Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadı bakalım beklıyoruz yasları az buyukse oyun halıne cevır senın sporu onlar ıcın de dıye dedıydım.. eşine de allah kolaylık versın allah herbırını korusun kollasın ınsallah

Valla benim yavru da 6 aylik veriyorum babasina açıyorum Leslie.yi yapıyorum sporumu. Eger hanfendinin keyfi yerindeysr mama sandslyesine oturtuyorum açıyorum videoyu yapıyorum o da şaşkın şaşkın beni izliyor :))

Sonunda bugünü bitirebildim. Zor oldu ama geçti yani. İki küçük çocukla zor oluyor tek başına. Hafta içi büyük kreşte de küçükle ilgileniyorum. İkidi aynı anda zor oluyor biri emmek istiyor biri oyun. Tv izlettirmek istemiyorum oyunla geçiriyoruz günümüzü. Dışarı çıktık biraz oynadık parkta, babamızı ziyarete gittik eve gel yemek ye derken gün bitti.küçüğü de uyutsam tam olacak ama gözler fıldır fıldır. Pek sevimli bakıyor kızlar bir de gülücük arıyor tam ısırmalık yani.

ben geldiimmmmm:)
önce menümü yazıyım sonra msjları okumaya geçicem
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub

kahvaltı
1 yumurtadan sade çılbır
1 bardak sade süt
1 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
2 çeri domates

ara sade türk kahvesi

öğlen
tavuk ciğeri soğanlı domatesli yemeğini yaptım 3 kaşık yedim
1 kase yoğurt (3 yk )

ara 8 tane kiraz

akşam
3 yk kabak yemeği

ara 5 erik

su 2,5 lt
spor 3+1 mil

Oyyy yürüyüşten gelirken bir tas alda su koca kafami yar benimmmm

kız bak ben söyleniyom ediyom ama çözümler arıyom... bi şekilde ucundan tutuyom... sende artık dön aramıza pleasee....

kız makineyle uğrasana kadar cezve de yap katar bulaşıklara yıkarsın ıste

ayyy hiç beceremem böğğk....

yok kız mındarlıgından degıl de gercekten tırsıyom ben o ablamızdan

bende timsah bakışlı kadın....

Kaç içiyordun ki bacım.

minimum 4 ben hafta içi gündüz açım diye yazmıyosam bundandır.

5-6 içiyordu galiba

bak bildi...

Benim katilmaya yuzum yok artik canim. Hep husran oluyor sonum

hadi bak bu cumaya en çok kim vercek bakalım hadi gapışıyok... bak kaç haftadır oyalıyon beni....

spor olsun...

Kiz benim 2 tane cocukum var biri 2 tmyadinda sayılır. Ondan firsat bulsam 15 20 gundur biriken utulerimi yapacam....

tembel teneke....

ayyy sorma 4 mil yaparken ha bire saate bakıyorum....

bayat....

ayy ben polislerden tırsarım silahlı adam tehlikeli...

o da güzel ineğin keyfini bekliyosunuz yani :))) birde biz kadınlara nazlı derler ..hayvan bizden nazlı :)))
izledik fim kun-fu panda 3 te karar kıldık izledik :)))))) çocuk ruhumuzu şımarttık gecenin köründe

o da güzel ineğin keyfini bekliyosunuz yani :))) birde biz kadınlara nazlı derler ..hayvan bizden nazlı :)))
izledik fim kun-fu panda 3 te karar kıldık izledik :)))))) çocuk ruhumuzu şımarttık gecenin köründe
kız tabi öyle zırt pırt gidilmez hayvanın yanına..sabah akşam sağarsın sadece.temizlersin yemini suyunu verirsin memsini yıkarsın azıcık seversin öyle sağarsın hatta biz de sahibinden başka kimse girmez yanına uğursuzluk derler.. kız annem bız kucukken kalkardı bızden once ıneklerını yedırırdı onlar dilsiz hayvan öncelik onların derdi

çok fazla nescafe ve hazır kahve muhabbeti dönmüş bende birşey yazmadan edemiycem kızlar.. nescafe bende de ne yazıkki tüylenme yapıyo yani ne zaman nescafeyi günde 2 bardak civarında içsem -ki bu 4 aydır içmiyorum o şekilde - yüz bölgemde dahil olmak üzere resmen kıl fışkırıyo.. ki ben normalde köseyim kaşımı 1 defa meraktan almışlığım var 15 yaşında ...çıkmaz yani ne kaş ,ne bıyık , ne başka bölge.. ama nescafeyi ne zaman abartarak içsem tüyler koyulaşıyo ve kalınlaşıyo.. o yüzden ben ancaa ayda yılda 1-2 ye düşürdüm 1 gün içtiysem 1 ay içmem tavsiyede etmem resmen hormonları etkiliyor.. hatta hormon tedavisi görmeme bile neden oldu .. içtiğim doğum kontrol haplarının sebebi nescafeymiş şuan daha iyi anlıyorum çünkü 4 ay önce çene altımda koyu kıllar varken şuan cildim bebek gibi.. Türk kahvesinden şaşmayın..

Kızlar günün raporunu da çekeyim ben
kollontai morordek nilsub
Sabah
saat9 gibi
1lokma peynır
salatalık kemırdım
azıcık temızlık yaptım o saatte bısey ıstemedı canım kahvaltıyı ogleye kaydırdım ben de

Öğle
12.00
1parmak sosıs+5mantar+2yumurta omlet
domates salatalık bıber
az peynır 4y.zeytın
cay

Ara
3gıbı 1bardak kefır

Akşam
17.30
1servıs kasıgı z.fasulye
3yk yogurt

Ara
20.00 1sade turk kahvesı
3tane kuru sıyah uzum

Su: 3lt tamamlıcam yatana kadar/2kusur suanda
Spor: 20squat+5mega mile

@denhizx bacım sen alemdesin az ses ver bakem cuma ağlama sonra

Anacığın akıllı kadınmış şimdi girdik eve ay nefret ediyorum kalabalıktan asosyalim çocukları yatırıp duşa gidicem sonrada yatarım herkese iyi geceler başım çatladı davul sesinden.....

Anam içmem bir daha hiç duymamıştım...

Valla benim yavru da 6 aylik veriyorum babasina açıyorum Leslie.yi yapıyorum sporumu. Eger hanfendinin keyfi yerindeysr mama sandslyesine oturtuyorum açıyorum videoyu yapıyorum o da şaşkın şaşkın beni izliyor :))
yaaa yerım şapşikk yaa.. çok pis çocuk aşkı var ben de bu aralar biyolojik yaşım kafa atıyor sanırım Allah bağışlasın canım bırlıkte nicee nice güzel günler görün inşallah

kız bugün kaşar günü müydü hem de ekmekli hemi de cıss var.. kaptanlar ceza kesmeden kalk başla zıplamaya işin yoksa canım

Anam içmem bir daha hiç duymamıştım...
ben 14 yaşımda falan o dönem aşırı nescafe içmeye başlamıştım o dönem çene altımda tüylenme olmuştu doğum kontrol hapı verdiler içtim geçmedi .. sonra bir süre nescafe içmeyi bıraktım annem içirmedi sinir sistemimi tahrip eder diye o dönemde tüylenme olmadı sonra ünv zamanı nda gene içmeye başladım gene oldu düşünüyorumda sebebi kesinlikle nescafe .. koltuk altımda bile tüy yok çenemde vardı düşün ne kadar uyuz bir durum şuan şükür kurtuldum.. içmee sakın sende ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…