- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.301
bu kare ekmeklerde unodanbaşkasını bilmiyom benEkmeğin tipinden markasını naıl anlıyorsun... Vayy bee
bir sürü marka var değişik değişik:)bu kare ekmeklerde unodanbaşkasını bilmiyom ben
o zaman aferin size ana kızEvetyaptim hemde 100de fazladan yaptim 39 derece atesle eve gonderilen kizimda dayanayip atladi benleee evi salladik ana kizzzz
geçmiş olsun nasıl şimdi peki düştümü ateşi...Ayyy kizlar bugun kizimin okulundan aradilar kizinizin atesi var cokda üşüyor gelip alirmisiniz diye kizim servisle gidip geliyor bu ikinci kez hasta olmasi ilkinde babasi almisti bugun mecbur ben gittim baba malum hasta epeyde uzak koleji giderken rahat gittim gelirken kayboldumkizim bile uyuyordu birden uyanip anne anneeeee yalnis yoldan gidiyoruz burasiii neresi dedii 5 yasindakiii cocuga rezil olmamak adina cocugum kestirme yoldan gidiyoruz dedim enemmmm soru sormaya basladi niye doktorami yetistiriyorsun beni ölücemmi dedi bakdim olacak gibi degil navigasyonu actim geldim bahceye girdik ingilizce vardiniz dedi bayan sesi kizimda sus kizzz geldik boyna soyleyip durma dediii anasi gibi isi olana kadar cimcime
Gecen haftadan beri boyle nilsub anlamadimkiii birgun iyi 2 gun atesleniyor bide ishal okulun muduru bekliyordu kizimi gittigimde okulda herkesde salgin var ogretmenler boyle en iyi senin kizin diyebilirim dedi buranin doktorlari ilac vermiyor ozellikle cocuklar mikropla savasmayi ogrenmeli vucut direnc kazanmasi icin diyorlar ates dusurucu verdim simdilik iyigeçmiş olsun nasıl şimdi peki düştümü ateşi...
tatlım ya utanıyodur bıdık iyi olur inşallah ay buranın doktorlarıda hemen antibiyotik yazıp veriyolar malesefGecen haftadan beri boyle nilsub anlamadimkiii birgun iyi 2 gun atesleniyor bide ishal okulun muduru bekliyordu kizimi gittigimde okulda herkesde salgin var ogretmenler boyle en iyi senin kizin diyebilirim dedi buranin doktorlari ilac vermiyor ozellikle cocuklar mikropla savasmayi ogrenmeli vucut direnc kazanmasi icin diyorlar ates dusurucu verdim simdilik iyiyarin turkce okuluna gitmiyecem diye tutturdu ishalyaa kaciririm diye korkuyor bugun arabada 2 defa kacirdi
Kaptanım kaptanım casus oldum ben bugün de
kollontai biz düzenlicez bugün demişti sabah ordekımız bı bakayım mıllet ne durum da dedım de gozume bısey carptı.
14.takımda tubi_klc (82.5 /83.1/+0.6/%+0.73) kılo almıs ama - yuzde yerıne + yuzde yazmıslar
mesela 10.takımdan bu arkadas da elfkkk(66.5/67.1/-600/%-0.90) ama onun yuzdesı -
boyle olunca 14.takımın yuzdesı yanlıs oldu bence bı bakıver sen de
tabi herkesi takipteyim gruplara sessiz sessiz grip ajanlık yapıyorum kimseye söyleme ama aramızda kalsın tamam mı007 özge iş başında :))))
Siz de bakın süresi dolmuş sizi etiketlemek istedim ama düzenleme secenegı kayboldu hanımlarKaptanım kaptanım casus oldum ben bugün de
kollontai biz düzenlicez bugün demişti sabah ordekımız bı bakayım mıllet ne durum da dedım de gozume bısey carptı.
14.takımda tubi_klc (82.5 /83.1/+0.6/%+0.73) kılo almıs ama - yuzde yerıne + yuzde yazmıslar
mesela 10.takımdan bu arkadas da elfkkk(66.5/67.1/-600/%-0.90) ama onun yuzdesı -
boyle olunca 14.takımın yuzdesı yanlıs oldu bence bı bakıver sen de
tabi herkesi takipteyim gruplara sessiz sessiz grip ajanlık yapıyorum kimseye söyleme ama aramızda kalsın tamam mı
yanlıs yuzdelerı de boyle yazarlarsa.. soyle hesaplıyosunuz dımı --> herkesın yuzdesını toplayıp adam sayısına boluyosunuz..o arkadası - yuzde alıp hesaplayınca 0,42 cıkıyo onlar ama 0,94 yazmıslar canımHmm acaba sadece eksi yerine artı mı yazdılar diye baktım da ortalamaları da yanlıs bence :)
Ne yapsak bilemedim acıkcasıkollontai ? Liste hazırlarken yüzdeleri de kontrol ediyor muyuz ki?
Tamam şimdi biri uyardı paylaşım alanında :) Düzeltirler muhtemelen.
ispikliceklerim bu kadar bugünlükbtlbetul bugun pek gorunmedı ortalıkta yoksa onun kacamaklarını ispiklerdım sureklı o olmayınca takımlara sardım artık
yapma onu yapma yaane kaçamağı lahana çorbası içiyom ha bire...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?