- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.941
yolla bakem spordan sonra bakarım:)Kilomu da bildireyim ama gizli@denhizx duymasin simdi gecen haftaya gore yani 84,3e gore eksideyim ama denizle iddiadayiz cuma gunu kapisicaz o yuzden soylemiyom simdilik..
Ama isterseniz size mesajla soylerim kaptanlarim @kollontai @morordeknilsub
O zaman ne diyoruzzzz dinimiz supaneke aminevet bizimde zaafımız inanmak istiyoruz malesef
yok bi çaresi Allah hepimizi iyilerle karşılaştısın:)
Ben geldimmm ve güzel haberimle geldim. Cuma günü 73.200 idim şimdi 72.400nereden nasıl gidiyor anlamadım. Kastan mı yağdan mı acep? Kızlar bu kadar hızlı gitmesi hem de aç olmadaan kaçamak yaparak normal mi acaba?
Aynen yahuuu bizde biyerimizi yırtıyoruz gitmiyor anacım ahhh betüş ne zaman gitcek bu kilolar kankim yaaa millet veriyor bende gr gr ilerliyorumüzümünü ye bağını sorma :)
ya ben de öyleyim..üstelik benim kilom fazla..niye ki..Aynen yahuuu bizde biyerimizi yırtıyoruz gitmiyor anacım ahhh betüş ne zaman gitcek bu kilolar kankim yaaa millet veriyor bende gr gr ilerliyorum
GÜNAYDIN KIZLARRRR
dünkü menüm çok karışık yaaa..
sabah müsli ve süt
saat 12 gibi brunch yaptım resmen..2 yumurtalı omlet..2 dilim tam tahıllı ,çay az peynir söğüş salaralık domates biber.
ara yok..
akşam 3 dolma cacık..
5 km yürüyüş..2,5 lt su
Aynen yahuuu bizde biyerimizi yırtıyoruz gitmiyor anacım ahhh betüş ne zaman gitcek bu kilolar kankim yaaa millet veriyor bende gr gr ilerliyorum
Kizlar rahat olun, hedefiniz saglik olsun yahu.ya ben de öyleyim..üstelik benim kilom fazla..niye ki..
suçu nutellalı ekmeklere buluyorum..arada bir dilim tam tahıllının üzerine sürüyorum..offf onun katkızı büyük..
gider gider napçez sabretçez.... ben bu sabahta 63,7 idim isyan modunda değilim çok şükür :)))
Ben de 59.8 idim, buna ne diyorsun :)
Neyse yarin sabah sisim iner diye umuyorum
Ben de 59.8 idim, buna ne diyorsun :)
Neyse yarin sabah sisim iner diye umuyorum
Canım incelmekde çok önemli ben bayağı inceldim bugün birsürü ciciler aldım kendime hiç zorlanmadan cukkk oturdu aldıklarım önceden çok hızlı kilo vermiştim kilom inmiş ama hiç incelmemiştimya ben de öyleyim..üstelik benim kilom fazla..niye ki..
suçu nutellalı ekmeklere buluyorum..arada bir dilim tam tahıllının üzerine sürüyorum..offf onun katkızı büyük..
kesinlikle canım..benim hedefim zaten bu..hafta da 500 gr bile versem iyi benim için..bazı haftalar 1 kg verdim..ben yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum..ay
Kizlar rahat olun, hedefiniz saglik olsun yahu.
Kilolar neden gitmiyor dedikce gitmez tabii. Rahat olmali, kendini begenmeli insan. Saglikli olmak icin guzel beslenin, zayiflamak icin degil.
Hele sensavurgan zayiflayacagim derken sagligindan olacaksin, ne acelen var ki? Yavas yavas gitsin bosver.
Yok tatlım o cezalar eskide kaldı bana bir minik dondurmaya 700 ceza kesildiben anlamam herkes kaçamğını söylesin ulennn ben yandım herkeşler yansın
B blanche_ea canım artık acele etmiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum yavaş yavaş vermemde iyi oldu bi yandan artık nasıl beslenmem gerektiğini neleri yemem neleri yememem gerekiyor hepsinde usta oldum bencede bu sefer doğru yoldayım bunu göbek deliğimden anladım kocaman bi boşlukdu şimdi küçüçük birşey olduay
Kizlar rahat olun, hedefiniz saglik olsun yahu.
Kilolar neden gitmiyor dedikce gitmez tabii. Rahat olmali, kendini begenmeli insan. Saglikli olmak icin guzel beslenin, zayiflamak icin degil.
Hele sensavurgan zayiflayacagim derken sagligindan olacaksin, ne acelen var ki? Yavas yavas gitsin bosver.
bir de ben de mesela 1 kilo falan verdim basladigimdan beri ama daha fazla gibi gorunuyor, herkes cok fark etmis diyor. Bence zaten tartidakinden ziyade kendimizi nasil hissettigimiz daha onemli.B blanche_ea canım artık acele etmiyorum sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum yavaş yavaş vermemde iyi oldu bi yandan artık nasıl beslenmem gerektiğini neleri yemem neleri yememem gerekiyor hepsinde usta oldum bencede bu sefer doğru yoldayım bunu göbek deliğimden anladım kocaman bi boşlukdu şimdi küçüçük birşey olduamannn gitsinde ne zaman giderse gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?