Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canzim hoşgeldin canım seni sağlık sorunum yok dediğini görmek nasıl hoşuma gidiyor tahmin edemezsin canım inşallah hep sağlıkla geçirirsiniz günlerinizi...

canzim ne kadarlık odunuz canım ultrasonda filan gördünüzmü :))

canım ablam benim çok teşekkür ederim bende böyle iyyim demeyi çok seviyorum yazarken mutlu olarak yazıyorum 3 ay bitecek bu hafta sonu gördük görmezmiyiz elleri ayakları herşeyi belliydi en son gittiğimde şimdi 25 ocakta ikili test için gideceğim o zaman hareketlenmiş olur oynar ultrasonda belki cinsiyeti gösterirse öğrenebiliriz

merhaba canzicigim.. allah saglikla kucagina almak nasip etsin güzelim. öyle tatlilarki allahim eger calismiyor olsaydim kimbilir kac cocuk dogururdum .:kedi:

çok teşekkürler reyhan ablacım benim daha ilk çocuğum olacak allahım nasip ettiyse o tatı ilk defa yaşayacağım ablacım bende 3 tane istiyorum ama biraz zor olduğu için hamile kalmam bakalım yaşım 35 olana kadar deniycem ablacım kalabalık olmayı bende seviyorum bizde 4 kardeşiz ve çokkkk memnunum

allah gönlüne göre versin canzim. benimde 4 cocugum var. kalabalik aile baska oluyor bende cok severim.hic degilse iki tane olsun canim tek cocuk büyütmek cok zor diye düsünüyorum.. rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese

ama reyhan abla düğün fotolarındada kızının biri yoktu uzaktamı yoksa ay yarabbim ben böyle bir şeyi nasıl hatırlamam hep 3 diye aklımda

evet ablacım en azından 2 tane ama allahım verirse kabulum ama olmazsa artık yapacak birşey yok allahım kimseyi evlatsız bırakmasın isteyen özlemle bekleyen herkese de nasip etsin inşallah

reyhan abla bayılırım kalabalık aileye ne iyi yapmışsın 4 cocuk süperr

ben de zati bi başlayınca pek durmayı düşünmüyorum :roflol:

nasıl kar yagıyor burda lapa lapa bir görsenizzzzzzzzzz...

merhaba herkese.cok soguk bır hava var cok usuyorum dısarı cıkıcam testlerımı yapdırdım sabah sonuclarını beklıyorum.onumuzdekı hafta start vercem bakalım.reyhan ablacıgım sormusdum yazamadım.almanya ya nurnberg toy fair e gelıcez.ordan da stuttgart a gecıcez .iş ıcın gıdılıyo bende peslerıne takılıyorum ışde

cedric canim hosgeldin.. ben stuttgarta 120 km mesafedeyim. nekadar kalirsiniz nerde kalirsiniz. belki biraz asagilara inersiniz isvicre tarafina. e ben isvicre sinirina 30 km de bir kasabadayimda.:kedi:
hani olur olur dünya okadarda büyük degil.sende benim telim var yakinlarda olursaniz bende calismiyor olursam ne bileyim haftasonu falan görüsürdük belkide diye icimden gecti..boshayallersmile
lindt firmasini sormustun hayatim aachende demistim bilmem gördünmü cedricim..

Arkadaşlar selam;
Sizin gruba dahil olabileceğimi öğrendim.Beni ve kilolarımı kabul edersniz,sizinle beraber incelmek isterim.
Ben geçen sene bu sitenin sayesinde 7-8 kilo vermiştim.Ama yazın çocuklarla koşuşturup hiç durmadan sinirlendikçe, sevindikçe ne bulduysam yediğim için tekrar hepsini geri aldım.
Bazı grupların uyguladıkları şeyler vardı.Sizde de var mı?Sabahları aç karna sirkeli su içmek,hergün düzenli yürüyüş yapmak......
Varsa ona göre neler yapmam gerekiyor söylerseniz, aynen uygularım.
Bu arada 3 kız annesi ,evliyim.Mimarım ancak çocuklardan ve piyasa şartlarından dolayı evhanımlığı mesleğinde ihtisas yaptım.Haftanın iki günü 1'er saat aerobik-step yapmaya çalışıyorum.Belimde fıtık,kanımda kötü kolestrol LDL var.Ayrıca sürekli depresyondayım.Dr. gitim.Ama dr.'un söylediklerini uygulayamadığım için daha da sinirlendiğim için ,artık Dr. da gitmiyorum.
Aklıma şuan yazacak birşey gelmiyor.Sizin sormak istediğiniz birşey varsa,Cevaplarım.

bir adet ayva 4 porsiyon meyve olarak biliyorum ben ablacım benim diyetisyenim öyle demişti bana. en tehlikeli meyve muz falan değil ayvaymış yani benden hatırlatması belki de biliyorsundur ama harika gidiyorsun valla bravo bende yemeklerine bakıyorum kendiminkileri ölçüyorum böylece

arabaları çok seviyoruz zaten piacım. ya da oğluşun deyişiyle abarrra ları. katlı otopark denememiştik onu da deneyelim evdeki malzemelerle bir otopark yapalım tecrübelilerin hali başka oluyor işte. seninkileri biliyorum çok tatlılar maşallah. oğlunun kolu nasıl oldu
bu arada ağrısı sızısı oluyor mu

selam güzeller...... nasılsınız ......

kalişim çokmu bulanıyorsun kuzum . geçmedimi biraz.........?
ablam nasılsın ....?
mehal görüşemez olduk balım ...

selamlar 5. takım ailesi. takımın en hayırsız üyesi olarak herkese güzel haftalar diliyorum:kedi:. kızımın şekeri bu ara yine yüksek seyrettiği için pc başına oturmadım hiç ama nihayet 110lara düşürdüm yoksa yine hastaneye yatma durumu olcaktı... Allahım bu sabır sınavından tez zamanda geçirsin beni yoksa psikologluk olucam... hiç bir düzenim kalmadımafoldumben

tabi diyetime devamdayım ne olursa olsun onu bırakmıyorum ve sanki 65-66lara düştüğümü hissediyorum cumaya kadar tartılmıycam süpriz olsun bana umarım hayal kırıklığına uğramam.

gurubun en hayırsız üyesi olaraktan aramıza hoşgeldin diyorum canımboshayallersmile. umarım sıkıntılardan ve kilolardan biran önce kurtulursun (kurtuluruz)...şuan kaç kilosun aceba

annahhhhhhhh gercektenmi tombisim ya ayvanin en güzel zamani ben nerdeyse hergün bir tane yiyorum. iste böyle birbirimizi denetliyecegiz tombisim tesekkürler ikazin icin.a.s.

düşünsene devamlı gülümser vaziyette kaldıkça insanın yanakları acıyor vallahi. bence seninle ilgili ne varsa seninle paylaşması daha güzel olurdu ben de hep öyle isterim. çünkü sen de ona söylersin böylece arada laf taşınmaz ve daha kolay anlaşma olunur . amaaan karışık mı yazdım ne? ben bile anlamadım. bilmiyorumkismile

ben de szileri çok sevdim. geç bulmuşum burayı ben hem arkadaşlarım oldu hem de diyetime motive oldum sizlerin sayesinde Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…