Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) bugün çok yoğunum kızlar öğleden sonra gelirim düğünümüz var bursa düğünler cuma akşamı başlıyor pazar akşamı bitiyor her öğün duğun evi butun köye yemek veriyor ayyy bildiğiniz işkence kazanlarla pişiyo yemekler keşkekler neyse kaptanımda merak etmişti bugün bol bol foto çekicem gelince atarım sizede herkese çok çok güzel pazarlar diliyorum....

Muhtemelen geçen sene nisan gibi mezun olmusumdur kaptanım. Kabul edildim mi? Başlayalım mı hemen deneme süresine?
o zaman aynı dönem listelerdeymişiz :) ben geçen sene nisanda girdim takıma :)

Ben geçen yıl 12 haziranda mezun olmuşum kollontai kaptanım. Bir yılı doldurmam mi gerekiyor tekrar listeye girebilmek için???
sen ilk sayfadaki kuralları oku kabul et, bide boy kilo kendini tanıt, ben karar defterinden kontrol edicem bugün

Tamamdır :) bugün bitmiş olur :)

Dayımın küçükken annemleri uyandırmak için söylediği gibi
Koğuuuşşş kallkk
nerdesiniz anacım niden kimsecikler yok ortalıkalrda
sabahtan beri bakıyom bakıyom kımsecıkler yyooookkk.. yarın kımler ağlıcak acaba acabaaa

dikkat et kendine canım aksatma menülerini..sporumu da yapıyom ben cuma görüşürüz artık bahane bulma bana sonra

hay allah dokundu mu acaba canım..nane-limon dene istersen mideni bastırır en azından

ay sorma canım ben de kara kara ramazan da sporu napsam diye düşünüyorum.. gün içinde yapsam bayılır kalır mıyım diye korkuyorum.. tecrubelıler bı ses edın bakem ramazan da napıyodunuz sız??

Dünün menüsü

Sabah: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek

Ara: 1 bardak süt

Aksam: 8 yaprak sarmasi, 2 su bardağı ayran.

Ara: Yeşilçay.

Su: 2.5 lt

Spor: 45 dk yürüyüş

Cezama razıyım

dikkat et kendine canım aksatma menülerini..sporumu da yapıyom ben cuma görüşürüz artık bahane bulma bana sonra
Merhaba tatlım bende tam sana yazacaktım ki sen yazmışsın bugün gayet iyiyim şükür sabah kalktım kahvaltım filan gayett iyi hatta sporumuda yaptım.1 mil leslie+debbie sibber slim in 6 start it up yaptım sen naptın bakalım?

Kuralları okudum, kabul ettim. Bu arada yarışma kurallarına da baktım mezun olan üye 6 ay katilamiyormus yarışmaya, 1 yıl değilmiş neyseki:)

Bugünkü menum
Sabah: 1 haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 domates 1,5 kk peynir 1 ince dilim beyaz ekmek 5 tuzsuz siyah zeytin 1 bardak şekersiz çay
Ara:1 fincan şekersiz Türk Kahvesi, 20 tane tuzsuz yer fıstığı
Akşam : 2 yemek kaşığı dolusu kiymadan ev tantuni, 2 yemek kaşığı bulgur pilavı, 1 kase cacık (6.30da yiycem)
Ara:1 bardak süt

Benim En büyük sorunum aburcubur, bu saate kadar hiç yemedim , o kilolar gidecek kararliyim.

Su:2lt içtim. Yatan kadar 3 olur
Spor:haftasonu temizligi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…