- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.861
canzim hoşgeldin canım seni sağlık sorunum yok dediğini görmek nasıl hoşuma gidiyor tahmin edemezsin canım inşallah hep sağlıkla geçirirsiniz günlerinizi...
canzim ne kadarlık odunuz canım ultrasonda filan gördünüzmü :))
merhaba canzicigim.. allah saglikla kucagina almak nasip etsin güzelim. öyle tatlilarki allahim eger calismiyor olsaydim kimbilir kac cocuk dogururdum .:kedi:
allah gönlüne göre versin canzim. benimde 4 cocugum var. kalabalik aile baska oluyor bende cok severim.hic degilse iki tane olsun canim tek cocuk büyütmek cok zor diye düsünüyorum.. rabbim hayirli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
ay bende anca geldim..fisfisfis
doktorlar ne yapiyor biliyormusun bebegim? greve gidiyorlar ..alkisalkisalkis yarin grev varrrrrrr.
kimse hasta olmasin ha!!!!
bugün sabah bir kahve sekersiz sütsüz..
standart kahvalti. arada bir ayva öglen 3 tane lahana sarmasi bir bardak yogurt. ara iki mandalin
aksam ince bir dilim balik fileto pancar salatasi yarim dilim ekmek.
simdi iki mandalin yerim artik.
tombilicim benimkiler büyüdü..bizim oyun gecelerimizde genelde risiko,monopoly,tabu, make 'N' break ( bu buaralar favorim), 4tas,dama, sudoku (normal kartlarla oynaniyo.. birde unoooo ..esimde sever oyun oynamayi birsürü kutulu oyunlarimizvar tasli oynanan..birde lego hastaligimiz var(di) bazen koca bir sehir kuruyoruz legolarla bazen buyükbir luna park
oglumdada bionicle hastasi odasinda raflarda heryerde bionicle var onlari camdan, kapidan tirmaniyo sarkitiyo oyle susluyo ama cok oyalaniyor onlarla..bir ara ne zaman oyuncak almaya gitsek lego aliyorlardi oyuzden cok birikti..bak 3 yas icin legoda harika olur..kallistenin dedigi gibi kalin kalemler boyamak icin kagidi kopartilabilen tahtalar var ayakta yapmak isterse.. harfli sayili puzzeller olabilir..kücük arablarla katli otopark olabilir..disarda orman gezileride cok guzel.. o esnada anlaticak cok malzeme oluyor etrafta
Arkadaşlar selam;
Sizin gruba dahil olabileceğimi öğrendim.Beni ve kilolarımı kabul edersniz,sizinle beraber incelmek isterim.
Ben geçen sene bu sitenin sayesinde 7-8 kilo vermiştim.Ama yazın çocuklarla koşuşturup hiç durmadan sinirlendikçe, sevindikçe ne bulduysam yediğim için tekrar hepsini geri aldım.
Bazı grupların uyguladıkları şeyler vardı.Sizde de var mı?Sabahları aç karna sirkeli su içmek,hergün düzenli yürüyüş yapmak......
Varsa ona göre neler yapmam gerekiyor söylerseniz, aynen uygularım.
Bu arada 3 kız annesi ,evliyim.Mimarım ancak çocuklardan ve piyasa şartlarından dolayı evhanımlığı mesleğinde ihtisas yaptım.Haftanın iki günü 1'er saat aerobik-step yapmaya çalışıyorum.Belimde fıtık,kanımda kötü kolestrol LDL var.Ayrıca sürekli depresyondayım.Dr. gitim.Ama dr.'un söylediklerini uygulayamadığım için daha da sinirlendiğim için ,artık Dr. da gitmiyorum.
Aklıma şuan yazacak birşey gelmiyor.Sizin sormak istediğiniz birşey varsa,Cevaplarım.
iyigeceler arkadaşlar,
bugün anneannemin 9. ölüm yıldönümüydü,hayatımdaki en değerli insanın... beni çok erken bıraktı,Allah onu daha çok sevdi ne yapayım mafoldumben onun için toplandık bugün,Kur an okuduk Allah kabul eder inşallah...
kayınvalide hala bende,iyi kadın,topluyor temizliyor,,ağzı dualı ,zararsız..
ama....
çok konuşuyor vallahi! kızmayın bana ,gerçekten fazla konuşuyor.sohbet ediyor belki,çok da tatlı dilli,ama o kadar hızlı ve çok konuşuyor ki başım ağrıyor..ben de utanır hayatta bölemem konuşmasını.köle oldum resmen kadına...neyse,geçici ya,1 hafta hepi topu..
bir de azıcık suratım asılsın(başka şeye,ona değil...olur ya,hep gülecek değiliz) hemen alınıyor.beni mi istemiyor gibilerinden,eşime söylemiş... başkası olsa kızardı,ben kızmadım.ama ona "alınma anne gereksiz yere,ben ne hissedersem dilimle söylerim sen meraklanma "dedim...
kısacası "kaynanalı günler " yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?