Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam aebenim iyiyim canim okuldayim su anda ama zuladan avatar filmini izliyorum.. sen neler yapiyorsun caniminici?
Şeniz aa çok güzel bir film ,geçen hafta bizde çocuklarla gitmiştik ...

iyiyim ablam dr. daydım bugün rütin testler vardıda belirli zamanlarda kan şekerimi ölçtürüyorum ...... az kaldı yakında mezun olucam . kilom okadar çok degişmesede yagdan eriyip bitmişim . 20 günde 500 gr verdim ama yagdan 2.5 kilo vermişim . mezro ölçüsündende beliydi zaten .....:dance: bu kilo işine montignacla noktayı koyucam ben galiba ....
darısı tüm kilo vermek isteyen arkadaşlarıma .:1hug:

arada sizleride okuyorum güzel gidiyor takip ettigim kadarıyla ...olumunekankayizsmileŞeniz

ah ne güzel bir ilişkiniz varmış maşallah diyeyim darısı da benim başıma inşallah

valla ben de öyle hayallar kuruyorum ki zayıflayınca şunu alcam bunu alcam diye eşim istememeye başladı zayıflamamı valla senin bedenin küçülecek ama benim borçlarım şişecek diyor

ay ne çok yazmışsınız 2 dakşkada okuyup geleyim..
obur arkadaşımızı ben davet ettim.. hoşgeldin canım ben boş olduğumda neler yapman gerektiğini yazayım şu an sadece paylaşım yapman yeterlidir..

bence haklısın eskiyi bilmem ama beni de motive eder aylık bir rakam belirleyip ona göre çalışmak takımdan ayrılmak gibi kötü sonuçlarını düşünürsek ben olur derim bu işe. ayda 4 kilo diyebilirim ben de hedef olarak ama mesela 2 ay üstüste gerçekleştiremeyen ayrılsa daha iyi olmaz mı

ay ne sevindim aebenim . cokmu spor yapiyorsun nedir canim? harika
kallisim duydunmu darisi basimiza canim benim
yok ablam nerde hafta 1.2 kere pilates yaparsam oda . benim uyguladıgım farklı bi yöntem ... saglıklı beslenme diyelim .... çok ta yiyyorum yememden kısmıyorum ama gl. endekse yani kan şekerini yükseltmeyen gıdalarla besleniyorum . hem saglıgım içinde bu gerekli ..hipoglisemi var bende (tokluk şekeri düşmesi)..

linki var bi ara vaktin olusa göz at derim ablam ......

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html

selam arkadqaşlar ben geldim . şöyle bir baktım mesajlara ancak ne yazacağımı bilemez haldeyim . acayip yorgun hissediyorum kendimi yine boğazım ağrıyor. ne kadar sorunlu bir kişilik olmuşum ya:))

tatil yaklaşıyor yaşasın o kadar mutluyumki alatamam havalarda çok soğuk ve yağmurlu sabahları kalmayı canım istemiyor sürünerek kalkıyorum resmen bebelerin notlarınıda verdik artık sabırsızlkla cumayı beklemedeyim allahım ya:)

tekrar hoşgeldin arkadaşım...benimde 3 kızım var ne güzel ya kızdaşmı oluyoruz şimdi:roflol: yaşları kaç benimkiler 10-15-20 yerimseniben
piyasa şartları hepimizi evde ihtisasa zorladı zaten delikafadulden geçecek gibide değil kötü bir yönetimle gideceğiz böyle sanırım...

takımca uyduğumuz bir şey yok sadece her gün neler yiyoruz spor ne yapıyoruz onu yazıyoruz arada yazmadığımız oluyor yani bunalmadan yapılıyor herşey...belli diyete uymuyoruz herkes kafasına göre takılıyor burada sadece birbirim,izi motive etmek için takım adı altındayız...her cuma en geç saat 12.ye dek kilo bildirmek zorundayız iki hafta üst üste bildirim yapmazsan takım dışı kalırsın bu itina gösterdiğimiz kuralımızıdr...

selam güzeller...... nasılsınız ......

kalişim çokmu bulanıyorsun kuzum . geçmedimi biraz.........?
ablam nasılsın ....?
mehal görüşemez olduk balım ...
aebenim canım geçti geçti bugün çom iyiyim spor bile yaptım az önce hemde 1 saat ter attı bayağıdelikafadulden
canım kızının iyi haberlerini bekliyoruz çok zor bir durumdasın allah yardımcın olsun...
diyete devam etmende iyi olmuş...

ben de szileri çok sevdim. geç bulmuşum burayı ben hem arkadaşlarım oldu hem de diyetime motive oldum sizlerin sayesinde Şeniz
tombilim bende anlamadım inan yazdıklarından :roflol: ama bizide motive ettiğin kesin.. gösterdiğin özen için teşekkürler....kocişe söyle söylenip durmasın şimdiye dek yapmadıkları masrafı yapacaklar evet itirazları olmamalı ne kadar zamandır sessisziz :)) ne kıyafet aldık ne bişey değilmi saç baş kaş olacak bundan sonra:roflol:

ay ne sevindim aebenim . cokmu spor yapiyorsun nedir canim? harika
kallisim duydunmu darisi basimiza canim benim
ay duyuyoruma ablam içim heyecan doluyo valla bizde olsak bir an önce mezun olup kenardan izlesekyerimseniben
ayda 4 kilo çok fazla canım ayda 2 yap sen bunu derim ohaoldumsmile

evetettttttt bayanlar herkes hedef versin aylık lütfen

site atti beni bozuldumu ne. zor girdim ha..
aebenim cok tesekkür ederim mutlaka bakacagim. verdigin linke
benide attı ama sonra ayça kaptı alamadım elinden pc anca geldimhihoyyyt

valla herkes düstü galiba.. neyse ben nöbetimi bekliyeyim :))
aklıma asya geldi bunu neden alıntı yaptığımı bilmiyorum yazardı ya:roflol:
al sana bir aleyna daha:roflol: cumayı sayıklıyor oda :roflol:
canım yaaa tatilde dinlen bari hasta filanda olma...:1hug:

reyhan abla aklıma ne geldi sizin orda marketlerde filan olur sanırım içinde L carnitin bulunan içecekler var böyle metal kutularda içecekler olurya minik sen onlardan varsa spor öncesi içsen aslında çok fayda eder geçen yıl benim çok hızlandırmıştı bir kaç kez içmiştim...

canım kızının iyi haberlerini bekliyoruz çok zor bir durumdasın allah yardımcın olsun...
diyete devam etmende iyi olmuş...

evet bırakmadım hiç çünkü sıkıntılı olunca çok aburcubur yiyen bir tipim. hastanede doğal olarak uyamamıştım ama eve gelir gelmez tekrar dikkate aldım.... kızımın iyi haberlerini sizlerle bende bekliyorummafoldumben diyet ilerde kesin çözüm olabiliyormuşboshayallersmile onun için çok dikkat ediyorum yeterki geçsin her türlü ceremeye razıyım.

kalliste aslında benim hedefime göre ayda 5.5 kilo vemem lazım ama ben 4 yazdım biraz zor gibi diye 5.5 ama 2 yaparsam da çok az değil mi?o zaman hedeflediğim zamana hedeflediğim kilonun yarısı bile gitmezki hımmmm napsak napsak o zaman 3 diyelim bakalım ilk ay fazla verirsem kendimi ödüllendiriyim tam 1 paket sunta yiyim laelaelaelaelae

hoşgeldin obur. ben de yeni sayılırım bu grupta burası insanı çok güzel motive ediyor inşallah hepimiz yaza zayıflamış olarak gireceğiz merak etme
benim de bir oğlum var 2 yeni bitti daha.
benim de görev yerim ev sınırlarındaydı ama 2-3 aydır kocamın yanına atandım. beraber çalışıyoruz şimdi oğluşa da babannesi bakıyor.

ayy söyle afilli selamlamak istiyorum ,,yok anacim yok dagarcigim eksik.. olmuyor.. neyse
selam

kallisim söylediginde haklisin ... ben katiliyorum ve benim hedefimi siz koyun ben bilmiyorum simdi nekadar dogru olur,,sizin makul birsey yapicaginizdan eminim

cedric ben nrwdeyim .. keske bizim taraflarada gelseniz.. reyhan ablam yakin olsaydi tanismayi cok isterdimboshayallersmile ayy cedric kis ucuzlugu var simdi..alisveris yaparsin (mi) :))

tombilicim cok iyi masaallah .. ilk gece dahi agrisi olmadi.. ama benim o gün basima saplanan agri kaldi ( bu nasil bir sey anlamiyorum..aaa bak birde renkli hamurlar var..aklima geldikce yazarim sen hosuna gideni alirsingamyoncuiremsu

chokocumöyle denk gelmis yiyorum normalde..yence yememmm miiii.. offf bugün sinirlarimi zorladim .. o uyzden yazmiycam .. azari istmek istemiyorum:dilcikar: << buda hem suclu hemde güclü modu:dilcikar: yada suc bastirma diyebiliriz :roflol::roflol:

acigülallah yardimcin olsun arkadasim

obuuurrr hosgeldinnnnna.s.

çikolatım allah kabul etsin duanızı canım....

teşekkür ederim kallis sultan,etsin inşallah!

2000.ci mesajim yuhhuuuuuuuuuu öylesine yazdim ilgilenmeyin..aklinialirimsmile

tebrikler ablam ! :)

ben de bu hayalleri kuruyorum,kim kurmuyor ki kallisim...inşallah gerçekleşir yaza,giyeriz rengarenk bikinileri :lepi:

bu konuda haklısın aslında,bir hedef belirlemek lazım artık.veremeyenin de takımdan ayrılması üzücü ama korkutucu olacağı için iyi olabilir.. benden de okey!

ayyy canım yaa, yerim ben onu... haydi hayırlısı,cinsiyetini öğrenir öğrenmez yaz buraya unutma olur mu.. Şeniz

nasıl kar yagıyor burda lapa lapa bir görsenizzzzzzzzzz...

burda da bijom burda da yağıyor,harika bir manzara !

hoşgeldin arkadaşım, sağlık durumun için üzüldüm. Burası ,eğer yeterli paylaşımda bulunabilirsen sana her bakımdan faydalı olabilir diye düşünüyorum. dilerim beklediğini bulursun

inanmıyoruuuuuuuuuuuuummm... 4 porsiyon mu? günlük meyve hakkından bile fazla yani bir ayva öyle mi..bunu bilmiyordum .çok severim ayvayı,kurtarıcımdır özellikle diyet zamanlarında..

canım bizim dediğimz gibi yürüse tüm ilişkiler,insanlar zaten kavga etmez hiç.ama ne yazık ki herkes öyle değil.yine ben şanslıyım.
burasının,amacına hitap etmiş olmasına çok sevindim ve ben de senin gibi disiplinli,her geldiğinde yazdığıma cevap veren bir arkadaşım olduğu için mutluyum canım benim.. Şeniz

ay canım sorma ya bütün gün bu olayla uğraştım.çocuğun annesini aradım tekrar sabah saat 7 de. dün bekledim bütün gün cevap vermedi bende bu olayı konuşmamız gerektiğini eğer gelmiycekse okula gideceğimi söyledim 10 dakka sonra bendeydi kızının bütün yazdıklarını gösterdim yazıları görmeden tepki göstermeye benim abarttığımı söylemeye başladı ama ne zamanki kızının yazdıklarını okudu kadının rengi attı hakaretleri ve tehdidi görünce benim kızım çete başımı olmuş dedi.çok utandı söyliycek söz bulamadı okul çıkışı kızını aradı sende buraya gel dedi tabi kızıda telefonda bağırdı ben gelmem diye ama gelmek zorunda kaldı ve yaptıklarının hepsini kabul etti çok pişmanım özür diliyorum dedi mervedende özür diledi .tabi bende merveye özür dilettim ispiyonladığı için ve burda karar verin bu arkadaşlığa devam etmek istiyormusunuz yada biz anlaşamıyoruz mu diyosunuz böyle arkadaşlık olmaz dedim .kesinlikle ben devam etmek istiyorum dedi ağladı bende çok ciddi olduğumu gösterdim eğer annen gelmemiş olsaydı şimdi ben bu yazılarla okuldaydım dedim yani anlıycanız tatlıya bağlandı gibi.takip edecem bakalım en ufak bişey olursa zaten yazılarıda kaydettim gereken neyse yapacam.

canım allah kabul etsin dualarınızı .bende geçen hafta annem ve babam için yemek yaptım bizim burda çalışan personele dua okudular.çikolatam bu gün biraz rahatladım bakalım sonucu ne olacak.dün çok az yemiştim ama gece bir suç işledim 1 parça ekmekle peynir yedim.bu günde gayet iyi gitti ama yürüyüş yapamadım bu gün.bende yarın kayınvalidemde yemekteyim ama yen-mekleri ben yapıp götürecem yaşlı zaten kıyamadım eltime söyledim hepimiz toplanıcaz sende istersen yap yoksa ben yaparım dedim ama ses seda çıkmadı yarın giderken körili tavuklu pilav barbunya bide tatlı yapacam görümcemde balık yapacak .anlıycanız bende yarın kaynana günü var.[/COLOR]inanmıyorum ya ben bunu tahmin etmiştim bende koçum
evet ablacım bitirecez bu işi aslında bide günlük yapmamız gereken bir spor süresi belirlesek uymayanada ceza versek( ilk cezayı ben yerim orası malum)belki işe yarar mesele yapmayan ceza olarak 100 mekik çekecek gibi.kallistem duydunmu....

Son düzenleme:

kallisim Lcarnitin tablet seklinde olani var spordan bir saat önce emilerek kullaniliyor. kutuda icecegini duymadim.. red bull demiyorsun degilmi? onda taurin var. ben tablet biliyorum.
bir ra cok spor yaptigimda aliyordum o tbleti sonra unuttum tarihi gecti attim. ay canim varya söyle düsündümde almadigim kullanmadigim hicbirsey kalmamisguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…