- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.481
bu yazıdan bunumu çıkardın eeeee niye evlenmediğin belli oldu bacım son noktazenginse anasını niye dolandırıyo :)))
bekle canım ama izle dizi o kadar güzelki iyiki söylemişsin diceksin bekle bakım ben izledim ama spoiler vermiyim:)nilsub bu filmin adı ne....
hahaha tek derdin belin olsun kızzzzzzz :)
beni beni bihterini de de tam olsunBeni hatırlamıyor yaaaa
6 aydır buradayım yaaaa
Nasıl olurda beni unutursun
It's Okay, That's Love ama izle çok güzel bir dizi ve sürükleyici :)
başladın mı izlemeye..garılaaa ne kadan zayııııfff ayyy o şort bende öyle durasıya kadar aç durayım bennnn ühühühühüüüüü
kız stv deki diziler var ya adları bi garip adsaagfasnilsub bu filmin adı ne....
Hadi yemis gibi yapayim bariyok aslında ben şeyi deniyorum içimin yağları eridi diyolar yaa gerçek mi acaba diye deniyorum :))) yersen....
Hedef benden şaşsın biraz nolur, biraz da onlarla ugrassinSiz ne güzel arada kaynıyodunuz hanımlar niye kendinizi açık ettinizdenizmineymis ve ebrusonmez artık btlbetul yeni hedefi sizsiniz fizana gitseniz peşinizdedir ben söyliym.. hem 23 yaşında hem 2yıllık evli,hem de yakın zamanda çıtır olursunuz siz valla skandal yani
yok anam senin yerin ayrıHadi yemis gibi yapayim bari
Hedef benden şaşsın biraz nolur, biraz da onlarla ugrassin
yok bacım niye evlenemediğiz belli oldu ....kız stv deki diziler var ya adları bi garip adsaagfasbunun adı da "sevdiği kızla kaçmak için annesini dolandıran çoçuğun hazin sonu" ahgdsfagsdagsa
başladın mı izlemeye..
kız stv deki diziler var ya adları bi garip adsaagfasbunun adı da "sevdiği kızla kaçmak için annesini dolandıran çoçuğun hazin sonu" ahgdsfagsdagsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?