- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.361
geliceğim çok uzaklara gitmeyin:)Hadi bakalım sen kaç eşinin yanına :))
Doğru söylüyor tek bırakma adamı
Oruçlu olsan bu durumu misafirlerin nasıl karşılar.Bişeyler yemek çok sorun değil zaten ev sahibisin.Ama bi bardak çay bile içmezsen çekinmezler mi??
Yok yok hissetme :)) Benim yaş sadece biyolojide öyle :)))ne sanıyodun bacım biblo gibi koyduğun yerde durucağınımı sen kendin daha çocuksun acele etme canım anam senin yanındada kendimi yaşlı hissettim kız
sorma çocukların analara garezi var zaten benim kızda öyle bugun 3 tane dondurma yemiş sesi değişti hemen şimdiden sözümü geçiremiyorum biraz daha büyüyünce ne yapıcağım bilmemKiz nilgun inanki benim boyle diyeti bozmama sebete kizim. Beni deli ediyor. Ev soguk kisa kollu ile geziyor. Dinletemiyorum kendimi.
sorma çocukların analara garezi var zaten benim kızda öyle bugun 3 tane dondurma yemiş sesi değişti hemen şimdiden sözümü geçiremiyorum biraz daha büyüyünce ne yapıcağım bilmem
hahahaha güldürme beni biyolojik işte anam tam çıtırsın gı sen biz ölek yakında nine oluruz yaşlandık anacım neyseYok yok hissetme :)) Benim yaş sadece biyolojide öyle :)))
Ben kendimi yaşlı hissediyorum...
Ayyy bende annemi bu konuda dinlemezdim hiç.Hırka giy gel derdi. Giymemek için odama giderdim.Görmezse unutur diye. Bi bakardım gelip kontrol ediyor.Kiz nilgun inanki benim boyle diyeti bozmama sebete kizim. Beni deli ediyor. Ev soguk kisa kollu ile geziyor. Dinletemiyorum kendimi.
tamm ben buralardayımgeliceğim çok uzaklara gitmeyin:)
evet yarına kolaylık olur canım:)Ben de boreklerim8 sarip geleyim. Yarina hazir olsun. Dimi
Ayyy bende annemi bu konuda dinlemezdim hiç.Hırka giy gel derdi. Giymemek için odama giderdim.Görmezse unutur diye. Bi bakardım gelip kontrol ediyor.
O zamn Nilgünü dinle sen. Orucunu açınca yememek için.Yok kiz ne cekinmesi. Cok samimi arkadaslarim. Menuyu bile onlar ayarladi sayilir.
Tamm yaa vaz geçtimm bu işler zormuşş.Cok zor gercekten bunlar sadece en basitleri ahhh ahh
Ayy alemsinn yaaaahahahaha güldürme beni biyolojik işte anam tam çıtırsın gı sen biz ölek yakında nine oluruz yaşlandık anacım neyse
iyi yönden bakmak lazım ben en azından nine olucambtlbetul betüş ne yapsın daha ortada koca yok
Ayyy canım annemi özledimmm. Annem çalıştığı için buraya gelemiyor.Biz gittiğimizde görebiliyorumm..Eki Görüntüle 1829435
ANALAR UNUTMAZ KIZZZZ..............
HEm sen doğal besleniyon.Kolay kolay yaşlanmazsınnhahahaha güldürme beni biyolojik işte anam tam çıtırsın gı sen biz ölek yakında nine oluruz yaşlandık anacım neyse
iyi yönden bakmak lazım ben en azından nine olucambtlbetul betüş ne yapsın daha ortada koca yok
Ona değil bildirim yapmayı unuttum ona üzüldüm :)Hıımmm kız neye üzülüyon o zman
Sevinsene
Ayyy şimdi anladımm.Ona değil bildirim yapmayı unuttum ona üzüldüm :)
yok anam yaşlanıyosun ya malesef ah ahhhHEm sen doğal besleniyon.Kolay kolay yaşlanmazsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?