- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.421
Ya hep aç oldugundan olabilir mi?? Diyet yapmak aç kalmak mı arkadas? Git ye tavugunu, salatanı :)sen de toksun demek..... ben bu kadar tok bir rejim grubu görmedim ayol.... hayır hep ben açım niye zayıflayamıyorum... niçın ama niçıın....
Annesi biran önce iyileşsin de dönsün artıkEvet yaa ben de çok özledim muskamı
İyidir inşallah...
geçmiş olsun canım çok şükür..Kizlar hastaneden çıktık. Cok şükür biseyi cikmadi kizimin. Nasil rahatladim anlatamam size.
Aynen ya beslenme alışkanlığım kötü benim. Pis nalet gibi besleniyorumOh oh oh karbonhidrat patlaması adeta.
Et, tavuk falan ye, protein al bol bol
Daha sıvı şeyler daha hafif malum meto yavaşlayınca hazmı daha kolay şeyler tercih etmeliyiz
Ciddi mi yaaAynen kuzum yaAllah belamızı verecek ama ben çorbapatates salatası pide hastasyım 30 gün bunu yeriz aile geleneğimiz bu bizim :) napıciiimmm
bahh hele neler de biliyo :))
Bi gün dene inanılmaz güzel ya :) kendimi bildim bileli ramazanda bu menüyü yeriz. Oluyo vallaçorba pide tamam da anacım patates salatısının geleneğimi olur bacım:)
İnşallahAnnesi biran önce iyileşsin de dönsün artık
Ah yapma bacım beni de karbonhidratlar mahvetti hepAynen ya beslenme alışkanlığım kötü benim. Pis nalet gibi besleniyorum
ben geldim bennnnnNasıl konuşmuşsunuz siz gene kızlar yasanırsam bi 30sayfa okumam lazım gelıyom bırazdan
Hep buNasıl konuşmuşsunuz siz gene kızlar yasanırsam bi 30sayfa okumam lazım gelıyom bırazdan
Daha bir ay var bizi telaşı sardıtöbe estağfirullah....
töbe dee kız.... bela okuma gece gece... belayla şaka olmaz... ben korkarım Allah korusun....
ben tavuk yer dururum her zamanki gibi... pide sevmem... napçaz idare edicez bakalım gelsinde ramazan....
yoksa burası diyet topiği değil mi yanlış yeremi geldin
Ya hep aç oldugundan olabilir mi?? Diyet yapmak aç kalmak mı arkadas? Git ye tavugunu, salatanı :)
Son günler sıkılıyor insan tabi ama seviyoruz da :) ama sonrasında 1 2 ay filan yemiyoruz o çorbayıCiddi mi yaa
30 gün aynı şeyleri yemekten nasıl sıkılmıyorsunuz
Ayy kıyamam yaasen de toksun demek..... ben bu kadar tok bir rejim grubu görmedim ayol.... hayır hep ben açım niye zayıflayamıyorum... niçın ama niçıın....
Daha bir ay var bizi telaşı sardı
he valla öyle bi sen açsın bi sen zayıflamıyon bacımbi ben açım bu topikte anlamıyor ben....
yemeyecem işte çatla da patla.... zayıf olcam o pantalonları giycem sen de çatlıcan keşke benim de peskövitim olsa dicen...
2 aydır oruç tutuyorum ben bilmeyeyim de kim bilsin ya Betüşümm.bahh hele neler de biliyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?