- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.261
yapmadı yapmadı
sende otur toto buyut olmadı adresimi veriyimde aldığın o pantolonları bana gönder ben giyerim 2 ay sonra
Olsun kız üzülme baksana 500 gram gitmiş.
Çok iyi Deryacım. Akşamki ekmeği yememeye çalışsan daha iyiok canım..
kızlar dünkü menüm..
sabah yarım simit söğüş çay peynir zeytin..1 tk reçel
arada elma..
öğlen 4 kaşık tavuk temeği 1 dlm ekmek ayran
akşam :5 kaşık taze fasülye ayran 1 dlm ekmek..
Yapsa sasardim zaten. Tembel kedi nolacakyapmadı yapmadı
yaa sen böyle deyince babam geldi aklıma.. o da böyle kaçacağı zaman der ki bana akıl verme para vergaz verme git 4 milini yap :)
Ekmeğin tipinden markasını naıl anlıyorsun... Vayy beeşu ekmekleri yiyince bir benim mi midem bulanıyor unonun ekmeklerini yiyemiyorum ben ya
durduğun kabahat +800 le gelip ağlama sonra :)
herkes hem fikir yolla yolla
ağlama kız zırlak almam tamam hatta ben sana şort alcam:)kocan alsın sana yeaaa..... vermeeemmm
ağlama kız zırlak almam tamam hatta ben sana şort alcam:)
36 alcam yok hadi 38 olsun ona göre gir içine şortun dizinde kalmasınbüyük beden olsun ama :)))
Canım araştırma görevlilerinin mesai saatleri eesneyebiliyor. Gitmeseler bile oluyor. Gerçi üni.den üni.ye değişir ama burada öyle millet uğramıyor bile ama aylık maaşlarını alıyorlar.Bitanesi 2 sene Kıbrısta kalıp parasını almıştı düşün artık.morordek bugun işe gitmedin mi sen bakalım :)
kız hangi üniymiş orası ben bu yüksek lisans haliyle gitmesem bütün işler aksıyo..neresiyle verin adresi bizde oraya gelekCanım araştırma görevlilerinin mesai saatleri eesneyebiliyor. Gitmeseler bile oluyor. Gerçi üni.den üni.ye değişir ama burada öyle millet uğramıyor bile ama aylık maaşlarını alıyorlar.Bitanesi 2 sene Kıbrısta kalıp parasını almıştı düşün artık.
Canım araştırma görevlilerinin mesai saatleri eesneyebiliyor. Gitmeseler bile oluyor. Gerçi üni.den üni.ye değişir ama burada öyle millet uğramıyor bile ama aylık maaşlarını alıyorlar.Bitanesi 2 sene Kıbrısta kalıp parasını almıştı düşün artık.
alma ona bişey bacım baksana elindekilere daha hevesi yokağlama kız zırlak almam tamam hatta ben sana şort alcam:)
bak bak terbiyesiz hala büyük beden diyobüyük beden olsun ama :)))
Orucum canım belkifarkeder diyetuttum ama ne yapsak beklesek mi??Oruc değilsin di mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?