusur kilo doğdu kızım sezeryanlahatta erken doğmasa 5 kiloyu tamamlardı bu dedi doktor
Ama öyle pufuduk güzel bebekler.Önemli değil tatlım unutmuşsun yazmışdım daha önce canım kilo verince zaten hamileyim deyip çok aşırı yemiyeceksin ben ayyy şu güzel şu böyle desem ufak çoçuk gibi kayınvalidem peşimde dolandı yeee kızım yeee bebeğe birşey olur sonra türkiyeye gittim annem yeee kızım sen doymuyorsunkiii bebek doysun bebekde gelişmeyecek hep yalaaaaaaaannn nurtopu gibi 4 kusur kilo doğdu kızım sezeryanlahatta erken doğmasa 5 kiloyu tamamlardı bu dedi doktor
Biz seneye düşünüyoruz. 2 yıllık evliyim ve 21 yaşındayım.hayırlısı olur inşallah canım..hamilelik haberlerini de burdan alalım inşallah..
kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin canım..
Çok geçmiş olsun canım.Umarım kızının bişeyciği çıkmaz.Kizlar sabah ciktik ogumu hematolojiye goturduk kan aldirdik sonuclari almaya cikacagiz. Kizimi da 16.30 da kardiyoloji dr na dua edin insaallah bisey cikmaz. Yüreğim agzimda yani.
Bu arada aksam misafir var yarin da gunduze de misafir var.
@kollontai kaptanim. Bebi zayiflat yaa bana bir liste bul aynen uygulayacagim söz yoksa kacti ipin ucu tutamiyorummmm
Yahu sen ne kucukmussun ebru, cok genc evlenmissin.Biz seneye düşünüyoruz. 2 yıllık evliyim ve 21 yaşındayım.
Ayyy evet canım. Herkes ne acelen vardı diyor ama ben daha erken tanısaydım daha erken evlenseydim keşke diyorumm.Yahu sen ne kucukmussun ebru, cok genc evlenmissin.
6 ayda nişanlı kaldık. Zaten lise bitti öyle evlenmiş oldum.Yahu sen ne kucukmussun ebru, cok genc evlenmissin.
Naptın yaa ben zaten bu yarısmaya 65'le başladım, gene o sayıları gorsem girerim yarısmayaArada bir olur no problem benim gibi 73 olana kadar olmasin yeter
Ayy rakibem sen daha çıtırmıssın yaa :))Biz seneye düşünüyoruz. 2 yıllık evliyim ve 21 yaşındayım.
Yapsam kimse inanmaz benim çocuğum olduğuna demi??Ayy rakibem sen daha çıtırmıssın yaa :))
Sen daha yapma tabi, accık daha bekle
Bence hamilelk sürecinde de burada ol.O zamn daha kontrollü olursun.Naptın yaa ben zaten bu yarısmaya 65'le başladım, gene o sayıları gorsem girerim yarısmaya
Yapsam kimse inanmaz benim çocuğum olduğuna demi??
Kardeşim falan sanarlarr.
Zaten evli olduğuma da inanmıyorlar.
Gitmem kız bi yere boşuna kaptan yardımcısı olmadım, beni anca burası durdurur. Doğurana kadar burdayımBence hamilelk sürecinde de burada ol.O zamn daha kontrollü olursun.
İyi olur kız hem bende rakibersiz kalmamış olurum.
Evet bence de o yüzden bekle biraz daha
Gitmem kız bi yere boşuna kaptan yardımcısı olmadım, beni anca burası durdurur. Doğurana kadar burdayım
Naptın yaa ben zaten bu yarısmaya 65'le başladım, gene o sayıları gorsem girerim yarısmaya
Ayy rakibem sen daha çıtırmıssın yaa :))
Sen daha yapma tabi, accık daha bekle
Nasipmiş demek ki canım.Şimdi zaten çok güzel veriyorsun.Yaa ben ilk defa 73e ciktim onda da hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?