Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayyy kizlar bugun kizimin okulundan aradilar kizinizin atesi var cokda üşüyor gelip alirmisiniz diye kizim servisle gidip geliyor bu ikinci kez hasta olmasi ilkinde babasi almisti bugun mecbur ben gittim baba malum hasta epeyde uzak koleji giderken rahat gittim gelirken kayboldumkizim bile uyuyordu birden uyanip anne anneeeee yalnis yoldan gidiyoruz burasiii neresi dedii5 yasindakiii cocuga rezil olmamak adina cocugum kestirme yoldan gidiyoruz dedim enemmmm soru sormaya basladi niye doktorami yetistiriyorsun beni ölücemmi dedi bakdim olacak gibi degil navigasyonu actim geldim bahceye girdik ingilizce vardiniz dedi bayan sesi kizimda sus kizzz geldik boyna soyleyip durma dediiianasi gibi isi olana kadar cimcime

geçmiş olsun nasıl şimdi peki düştümü ateşi...

geçmiş olsun nasıl şimdi peki düştümü ateşi...
Gecen haftadan beri boyle nilsub anlamadimkiii birgun iyi 2 gun atesleniyor bide ishal okulun muduru bekliyordu kizimi gittigimde okulda herkesde salgin var ogretmenler boyle en iyi senin kizin diyebilirim dedi buranin doktorlari ilac vermiyor ozellikle cocuklar mikropla savasmayi ogrenmeli vucut direnc kazanmasi icin diyorlar ates dusurucu verdim simdilik iyi yarin turkce okuluna gitmiyecem diye tutturdu ishalyaa kaciririm diye korkuyorbugun arabada 2 defa kacirdi

tatlım ya utanıyodur bıdık iyi olur inşallah ay buranın doktorlarıda hemen antibiyotik yazıp veriyolar malesef

Kaptanım kaptanım casus oldum ben bugün de
kollontai biz düzenlicez bugün demişti sabah ordekımız bı bakayım mıllet ne durum da dedım de gozume bısey carptı.
14.takımda tubi_klc (82.5 /83.1/+0.6/%+0.73) kılo almıs ama - yuzde yerıne + yuzde yazmıslar
mesela 10.takımdan bu arkadas da elfkkk(66.5/67.1/-600/%-0.90) ama onun yuzdesı -
boyle olunca 14.takımın yuzdesı yanlıs oldu bence bı bakıver sen de

007 özge iş başında :))))

Siz de bakın süresi dolmuş sizi etiketlemek istedim ama düzenleme secenegı kayboldu hanımlar morordek nilsub

Hmm acaba sadece eksi yerine artı mı yazdılar diye baktım da ortalamaları da yanlıs bence :)
Ne yapsak bilemedim acıkcası kollontai ? Liste hazırlarken yüzdeleri de kontrol ediyor muyuz ki?
yanlıs yuzdelerı de boyle yazarlarsa.. soyle hesaplıyosunuz dımı --> herkesın yuzdesını toplayıp adam sayısına boluyosunuz..o arkadası - yuzde alıp hesaplayınca 0,42 cıkıyo onlar ama 0,94 yazmıslar canım kollontai nilsub

Tamam şimdi biri uyardı paylaşım alanında :) Düzeltirler muhtemelen.
Tek 007 biz degilmisiz

kollontai morordek nilsub
kızlar bısey sorucam bı takımın her uyesı her hafta lıstede olmalı mı..soyle yanı hanı bırımız -yuzde geldık takımdan baskasıyla yer degıstıremeyız dımı.. bı de 3kere bıldırım de bulunmayanı dıskalıfıye edıyoruz 3.haftaya kadar takımı negatıf etkılıyo dımı??
az oncekı durumdan dolayı dıger takımlara da bı bakayım dedım..öncelıkle sunu soylıym kı bu hafta herkes bi göçmüş nedense..neyse asıl su dıkkatımı cektı

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38606/page-14682

Merveebrar44 (70.7///%) bildirimsiz izne ayrildi bı arkadası boyle yazmıslar sonra lıstenın son halınden sılmısler.gecen hafta da bıldırım yapmamıs sanırım..o sayfayı okuyabılısınız bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…