- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.965
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #18.881
Şeniz aa çok güzel bir film ,geçen hafta bizde çocuklarla gitmiştik ...selam aebenim iyiyim canim okuldayim su anda ama zuladan avatar filmini izliyorum.. sen neler yapiyorsun caniminici?
günaydinlarrrrrrr. bende okula gelir gelmez burayi actim. bijom benden önce gelmis..
mersa hayatim senin yediklerin bendende az olmus..sporda yapiyorsun masallah biz bu isi halledecegiz allahin izniyle bu yil..
cikolatam anneannene allah rahmet eylesin canim.. kayinvalidende yakinda gider güler yüzünü eksik etme.. ben kayinvalidemi cok severim. ilk baslarda anlasmazliklarimiz oldu. ama bir baktik ikimizinde yapisi karakteri ayni. bir telde iki canbaz hesabi.. birbirimizi kesfedince cokta sevdik kaynastik. arada bir telefon acsam ikimizde aglamaktan bogulur konusamayiz okadar özleriz birbirimizi.. benim annemde cok erken öldü belki o yüzden bilemem. ama herkes yerini konumunu bilirse anlasmak cok kolay..olumunekankayizsmile
ay sorma ablam ya hemde ne hayallerkaydirigubbakcemile3
sadece bikini olsa bende aynen neler giyeceğimi düşünüp avunuyorum ama kaç gündür gayette iyi gidiyorum sadece öyle kötü olunca spor yapamadım bugün dahada iyiyim artık başlıyorum inşallah..olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi eski sonuç listelerine baktım durum çok vahim...
geçen yıldan pek fark yok kilolarda.. bundan sonra diyorum ki bir kilo belirliyelim atıyorum ayda 1,5 kilo ve bu kiloyu veremeyen vermeyen takımdan ayrılmak zorunda olsun.. herkes uygun gördüğü kiloyu belirleyebilir yani herkes ayluk hedef söyleyebilir buda olabilir ama artık boş durmaktan çok sıkıldım mezun bile vermiyoruz artık...
bu yazdığım kabul olursa reyhan abla sen lütfen aylık dönem için az bir hedef belirle çünkü yaşın gereği metabolizman 30 yaş ile bir tutulamaz...30 yaşıda mesela yazdım biri üstüne alınacak diye korkar oldum artık :))
yok ablam nerde hafta 1.2 kere pilates yaparsam oda . benim uyguladıgım farklı bi yöntem ... saglıklı beslenme diyelim .... çok ta yiyyorum yememden kısmıyorum ama gl. endekse yani kan şekerini yükseltmeyen gıdalarla besleniyorum . hem saglıgım içinde bu gerekli ..hipoglisemi var bende (tokluk şekeri düşmesi)..ay ne sevindim aebenim . cokmu spor yapiyorsun nedir canim? harika
kallisim duydunmu darisi basimiza canim benim
tekrar hoşgeldin arkadaşım...benimde 3 kızım var ne güzel ya kızdaşmı oluyoruz şimdi:roflol: yaşları kaç benimkiler 10-15-20 yerimsenibenArkadaşlar selam;
Varsa ona göre neler yapmam gerekiyor söylerseniz, aynen uygularım.
Bu arada 3 kız annesi ,evliyim.Mimarım ancak çocuklardan ve piyasa şartlarından dolayı evhanımlığı mesleğinde ihtisas yaptım.Haftanın iki günü 1'er saat aerobik-step yapmaya çalışıyorum..
aebenim canım geçti geçti bugün çom iyiyim spor bile yaptım az önce hemde 1 saat ter attı bayağıdelikafaduldenselam güzeller...... nasılsınız ......
kalişim çokmu bulanıyorsun kuzum . geçmedimi biraz.........?
ablam nasılsın ....?
mehal görüşemez olduk balım ...
canım kızının iyi haberlerini bekliyoruz çok zor bir durumdasın allah yardımcın olsun...selamlar 5. takım ailesi. takımın en hayırsız üyesi olarak herkese güzel haftalar diliyorum
tabi diyetime devamdayım ne olursa olsun onu bırakmıyorum ve sanki 65-66lara düştüğümü hissediyorum cumaya kadar tartılmıycam süpriz olsun bana umarım hayal kırıklığına uğramam.
tombilim bende anlamadım inan yazdıklarından :roflol: ama bizide motive ettiğin kesin.. gösterdiğin özen için teşekkürler....kocişe söyle söylenip durmasın şimdiye dek yapmadıkları masrafı yapacaklar evet itirazları olmamalı ne kadar zamandır sessisziz :)) ne kıyafet aldık ne bişey değilmi saç baş kaş olacak bundan sonra:roflol:ben de szileri çok sevdim. geç bulmuşum burayı ben hem arkadaşlarım oldu hem de diyetime motive oldum sizlerin sayesinde Şeniz
ay duyuyoruma ablam içim heyecan doluyo valla bizde olsak bir an önce mezun olup kenardan izlesekyerimsenibenay ne sevindim aebenim . cokmu spor yapiyorsun nedir canim? harika
kallisim duydunmu darisi basimiza canim benim
ayda 4 kilo çok fazla canım ayda 2 yap sen bunu derim ohaoldumsmilebence haklısın eskiyi bilmem ama beni de motive eder aylık bir rakam belirleyip ona göre çalışmak takımdan ayrılmak gibi kötü sonuçlarını düşünürsek ben olur derim bu işe. ayda 4 kilo diyebilirim ben de hedef olarak ama mesela 2 ay üstüste gerçekleştiremeyen ayrılsa daha iyi olmaz mı
benide attı ama sonra ayça kaptı alamadım elinden pc anca geldimhihoyyytsite atti beni bozuldumu ne. zor girdim ha..
aebenim cok tesekkür ederim mutlaka bakacagim. verdigin linke
aklıma asya geldi bunu neden alıntı yaptığımı bilmiyorum yazardı ya:roflol:valla herkes düstü galiba.. neyse ben nöbetimi bekliyeyim :))
al sana bir aleyna daha:roflol: cumayı sayıklıyor oda :roflol:selam arkadqaşlar ben geldim . şöyle bir baktım mesajlara ancak ne yazacağımı bilemez haldeyim . acayip yorgun hissediyorum kendimi yine boğazım ağrıyor. ne kadar sorunlu bir kişilik olmuşum ya:))
tatil yaklaşıyor yaşasın o kadar mutluyumki alatamam havalarda çok soğuk ve yağmurlu sabahları kalmayı canım istemiyor sürünerek kalkıyorum resmen bebelerin notlarınıda verdik artık sabırsızlkla cumayı beklemedeyim allahım ya:)
canım kızının iyi haberlerini bekliyoruz çok zor bir durumdasın allah yardımcın olsun...
diyete devam etmende iyi olmuş...
hoşgeldin obur. ben de yeni sayılırım bu grupta burası insanı çok güzel motive ediyor inşallah hepimiz yaza zayıflamış olarak gireceğiz merak etmeArkadaşlar selam;
Sizin gruba dahil olabileceğimi öğrendim.Beni ve kilolarımı kabul edersniz,sizinle beraber incelmek isterim.
Ben geçen sene bu sitenin sayesinde 7-8 kilo vermiştim.Ama yazın çocuklarla koşuşturup hiç durmadan sinirlendikçe, sevindikçe ne bulduysam yediğim için tekrar hepsini geri aldım.
Bazı grupların uyguladıkları şeyler vardı.Sizde de var mı?Sabahları aç karna sirkeli su içmek,hergün düzenli yürüyüş yapmak......
Bu arada 3 kız annesi ,evliyim.Mimarım ancak çocuklardan ve piyasa şartlarından dolayı evhanımlığı mesleğinde ihtisas yaptım.Haftanın iki günü 1'er saat aerobik-step yapmaya çalışıyorum.Belimde fıtık,kanımda kötü kolestrol LDL var.Ayrıca sürekli depresyondayım.Dr. gitim.Ama dr.'un söylediklerini uygulayamadığım için daha da sinirlendiğim için ,artık Dr. da gitmiyorum.
Aklıma şuan yazacak birşey gelmiyor.Sizin sormak istediğiniz birşey varsa,Cevaplarım.
acigülallah yardimcin olsun arkadasim
QUOTE]
çok teşekkür ederim canım
çikolatım allah kabul etsin duanızı canım....
2000.ci mesajim yuhhuuuuuuuuuu öylesine yazdim ilgilenmeyin..aklinialirimsmile
ay sorma ablam ya hemde ne hayallerkaydirigubbakcemile3
sadece bikini olsa bende aynen neler giyeceğimi düşünüp avunuyorum ama kaç gündür gayette iyi gidiyorum sadece öyle kötü olunca spor yapamadım bugün dahada iyiyim artık başlıyorum inşallah..olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçen yıldan pek fark yok kilolarda.. bundan sonra diyorum ki bir kilo belirliyelim atıyorum ayda 1,5 kilo ve bu kiloyu veremeyen vermeyen takımdan ayrılmak zorunda olsun.. herkes uygun gördüğü kiloyu belirleyebilir yani herkes ayluk hedef söyleyebilir buda olabilir ama artık boş durmaktan çok sıkıldım mezun bile vermiyoruz artık...
bu yazdığım kabul olursa reyhan abla sen lütfen aylık dönem için az bir hedef belirle çünkü yaşın gereği metabolizman 30 yaş ile bir tutulamaz...30 yaşıda mesela yazdım biri üstüne alınacak diye korkar oldum artık :))
canım ablam benim çok teşekkür ederim bende böyle iyyim demeyi çok seviyorum yazarken mutlu olarak yazıyorum 3 ay bitecek bu hafta sonu gördük görmezmiyiz elleri ayakları herşeyi belliydi en son gittiğimde şimdi 25 ocakta ikili test için gideceğim o zaman hareketlenmiş olur oynar ultrasonda belki cinsiyeti gösterirse öğrenebiliriz
nasıl kar yagıyor burda lapa lapa bir görsenizzzzzzzzzz...
Arkadaşlar selam;
Sizin gruba dahil olabileceğimi öğrendim.Beni ve kilolarımı kabul edersniz,sizinle beraber incelmek isterim.
Ben geçen sene bu sitenin sayesinde 7-8 kilo vermiştim.Ama yazın çocuklarla koşuşturup hiç durmadan sinirlendikçe, sevindikçe ne bulduysam yediğim için tekrar hepsini geri aldım.
Bazı grupların uyguladıkları şeyler vardı.Sizde de var mı?Sabahları aç karna sirkeli su içmek,hergün düzenli yürüyüş yapmak......
Bu arada 3 kız annesi ,evliyim.Mimarım ancak çocuklardan ve piyasa şartlarından dolayı evhanımlığı mesleğinde ihtisas yaptım.Haftanın iki günü 1'er saat aerobik-step yapmaya çalışıyorum.Belimde fıtık,kanımda kötü kolestrol LDL var.Ayrıca sürekli depresyondayım.Dr. gitim.Ama dr.'un söylediklerini uygulayamadığım için daha da sinirlendiğim için ,artık Dr. da gitmiyorum.
Aklıma şuan yazacak birşey gelmiyor.Sizin sormak istediğiniz birşey varsa,Cevaplarım.
bir adet ayva 4 porsiyon meyve olarak biliyorum ben ablacım benim diyetisyenim öyle demişti bana. en tehlikeli meyve muz falan değil ayvaymış yani benden hatırlatması belki de biliyorsundur ama harika gidiyorsun valla bravo bende yemeklerine bakıyorum kendiminkileri ölçüyorum böylece
düşünsene devamlı gülümser vaziyette kaldıkça insanın yanakları acıyor vallahi. bence seninle ilgili ne varsa seninle paylaşması daha güzel olurdu ben de hep öyle isterim. çünkü sen de ona söylersin böylece arada laf taşınmaz ve daha kolay anlaşma olunur . amaaan karışık mı yazdım ne? ben bile anlamadım. bilmiyorumkismile
ben de szileri çok sevdim. geç bulmuşum burayı ben hem arkadaşlarım oldu hem de diyetime motive oldum sizlerin sayesinde Şeniz
mersacim tam ergen dönemi birde.. allah yardimcin olsun.belki onlarla konusup sorunu halledemezsin ozaman kizinla konusup bunlarla basedebilmesini ögretme yolu kaliyor geriye sadece..off yasamak ne zor yaa
tombilicim benimkiler büyüdü..bizim oyun gecelerimizde genelde risiko,monopoly,tabu, make 'N' break ( bu buaralar favorim), 4tas,dama, sudoku (normal kartlarla oynaniyo.. birde unoooo ..esimde sever oyun oynamayi birsürü kutulu oyunlarimizvar tasli oynanan..birde lego hastaligimiz var(di) bazen koca bir sehir kuruyoruz legolarla bazen buyükbir luna park
oglumdada bionicle hastasi odasinda raflarda heryerde bionicle var onlari camdan, kapidan tirmaniyo sarkitiyo oyle susluyo ama cok oyalaniyor onlarla..bir ara ne zaman oyuncak almaya gitsek lego aliyorlardi oyuzden cok birikti..bak 3 yas icin legoda harika olur..kallistenin dedigi gibi kalin kalemler boyamak icin kagidi kopartilabilen tahtalar var ayakta yapmak isterse.. harfli sayili puzzeller olabilir..kücük arablarla katli otopark olabilir..disarda orman gezileride cok guzel.. o esnada anlaticak cok malzeme oluyor etrafta
iyigeceler arkadaşlar,
bugün anneannemin 9. ölüm yıldönümüydü,hayatımdaki en değerli insanın... beni çok erken bıraktı,Allah onu daha çok sevdi ne yapayım mafoldumben onun için toplandık bugün,Kur an okuduk Allah kabul eder inşallah...
kayınvalide hala bende,iyi kadın,topluyor temizliyor,,ağzı dualı ,zararsız..
ama....
çok konuşuyor vallahi! kızmayın bana ,gerçekten fazla konuşuyor.sohbet ediyor belki,çok da tatlı dilli,ama o kadar hızlı ve çok konuşuyor ki başım ağrıyor..ben de utanır hayatta bölemem konuşmasını.köle oldum resmen kadına...neyse,geçici ya,1 hafta hepi topu..
bir de azıcık suratım asılsın(başka şeye,ona değil...olur ya,hep gülecek değiliz) hemen alınıyor.beni mi istemiyor gibilerinden,eşime söylemiş... başkası olsa kızardı,ben kızmadım.ama ona "alınma anne gereksiz yere,ben ne hissedersem dilimle söylerim sen meraklanma "dedim...
kısacası "kaynanalı günler " yaşıyorum kaydirigubbakcemile3
biz de seni çok seviyoruz canım ,üzülme. yaşanabiliyor böyle şeyler,ben de yaşadım dedim ya.Ama işin peşini bırakma sakın canım...
ne güzel bir gün geçirmişsiniz canım,bayıldım. hamur işi yapılmaması da büyük güzellik olmuş senin için...
kesinlikle katılıyorum ve tombili böyle sık sık gelerek kendini çok sevdirdi,kendi adıma böyle oldu yani.
pia cığım seni çok iyi anlıyorum...
ben ne yazık ki genelde gergin bir yapıya sahibim,doğuştan böyle yani... sinirli bir Koç burcuyum işteklava: ama arada sırada herkesin böyle dönemleri olur inan buna. özellikle kış aylarında,havanın kapalı olduğu zamanlarda böyle sıkıntılı dönemlerinin olması normal. böyle güzel yazılar okuyarak kurtulabilirsin canım.
yediklerine gelince ; sen hiç ara öğün yemez misin canım ; meyve filan?
canım sanki az yiyorsun hee? öğlen çok az olmuş bence...
evet ablacım bitirecez bu işi aslında bide günlük yapmamız gereken bir spor süresi belirlesek uymayanada ceza versek( ilk cezayı ben yerim orası malum)belki işe yarar mesele yapmayan ceza olarak 100 mekik çekecek gibi.kallistem duydunmu....günaydinlarrrrrrr. bende okula gelir gelmez burayi actim. bijom benden önce gelmis..
mersa hayatim senin yediklerin bendende az olmus..sporda yapiyorsun masallah biz bu isi halledecegiz allahin izniyle bu yil..
cikolatam anneannene allah rahmet eylesin canim.. kayinvalidende yakinda gider güler yüzünü eksik etme.. ben kayinvalidemi cok severim. ilk baslarda anlasmazliklarimiz oldu. ama bir baktik ikimizinde yapisi karakteri ayni. bir telde iki canbaz hesabi.. birbirimizi kesfedince cokta sevdik kaynastik. arada bir telefon acsam ikimizde aglamaktan bogulur konusamayiz okadar özleriz birbirimizi.. benim annemde cok erken öldü belki o yüzden bilemem. ama herkes yerini konumunu bilirse anlasmak cok kolay..olumunekankayizsmile
bende sabahtan beri buralardayımda yazamadım bikinilere bakıyodumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım sizin oralarda yazmı geldi .bende giyecem bendeeeee.
selamlar güzel takımım herkesler iyidir umarım biz iyiyiz allaha şükürler olsun bulantılar dışında sıkıntımız yok şimdilik kalliste ablacım valla hep takımı ayakta tutmak motive etmek için fikiler bulmaya devam ediyorsun inşallah artık biraz hareketlenme olur hedefleri kendileri belirlerse sıkıntı olmaz bence
ay canım benim inşallah herşey yolundadır bulantı deyince benimde hamileliğim aklıma geldi cidden şimdi midem bulanıyor.
reyhan abla bayılırım kalabalık aileye ne iyi yapmışsın 4 cocuk süperr
ben de zati bi başlayınca pek durmayı düşünmüyorum :roflol:
nasıl kar yagıyor burda lapa lapa bir görsenizzzzzzzzzz...
inşallah sen arka arkaya attıracan heralde biz bağıracaz burdan dur artık yeterrrrrrrr.
ay ne güzeldir şimdi o karı seyretmek.
merhaba herkese.cok soguk bır hava var cok usuyorum dısarı cıkıcam testlerımı yapdırdım sabah sonuclarını beklıyorum.onumuzdekı hafta start vercem bakalım.reyhan ablacıgım sormusdum yazamadım.almanya ya nurnberg toy fair e gelıcez.ordan da stuttgart a gecıcez .iş ıcın gıdılıyo bende peslerıne takılıyorum ışde
canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize
.Arkadaşlar selam;
hoş geldin arkadaşım burda ne ararsan var diyetisyen hizmeti psikolok hizmeti spor yani ne ararsan var buraya geldiğine hiç pişman olmazsın.
reyhan abla aklıma ne geldi sizin orda marketlerde filan olur sanırım içinde L carnitin bulunan içecekler var böyle metal kutularda içecekler olurya minik sen onlardan varsa spor öncesi içsen aslında çok fayda eder geçen yıl benim çok hızlandırmıştı bir kaç kez içmiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?