Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bu bahsettigin arkadas 464. etapta izne ayrılmıs, dogal olarak bu haftaki listeden silmisler.
3. kez bildirimde bulunmayan diskalifiye oluyor. Bildirimde bulunmayınca o kisinin yüzdesi 0 olarak kabul edilip toplam yüzde kisi sayısına bölünüyor.
İzne ayrılma hakkınız da ancak listeye ilk giris tarihinizin üzerinden 2 ay gecmisse mumkun oluyor.

ben en çok yüzden zayıfladım beynim de küçülüyo galiba :))

biraz daha zayıflarsam kafam pofff kaybolabilir :)

ne kaçamağı lahana çorbası içiyom ha bire...
Betus o lahana bende ters tepti anacim sistimde sistimde yeminle o sislik iki haftami aldi gaz sancisida cabasi ama bi abla yapti bi guzel kilo verdi sonra nemiii oldu ipin ucunu kacirdi acayip kilo aldi yalniz cokkkk pisss yiyor gaciiii yaaa parmaklarini yalarmi bir insan yemek yerken yaliyor valla

düzelttiler canım

Hmm acaba sadece eksi yerine artı mı yazdılar diye baktım da ortalamaları da yanlıs bence :)
Ne yapsak bilemedim acıkcası kollontai ? Liste hazırlarken yüzdeleri de kontrol ediyor muyuz ki?
bi bakıcam mecburen yüzdelere genel olarak ooof of hiç uğraşasım yok
canım geçn hafta ayrılmış izne :)

yok sabah düzgün kahvaltımı yapıyorum peynirimi yumurta mı yiyiyorum... yoksa bende sapıtırım....

tecrübeyle sabit tek bir şeyle yapılan rejimler hep patlıyor sonradan..... o yüzden kontrollü olmakta fayda var....

evet şişiriyor önce ama sonra bir anda atıveriyor vücuttan.... lahana iyidir arada yapın... iş yerinde kötü oluyo yalnız :))) gaz problemi fenaa :)))

Bir saga bir sola bak etrafta kimse yoksa patlat bombayiiiikokuyuda hisseden olursa aaaaa disardan ne pis bi koku geldi deeesakin kimsenin yanina yaklasmaaalahana bana kesinlikle yaramiyor arkadisimmm ben ne zaman lahana yesem bir terkeme bir karin sisikligi ara ara giren gaz sancisi zaten evdede kimse yemiyor toptan kurtuldum

benim çevremde de kimse sevmiyo..... ayıp ediyolar lahanaya :)

ay uf yapmayin yaaaa, midem bulandi

benim çevremde de kimse sevmiyo..... ayıp ediyolar lahanaya :)
Benim annemde su karalahana varyaaa acayip seviyor kizzz bu ne ask kadin o olmazsa doymam diyor bi kere tadina bakdim o oldu hayatimda gecen yil o yerken dedim bebeklerin mama yemesi gibi sen niye bunu hergun yiyorsun kadin gulme krizine girdionsuz hayat olurmu diyor bu bikerem hayati bilmiyor betusss ne guzellikler var fastfoodlerrrr simdi bide nisan yapildi benim kardesime kendi gibi lahanaci damat bulmus dogalgaz boru hatti bizim evden gecmese bariiii

Karalahananin etli dolması güzel olur ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…