Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sende otur toto buyut olmadı adresimi veriyimde aldığın o pantolonları bana gönder ben giyerim 2 ay sonra

vermemm giymeden ölürsem tabutumun üstüne serin :)))

Olsun kız üzülme baksana 500 gram gitmiş.

600 gr o hadi benim matematik pert olmuş sen de mi hesap bilmiyon.... mor garga doğru hesaplamış akıllı garga hesap kitap biliy mürekkep yalamış.....

Bak ornek al btlbetul hemen zipliyor
Sen puf cezalarini yaptin mi bakayim?

200 ünü zıpladım ayakkabı mağduruyum ayaklarım mahvolmuş yürüdüğüme şükredin bir de bu ayacıklarımla akşam 4 mil yaptım söylene söylene....

elime de çekmece düştü kırdım sandım elimi auuuuu diye uludum resmen :))) ama sağlam garıyım be kırılmamış valla :)) acısada öldürmez yani :))

morordek bugun işe gitmedin mi sen bakalım :)
Canım araştırma görevlilerinin mesai saatleri eesneyebiliyor. Gitmeseler bile oluyor. Gerçi üni.den üni.ye değişir ama burada öyle millet uğramıyor bile ama aylık maaşlarını alıyorlar.Bitanesi 2 sene Kıbrısta kalıp parasını almıştı düşün artık.

kız hangi üniymiş orası ben bu yüksek lisans haliyle gitmesem bütün işler aksıyo..neresiyle verin adresi bizde oraya gelek

ohh ne ala...

ağlama kız zırlak almam tamam hatta ben sana şort alcam:)
alma ona bişey bacım baksana elindekilere daha hevesi yok bak misal bana doğum günüsüm de artık herkes benimsemiş aldıkları hediyeler en az 2beden küçük sen girersin bunlara 1aya diyolar..geçicem ben bu tembel btlbetul miyavı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…