- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.961
yahu saglikli beslendigin surece verirsin zaten, normali bu. Niye veriyorum diye kendini kisitlamana gerek yok.Ben de şok diyet yapmıyorum ki normal yiyorum hatta ekmeği günde 3 4 dilim yiyorum bazen. Menülerimini yazıyorum hani aman aman az yemiyorum Ceza bile alıyorum, Nasıl gidiyor anlamıyorum. Sağlıklı mı acep böyle hızlı vermek? Hızlı veriyorum diye seviniyorum ama aklımda bitmeyen sorular var yani
Verdiğim bu kiloları hızlı verdim diye geri almak istemiyorum. Sizler daha tecrübelisiniz hızlı verilen kilolar geri alınıyor. Onun için dedin canım. Kendimi kısıtlamıyorum kiyahu saglikli beslendigin surece verirsin zaten, normali bu. Niye veriyorum diye kendini kisitlamana gerek yok.
tamam, super :) devam o zamanVerdiğim bu kiloları hızlı verdim diye geri almak istemiyorum. Sizler daha tecrübelisiniz hızlı verilen kilolar geri alınıyor. Onun için dedin canım. Kendimi kısıtlamıyorum ki
iyidir canım küçük oğlanın kreşite sunumu vardı ona gittim geldim az önce koşturmacaSağolun kaptanım siz nasılsınız?
canım dikkat et kendine fazla zorlamaooooooooooooooooooooooovvvvvvvv kınama uyarı almadan pazartesiden merhaba sevgili dostlar nassınız inşaallah....
evi yerleştirdim ama nasıl yerleştirdim birde bana sorun vallahi canımız çıktı ayaklarımın üstüne basamıyorum..
bursa da iki gündür sularda yoktu..taşıma suyuyla değirmen döndürdük yeminle ..
yalnız bu süreçte ya ödem topladım ya verdiğim kilonun birini aldım bilmiyorum bugün artık yeni sistemime başlıyorum..
ip aldım atlayacağım demiştim zaten..size yazarken bir yandan da ortopediden randevu alacağım ayağım kötü durumda basamıyorum..fakat taşınma işlemini bitirdiğim için sahalara döndüm ...hadi zayıflamaya...
canım sen emziriyordum dimi yanlış hatırlamıyorsam o uyüzden o kadar hızlı gider ne güzel işteBen de şok diyet yapmıyorum ki normal yiyorum hatta ekmeği günde 3 4 dilim yiyorum bazen. Menülerimini yazıyorum hani aman aman az yemiyorum Ceza bile alıyorum, Nasıl gidiyor anlamıyorum. Sağlıklı mı acep böyle hızlı vermek? Hızlı veriyorum diye seviniyorum ama aklımda bitmeyen sorular var yani
el mecbur ahanda tarçınlı süt içiyorum şu an günahım kadar sevmem sütü amaee o zaman sıkı asıl bakem:)
yok önce ortopediyen gideceğim çarşamba öğleden sonra ayağımın durumuna bakacağım yoksa akşamları mekik çekmeye başlayacağım..dün sakat ayağımın üstüne birde eşim basında tüm cinleri attı galiba bugün daha da zorlanıyorum.iyidir canım küçük oğlanın kreşite sunumu vardı ona gittim geldim az önce koşturmaca
canım dikkat et kendine fazla zorlama
canım sen emziriyordum dimi yanlış hatırlamıyorsam o uyüzden o kadar hızlı gider ne güzel işte
Bende çekinemiyordum hatta oğluşumun o öimik jaliyle gotom yok denecek kadar az ama artık kendime güvenim geldi ve artık bol bol çekiniyorum.Ama bende kilo yüzünden foto çektirmeyi sevmiyorum galiba psikolojik bir durum neyse zayıflayınca bol bol çekeriz :)
Gözün aydın canım birirmişsin sonunda. Susuz bir taşunmada çok zorlamıştır seni, neyseki atlatmılsın. Bu arada geçmiş olsun canım. O ayakla masıl ip atlayscaksın kiooooooooooooooooooooooovvvvvvvv kınama uyarı almadan pazartesiden merhaba sevgili dostlar nassınız inşaallah....
evi yerleştirdim ama nasıl yerleştirdim birde bana sorun vallahi canımız çıktı ayaklarımın üstüne basamıyorum..
bursa da iki gündür sularda yoktu..taşıma suyuyla değirmen döndürdük yeminle ..
yalnız bu süreçte ya ödem topladım ya verdiğim kilonun birini aldım bilmiyorum bugün artık yeni sistemime başlıyorum..
ip aldım atlayacağım demiştim zaten..size yazarken bir yandan da ortopediden randevu alacağım ayağım kötü durumda basamıyorum..fakat taşınma işlemini bitirdiğim için sahalara döndüm ...hadi zayıflamaya...
bende seni ekledim hemen tanıdım:)instagramda ekledim seni betul yazan benem....
Evet kaptanım emziriyorum hatta şu an kucağımda emiyor. Çokk acıkmış kuzuiyidir canım küçük oğlanın kreşite sunumu vardı ona gittim geldim az önce koşturmaca
canım dikkat et kendine fazla zorlama
canım sen emziriyordum dimi yanlış hatırlamıyorsam o uyüzden o kadar hızlı gider ne güzel işte
canım o yüzden güzel gidiyor senin kilolar sağlıklı beslenmeye de başlayınca emzirmek 500 cal yakıyor gündeEvet kaptanım emziriyorum hatta şu an kucağımda emiyor. Çokk acıkmış kuzu
afiyet bal şeker şifa olsun kuzucuğaEvet kaptanım emziriyorum hatta şu an kucağımda emiyor. Çokk acıkmış kuzu
bende az sonra yürüyüşe gideceğim bi 4-5 km yürürüm heraldekızlar bende 4 mile yaptım sade türk kahvesi yaptım oturdum şimdi iyi geliyor 4 mile bana zorlamıyor
evde olanlar kaldırın totoları
kilonuz ne durumda kaptanım:) size yetişicem mi yoksa:)bende az sonra yürüyüşe gideceğim bi 4-5 km yürürüm heralde
bende seni ekledim hemen tanıdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?