- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.301
canım listede yer yoksa bile dışardan devam edebilir maksat motivasyonu düşmesin ve onada yardımcı olabilelim:)@secilce034 hoşgeldin canım, ben de diger kaptan yardımcısıyım.
1 kişilik yer vardı ama @ayhan zeynep de vardı yanlış hatırlamıyorsam... Eğer o devam etmeyecekse yerimiz var. O yüzden ben topu @kollontai 'ye atıyorum şahsen :)
ay maşallah kız iyi işte doğar doğmaz ele avuca gelmiştir küçük bebek bakmak zor oluyor:)Önemli değil tatlım unutmuşsun yazmışdım daha önce canım kilo verince zaten hamileyim deyip çok aşırı yemiyeceksin ben ayyy şu güzel şu böyle desem ufak çoçuk gibi kayınvalidem peşimde dolandı yeee kızım yeee bebeğe birşey olur sonra türkiyeye gittim annem yeee kızım sen doymuyorsunkiii bebek doysun bebekde gelişmeyecek hep yalaaaaaaaannn nurtopu gibi 4 kusur kilo doğdu kızım sezeryanlahatta erken doğmasa 5 kiloyu tamamlardı bu dedi doktor
bence sen 25 yaşına gelmeden çocuk falan yapma bacım çok küçükmüşsün daha bizmi yanlış okuduk bende seni diğer kızlar gibi 26 27 falan zannediyordumBiz seneye düşünüyoruz. 2 yıllık evliyim ve 21 yaşındayım.
tabi evlenmeseydim erkek lerin kökü kururdu mazallah:)Ayyy evet canım. Herkes ne acelen vardı diyor ama ben daha erken tanısaydım daha erken evlenseydim keşke diyorumm.
Gezip duran sensin.Sen anlat...geldim tatlım sabaha kadar seninim bugun anlat bakem:)
Buraların yakacağım diyorsun yanitoplanın bakem takımın biricik gevezesi geldi
bu arada yoğunluğum bitti kızlar kursumda az kaldı bundan sonra sayfa sayfa yazı okursunuz artık
çok yoğun bir gündü kursta para toplamıştık yemek yapılması için malzemeler alındı saat 10 gibi camide kadınlar toplandı hatim cemiyeti kuruldu aşçılar geldi kazan kazan yemekler pişti butun köy ve civar köyler davet edildi öğrenciler yani biz hepimiz aynı elbiseyi giyip iğne oyalı beyaz başörtülerle kuran okuduk sonra kuran bitince yemekler dağıtıldı herkes yemekleri yedi çok çok güzel bir gün gelen misafirler hediyeler getirdi hatim yaptığımız için çok güzel ama yorucu bir gündü :)Gezip duran sensin.Sen anlat...
Hatırlamıyorum canım.İlk zamanlar bu kadar şeffaf değildim. Avatarımda da ki doğum tarihim değil.bence sen 25 yaşına gelmeden çocuk falan yapma bacım çok küçükmüşsün daha bizmi yanlış okuduk bende seni diğer kızlar gibi 26 27 falan zannediyordum
senle beraber eeee bir diğer gevezede sen oluyorsunBuraların yakacağım diyorsun yani
Hahhaaaaa haklısın aslında :)))tabi evlenmeseydim erkek lerin kökü kururdu mazallah:)
ben bir anne olarak kızımın 18 yaşında evlenmesini istemem tabi dinlerse
Ayy ne güzelmiş yaa :))çok yoğun bir gündü kursta para toplamıştık yemek yapılması için malzemeler alındı saat 10 gibi camide kadınlar toplandı hatim cemiyeti kuruldu aşçılar geldi kazan kazan yemekler pişti butun köy ve civar köyler davet edildi öğrenciler yani biz hepimiz aynı elbiseyi giyip iğne oyalı beyaz başörtülerle kuran okuduk sonra kuran bitince yemekler dağıtıldı herkes yemekleri yedi çok çok güzel bir gün gelen misafirler hediyeler getirdi hatim yaptığımız için çok güzel ama yorucu bir gündü :)
İnkar eden yok zaten..senle beraber eeee bir diğer gevezede sen oluyorsun
evet o şekilde rahat olduğun için:)Hahhaaaaa haklısın aslında :)))
Ama benim şimdiki hayatım çok rahat. Önceden de rahattım tabi ama şimdi sanki tamamlanmış hissediyorum.
Yani aslında başka şehirde yaşadığım içinde olabilir. Kv. Kp.derdi yok. Gelen giden karışan çok olmuyor.hatta hiç olmuyor. Eşimde bana yardım ediyor. Ama benim evimde memlekette olsaydı.daha farklı olurdu tabi
Zaten başka türlü çekilmezevet o şekilde rahat olduğun için:)
bakma kız benim şikayet ettiğimede benim adamcağızımda ne dersem yapar:)
katılıyorumZaten başka türlü çekilmez
Aslında arkadaşlarım hep derler millet evlendi diye binbir şikayet pişmanlık anlatıyor sen ne rahat bu yaşta evlenmiş mutlu mesutsun diyee :))evet o şekilde rahat olduğun için:)
bakma kız benim şikayet ettiğimede benim adamcağızımda ne dersem yapar:)
Çok yemek yedin mi kız doğru söyle Hanım ağakatılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?