- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.321
allah bozmasın tatlım daha iyi etsin inşallah:)Aslında arkadaşlarım hep derler millet evlendi diye binbir şikayet pişmanlık anlatıyor sen ne rahat bu yaşta evlenmiş mutlu mesutsun diyee :))
Deliyim heralde
kızım yapılan yemeklerÇok yemek yedin mi kız doğru söyle Hanım ağa
Sağol hayatımm. Ömrümüzün sonuna kadar inşallahallah bozmasın tatlım daha iyi etsin inşallah:)
Ohh ohhh benim yerimede yiyeydinkızım yapılan yemekler
keşkek nohut
tavuklu pilav
komposto turşu
çorba etli patates höşmerim daha ne olsun
Kollontai duymasın alanen teşvikten ceza yerim.kızım yapılan yemekler
keşkek nohut
tavuklu pilav
komposto turşu
çorba etli patates höşmerim daha ne olsun
yok kız çok yemedim ama keşkeğin vurdum dibine....Ohh ohhh benim yerimede yiyeydin
çok sevindim canım gözleriniz aydın olsun..
Ben keşkek hiç yemedim o bakımdan tadını bilemeyeceğim.Ama güzel görünüyor. Yoğurt bulgur et demi ana malzemeyok kız çok yemedim ama keşkeğin vurdum dibine....
O kadar yersen tabi yorulursun.o kadar yoruldumki uyku bastı ayaklarım bile ağrıyor:)
evet canım evliyim 2.5 yasında bi kızım ve 1 yasında oqlum var sen?Evlimisin? Çocuğun var mı?
yok canım buğday ve tavuk eti bolca ikisi eriyene kadar pişiriliyor ve tereyağı pul biberBen keşkek hiç yemedim o bakımdan tadını bilemeyeceğim.Ama güzel görünüyor. Yoğurt bulgur et demi ana malzeme
Bulgurdan bişey olmaz
yaşın kaç tatlım kilon kaç hedefin kaç kilo vermek kısçeni allah bağışlasın canım çoğumuz evli ve çocukluyuz ...evet canım evliyim 2.5 yasında bi kızım ve 1 yasında oqlum var sen?
ilk sayfayı okudum ve kuralları kabul ettim :)buraya yazman yeterli canım:)
iyi ettin hoş geldinilk sayfayı okudum ve kuralları kabul ettim :)
26 yasındayım 167 boyunda 70.5 kiloyum bundan 2 ay önce 79la basladm hedef olarak 60 belırledim inşallah oluur :)yaşın kaç tatlım kilon kaç hedefin kaç kilo vermek kısçeni allah bağışlasın canım çoğumuz evli ve çocukluyuz ...
umutsuz ev kadınları
sen hiç merak etme olur bende şubatın 15 de başladım 84 kilo ile şimdi 74 kiloyum sende verirsin burda merak etme :)26 yasındayım 167 boyunda 70.5 kiloyum bundan 2 ay önce 79la basladm hedef olarak 60 belırledim inşallah oluur :)
Bende evliyim çocuğum yok.evet canım evliyim 2.5 yasında bi kızım ve 1 yasında oqlum var sen?
Buğday çok daha iyi benceyok canım buğday ve tavuk eti bolca ikisi eriyene kadar pişiriliyor ve tereyağı pul biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?