- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.701
hadı bakalım beklıyoruzUyudu da 20 dk bile sürmedi ki uyumasi. Koca da polis olunxa kendilerini pek goremiyorum. En son carsamba evde idi. Saliya kadar full calisiyor.squat yapcama ip atlarim daha iyu. Benim oglan yaptikca hadi hadi deyip duruyor. Aksama yapar yazarim inşâallah
uyumuyo mu bacım bu cocuklarr.. en olmadı aksam yarım saat kocısıne atıver yavrularınızı..kac yasında cocukların ac muzık zumba yapın bırlıkte ne bılem ıste baska cocuklu ablalar da var burda onlar nasıl yapıyoooo.. bak bacım delıyım ben delı takma benı kendıne yok olmuyo yapamıyom atın benı nedır hee.. bak kayay şive gene hekeleniyrımm heeegit 20squat ya bakem kalk..bugun hareket ettırıcem ben senı ınadım tuttu uleynnn
Annenle aynı memlekette misin canım? Ne güzel sık görüşüyorsunuzHanımlar annemdeyim sohbet muhabbet derken girmeye vaktim olmuyor pek. Bir iki gun mazur görün beni olur mu
Oyyy yürüyüşten gelirken bir tas alda su koca kafami yar benimmmm
kız makineyle uğrasana kadar cezve de yap katar bulaşıklara yıkarsın ıste
yok kız mındarlıgından degıl de gercekten tırsıyom ben o ablamızdan
Kaç içiyordun ki bacım.
5-6 içiyordu galiba
Benim katilmaya yuzum yok artik canim. Hep husran oluyor sonum
Ben menumu yazayim bacilaaarrr
kollontai nilsub morordek
Sabah
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
1sivri biber salatalik domates
1 dilim ekmek
12.30 ara
chaili puding yaptim kendimce
15 civari ara
1 elma
17
aksam yemegi
1 kabak ve 1 patlican tost makinasinda izgara oldu. Ustune yogurt ve baharat attim yedim.
su 2lt
spor yok ule yoookkk hala yoookkm
Veee yesilcayli sodali kür
aksama da sade turk kahvesi icerim inşâallah
Kiz benim 2 tane cocukum var biri 2 tmyadinda sayılır. Ondan firsat bulsam 15 20 gundur biriken utulerimi yapacam....
Ben de tam tersi iste uzun olunca içim bayılıyor. 3 miles'ta omru tukenen bi insanim ben, 5'i hic yapamam heralde ama uygun oldugum bi vakit deneyeyim :)
Evet ya aninda etki gosteriyor hem de bence.
Yaaa sen hala bana hain vakvak de isimler tak. Kiymetini bi ben biliyorum senin, haberin yok. Listeye bilem alacaktim seni neredeyse
Iste ben de öyleyim yapamam heralde 5 koca mil
Uyudu da 20 dk bile sürmedi ki uyumasi. Koca da polis olunxa kendilerini pek goremiyorum. En son carsamba evde idi. Saliya kadar full calisiyor.squat yapcama ip atlarim daha iyu. Benim oglan yaptikca hadi hadi deyip duruyor. Aksama yapar yazarim inşâallah
o da güzel ineğin keyfini bekliyosunuz yani :))) birde biz kadınlara nazlı derler ..hayvan bizden nazlı :)))yok tatlım bi tepik vurur birde duvar vurur bu saatte
hadi bakalım iyi seyirler ortim
pişman değilsen o kötüüüüü.....atla 200 ip bakalım
uyanık spor ben 17.00 sonra birşey yemiyorum sende yeme
sen geçmişi okumuyonmu bacım herkes burdaydıııı negatif elektirik alıyorum senden
evet tatlım biraz kalabalık gerçekten 200 atla bakalım:)
neden kahve sana kilomu aldırıyor şekersiz içiyordun?
kız tabi öyle zırt pırt gidilmez hayvanın yanına..sabah akşam sağarsın sadece.temizlersin yemini suyunu verirsin memsini yıkarsın azıcık seversin öyle sağarsıno da güzel ineğin keyfini bekliyosunuz yani :))) birde biz kadınlara nazlı derler ..hayvan bizden nazlı :)))
izledik fim kun-fu panda 3 te karar kıldık izledik :)))))) çocuk ruhumuzu şımarttık gecenin köründe
kız tabi öyle zırt pırt gidilmez hayvanın yanına..sabah akşam sağarsın sadece.temizlersin yemini suyunu verirsin memsini yıkarsın azıcık seversin öyle sağarsınhatta biz de sahibinden başka kimse girmez yanına uğursuzluk derler.. kız annem bız kucukken kalkardı bızden once ıneklerını yedırırdı onlar dilsiz hayvan öncelik onların derdi
Anacığın akıllı kadınmış şimdi girdik eve ay nefret ediyorum kalabalıktan asosyalim çocukları yatırıp duşa gidicem sonrada yatarım herkese iyi geceler başım çatladı davul sesinden.....kız tabi öyle zırt pırt gidilmez hayvanın yanına..sabah akşam sağarsın sadece.temizlersin yemini suyunu verirsin memsini yıkarsın azıcık seversin öyle sağarsınhatta biz de sahibinden başka kimse girmez yanına uğursuzluk derler.. kız annem bız kucukken kalkardı bızden once ıneklerını yedırırdı onlar dilsiz hayvan öncelik onların derdi
Anam içmem bir daha hiç duymamıştım...çok fazla nescafe ve hazır kahve muhabbeti dönmüş bende birşey yazmadan edemiycem kızlar.. nescafe bende de ne yazıkki tüylenme yapıyo yani ne zaman nescafeyi günde 2 bardak civarında içsem -ki bu 4 aydır içmiyorum o şekilde - yüz bölgemde dahil olmak üzere resmen kıl fışkırıyo.. ki ben normalde köseyim kaşımı 1 defa meraktan almışlığım var 15 yaşında ...çıkmaz yani ne kaş ,ne bıyık , ne başka bölge.. ama nescafeyi ne zaman abartarak içsem tüyler koyulaşıyo ve kalınlaşıyo.. o yüzden ben ancaa ayda yılda 1-2 ye düşürdüm 1 gün içtiysem 1 ay içmem tavsiyede etmem resmen hormonları etkiliyor..
yaaa yerım şapşikk yaa.. çok pis çocuk aşkı var ben de bu aralar biyolojik yaşım kafa atıyor sanırımValla benim yavru da 6 aylik veriyorum babasina açıyorum Leslie.yi yapıyorum sporumu. Eger hanfendinin keyfi yerindeysr mama sandslyesine oturtuyorum açıyorum videoyu yapıyorum o da şaşkın şaşkın beni izliyor :))
kız bugün kaşar günü müydü hem de ekmekli
ama ama ama ben de annemi özledimmHanımlar annemdeyim sohbet muhabbet derken girmeye vaktim olmuyor pek. Bir iki gun mazur görün beni olur mu
ben 14 yaşımda falan o dönem aşırı nescafe içmeye başlamıştım o dönem çene altımda tüylenme olmuştu doğum kontrol hapı verdiler içtim geçmedi .. sonra bir süre nescafe içmeyi bıraktım annem içirmedi sinir sistemimi tahrip eder diye o dönemde tüylenme olmadı sonra ünv zamanı nda gene içmeye başladım gene oldu düşünüyorumda sebebi kesinlikle nescafe .. koltuk altımda bile tüy yok çenemde vardı düşün ne kadar uyuz bir durum şuan şükür kurtuldum.. içmee sakın sende ..Anam içmem bir daha hiç duymamıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?