- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.381
Evet de cidden listeye girmek ve yarışmak isteyebilir diye düsünmüstüm, yoksa motivasyon düsürmek degil tabi ki amacım :)canım listede yer yoksa bile dışardan devam edebilir maksat motivasyonu düşmesin ve onada yardımcı olabilelim:)
Ben yapabilir miyim organigim, izin var mı?bence sen 25 yaşına gelmeden çocuk falan yapma bacım çok küçükmüşsün daha bizmi yanlış okuduk bende seni diğer kızlar gibi 26 27 falan zannediyordum
canım ben senin amacının asla ters davranmak olmadığını biliyorum tatlım hiç şüphem yok :)Evet de cidden listeye girmek ve yarışmak isteyebilir diye düsünmüstüm, yoksa motivasyon düsürmek degil tabi ki amacım :)
Ben yapabilir miyim organigim, izin var mı?
ee bensiz buralar çekilmiyor ben yokkende sayfa atlamıyor bacım yahuu
Bayanlar ramazanda napıciiiz ??? :) metabolizma çok yavaşlayacak muhakkak ...
az iftar bol suuuuuu:)Bayanlar ramazanda napıciiiz ??? :) metabolizma çok yavaşlayacak muhakkak ...
naber kızzzzzz özledim seni huysuz kedi :)aynı site de oturuyosak tanışmam lazım bu kızcağazla beni bi bu anlar :)))))
az iftar bol suuuuuu:)
şuan senin halinden anlamıyorumçoooooook açım uleyn.....
Niye yaa dogurana kadar 27 olurum minimum, hala mı kucugum?canım ben senin amacının asla ters davranmak olmadığını biliyorum tatlım hiç şüphem yok :)
yapma sende küçüksün ama ebru çok çok küçükmüş canım yaaaa birazcık daha beklesin ebru
yada ben mi büyüğüm ya size göre kızım benim ruh halimi bozdunuz 2 saate yaşlanmış hissediyorum kendimi
naber kızzzzzz özledim seni huysuz kedi :)
ben çorba salata yapmak istiyorum sadece bakalım hayırlısı..kızıım o saatte nasıl az iftar olcak hüraaaaa dalıyorum mamalara tazmanya canavarının bilin miii
şuan senin halinden anlamıyorum
yok eşşek kadar olmuşsun tamam hadi doğurNiye yaa dogurana kadar 27 olurum minimum, hala mı kucugum?
ben çorba salata yapmak istiyorum sadece bakalım hayırlısı..
tokum diyosun vaaayy vayyy vayyyy..........aramızda toklar var...ahali duy bunları duuuy....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?