- 9 Mayıs 2016
- 12
- 19
- 3
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.281
Ayy inşallah sımdilik 63 ü bi görebilsem ucucam sanırım havalara :)İnşallah kaptanlarimiz onaylar da sen de katilirsin aramiza canım
Hıımmm kız neye üzülüyon o zman88.800 pardon 88.2 yazmışım :) -200deyim 89dum cuma günü.
Bizde destek eksiksizzzz...Sanırım pes etme noktasına geldim o yuzden birilerinin desteqi qerek diye dusunuyorum.
Hoş geldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum yazman gerekiyor biraz işim var birazdan sohbete katılırım ...kızlar selam aranızda banada yer varmı sırf zayıflama ugruna üye oldum buraya banada yer acın aranızdaa :)
Kalbinde bişey olduğunu söylemiştin. Geçmiş mi.Yoksa önemli bişey değilmiymişş.Kizlar hastaneden çıktık. Cok şükür biseyi cikmadi kizimin. Nasil rahatladim anlatamam size.
Daha yeni gelmiştin zatennnnnn.Kızlar naber çok yorgunum kursumuzun hatim cemiyeti vardı bugün çok güzel oldu...
Yürüyüşe çıkıyorum akşama gelirim öptüm....
1saate gelicem canım akşam yürüyüşümü yapıp yumurtalarımı toplıcam:)Daha yeni gelmiştin zatennnnnn.
Hemencik kaçma ayolll
memnun olduum nereye yazıcam bn onu anlamadım ama ilk sayfayı okudumHoş geldin canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorum yazman gerekiyor biraz işim var birazdan sohbete katılırım ...
Ben kaptan yardımcısı nilgun ....
Tamm bekliyorum o zamn1saate gelicem canım akşam yürüyüşümü yapıp yumurtalarımı toplıcam:)
Buraya kurallerı kabul ettim desen yeterlimemnun olduum nereye yazıcam bn onu anlamadım ama ilk sayfayı okudum
Ama tabi kabul etmekle bitmiyor.Kurallara uymakda çok önemli.Uymayanları diskalifiye ediyoruz.Buraya kurallerı kabul ettim desen yeterli
Kalbinde bişey olduğunu söylemiştin. Geçmiş mi.Yoksa önemli bişey değilmiymişş.
Her neyse çok şükür sağlıklı
Çok sevindim canım. Miniklerimiz hasta olmasın yaaKalbinde üfurüm var demisti. Ama kardiyoloji sorun yok. Masum üfurüm dedi.
şukür ki nasil rahatladim anlatamam
Pekala bakalım ne diyecek :)S secilce034 hoşgeldin canım, ben de diger kaptan yardımcısıyım.
1 kişilik yer vardı ama A ayhan zeynep de vardı yanlış hatırlamıyorsam... Eğer o devam etmeyecekse yerimiz var. O yüzden ben topukollontai 'ye atıyorum şahsen :)
Evlimisin? Çocuğun var mı?Pekala bakalım ne diyecek :)
çok sevindim canım gözleriniz aydın olsun..Kizlar hastaneden çıktık. Cok şükür biseyi cikmadi kizimin. Nasil rahatladim anlatamam size.
buraya yazman yeterli canım:)memnun olduum nereye yazıcam bn onu anlamadım ama ilk sayfayı okudum
geldim tatlım sabaha kadar seninim bugun anlat bakem:)Tamm bekliyorum o zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?