Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım listede yer yoksa bile dışardan devam edebilir maksat motivasyonu düşmesin ve onada yardımcı olabilelim:)

ay maşallah kız iyi işte doğar doğmaz ele avuca gelmiştir küçük bebek bakmak zor oluyor:)

Gezip duran sensin.Sen anlat...
çok yoğun bir gündü kursta para toplamıştık yemek yapılması için malzemeler alındı saat 10 gibi camide kadınlar toplandı hatim cemiyeti kuruldu aşçılar geldi kazan kazan yemekler pişti butun köy ve civar köyler davet edildi öğrenciler yani biz hepimiz aynı elbiseyi giyip iğne oyalı beyaz başörtülerle kuran okuduk sonra kuran bitince yemekler dağıtıldı herkes yemekleri yedi çok çok güzel bir gün gelen misafirler hediyeler getirdi hatim yaptığımız için çok güzel ama yorucu bir gündü :)

tabi evlenmeseydim erkek lerin kökü kururdu mazallah:)
ben bir anne olarak kızımın 18 yaşında evlenmesini istemem tabi dinlerse
Hahhaaaaa haklısın aslında :)))
Ama benim şimdiki hayatım çok rahat. Önceden de rahattım tabi ama şimdi sanki tamamlanmış hissediyorum.
Yani aslında başka şehirde yaşadığım içinde olabilir. Kv. Kp.derdi yok. Gelen giden karışan çok olmuyor.hatta hiç olmuyor. Eşimde bana yardım ediyor. Ama benim evimde memlekette olsaydı.daha farklı olurdu tabi

Ayy ne güzelmiş yaa :))
İmrendim valla
Keşke bende o kadar samimi br yerde yaşasaydım.

evet o şekilde rahat olduğun için:)
bakma kız benim şikayet ettiğimede benim adamcağızımda ne dersem yapar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…