Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam bana uygun olanda o canim cuma pazar ve carsamba. kabul edilmistir..olumunekankayizsmile
evet bize katilanlari bekliyoruz.. mustang ses ver. dih dih dih eyi günlerrr felan diyivir..kaydirigubbakcemile2
mersa senden haber bekliyoruz mutlaka katilmalisin.. ve katilmak istiyen herkesi tabiki.. cikolatamin saatleri pek belli olmuyor ama belki bu ara düzene girmistir

aebenim canim benim saka etmistim kallis yok ben yardim edeyim sana demistim yani aslinda cok bilgisizimde bu konuda kendimle dalga gecmistim..delikafadulden.. sonra tatlim sakin bilmislik yapmak falan diye düsünme.. ne kadar güzel birsey hepimize yardim etmek istemen.biz seni cok seviyoruz birkac gün görünmesen gözlerimiz ariyor inan.. canim benim..:1hug:

ay sinir geldi 10 dakikadır açılmıyor sayfalarım...

ablam nasıl bulamadın yaaaa :)) beğendinmi peki göründüğü gibi güzelmi... bence gözün alışınca bulursun yer...

yacok güzel aylarin emegi var üzerinde incecik bir kanavice isi. kusursuz cok güzel yapilip cercevelenmis.. ama ne bilim antika gibi birsey benim mobilya modern kaldi merdivenlere asarim belki.. düsündügüm dolabin üzerinde baska resim var belki degisiklik olsun diye oraya asarim. ölcüleride antika 50/60 cm

ablam bir önceki mesajımda tam merdivene assana diyecektim :))) merdiven olduğunu bile bilmiyorum tabiki...

ilaç aldım her yanımdan ter boşalıyor ablam az yatıcam evdede kimse yok eşim hamamda (ondan soruyomuş adamcağız neren ağrıyor diye:roflol::roflol:)
ortancam okuldan kaçmış hem beni aradı hem babasını biz okuldan kaçtık sinemadayız çıkışta alırsınız diye:1rolleyes: tuhaf çocuklarım var böyle habersiz kaçmazlar :roflol:
büyük eski gittiği atölyeye gitti ödev yapıyor hocalarıyla aliş tv izliyor bende yatimmm hadi baş başş... gece gelirim yine..

iyi geceler kallisim..yat dinlen.. insallah sabaha hicbir seyin kalmaz..
demek hamama gitmis... birde soruyor agrin varmi hehehehehe gece gelemezsin belkide..aklinialirimsmile

valla canım bir eteğim var onu aldığımda 57 kiloydum boshayallersmile şimdi diyorum ki o eteğin içine girene kadar zayıflayacağımakannehir. tabi sezeryan göbeğim var bu sefer:1closedeyes:. 57 kilo ile aynı eteğin olacağını sanmıyorum ama olsun bakalım... kiloyu vercem vercem sonra 2. bebiş istiyorum sonra hepsini geri alıcam hamileyken ama olsun sonra yine veririm kaydirigubbakcemile3.

irmik helvasını hep yapardım ama 1 kaç senedir yapmıyordum... fıstık hiç koymamıştım daha önce... bu kez sıvı yağ ile yaptım(ondanda olmuş olabilir) fıstıkları önceden kavurdum yag iyice kızmış oldu sanırım ondan koktu. irmiği ocağın orta gözünde kısık ateşte 1 saat kadar kavuruyorum tarif aldığım kitaptada püf noktasıydı bu... inşallah yarına yüzüm ak çıkarımguclubacismile...

dişin içinde büyük geçmiş olsun benim 20lik dişimde çok apse yapıyordu korkudan çektirmeden 3 sene durdum ama çektiğim acı yanıma kar kaldı.hiçte zor değilmiş. bir hastalığı çekmek tedavisinden daha zor. Allah şifa versin canım

herkese merhabalar,

bu aralar pek fazla gelip gidemiyorum, lütfen kızmayın bana. inanın başımı kaldırmadan çalışıyorum, yorgunluktan da sızıp kalıyorum..
yarın cuma olduğundan, en azından kilo bildirimini kaçırmayayım dedim..

erkenden bildirmiş olıyım : 59.5 diye......

herkese iyi iyi geceler

selammm

reyhan ablacimyedikten sonra baktim 100grda 194 kalori varmis.. pakette yaziyordu grami..neyse yedik bitti(

vasat bi gündü
sabah standart kahvalti
ögle..hazir soguk sandivic
arada birkac kraker
aksam 2 kasik makarna ve fasulye yagsiz yogurt
1 sattede yürüdüm disarida

eve gelince pasta yaptim yarin bir yere götürücem.. tamamen kafadan ama galiba müthis olsu yani tadi..degisik bisey eger sabah begenirsem kestikten sonra yemek tariflerime ekliycem

iyi akşamlar bu gün uğrayamadım sabah kızımı tahlilleri için sağlık ocağına götüerdüm bir sürü kana aldılar yarın sonucu alacam .gitmişken kendimde muayne oldum her sabah sırtımın solyanında inanılmaz bir ağrıyla kalkıyorum bide boynum çok kötü banada ilaç verdi geçmezse film çektir dedi.eve geldik ve yukarı çıkmadan kızımıda aldım 1 saat yürüdük.eve geldikten sonra yine korkunç bir başağrısı bütün öğleden sonrayı yatarak geçirdim gayet güzel beslendim ama akşam misafirim vardı bir tane unkurabiyesi yedim bu günki suçumda bu.

canım reyhan ablacım biraz üzülsemde yinede güzeldi en azından eşim çok mutlu oldu benim için bu çok önemli.ama bu günki başağrımda akşamın biraz katkısı var gibi geldi bana üzülünce hep böyle oluyorum.ah ablacım bu kocalar hep böyle demekki benimkide çerez abur cubur hastası misafir gelecek yarım kilo pasta al yoksa kalanını biz yeriz dedim 1 kilo almış getirmiş gelende 2 kişiydi adam alman pastalara baktı ve sadece teşekkür etti şimdi kalan pastaları difrize atim diyorum elimizin altında olmasınki yemeyelim.

evet bende seyrettim heralde şu anda o kilonun yarısı yoktur ama görmedinizmi sürekli tansiyonu düşüyordu aç geziyor demekki.

kallisim yanlış dişi çektirmedin dimi çürük dururken sağlamı kaptırmasaydın doktora...

ben varımmmmm......

ben burdayım reyhan ablam ama aynı saatlerde nasıl yapacaz ben mesela sabahları yürüyorum ama elimden gelirse akşamlarıda evde yaparım hem kızımada iyi olur ben herşeye varım önce kızım sonrada kendim için tabi.

kallistem o indirdiklerin neyse bizede söyle bende indiriyim o zaman aynı şeyleride yapmış oluruz.

tamam canim haftanin ayni günlerine denk getirelim sporumuzu. tam bir saat herkes hangi sporu yaparsa artik. aksam olunca yazariz ne yaptigimizi.

bana uyar benim yürüyüşümde sayarsınız dimi yağmur çamur soğuk demeden düşüyorum yollara yollar eskidi bende hala tık yok..yakında belediye benden ek vergi istiycek yolları eskitme vergisi.

kızlarrr olurya sabah bir aksilik çöıkarda giremezsem kilom 81 yani 1 kilo verdim .kallistem verdiğim sözü tuttum yarım demiştim bak 1 oldu haftaya istemezsin heralde 2 haftalık toptan verdim......

ahanda bu benim kilo çizelgem kendi kendine kayboldu gitti nereye gittiyse nihayet tekrar yaptım tam 1 saattir bununla uğraşıyorum ama başardım yeni kilomuda yazdım ilk cetvelde hedefim 75 ti şimdi biraz daha düşürdüm.

günaydınnn kaydirigubbakcemile2
eşim gelicek az sonra işten o gelmeden size yazayım dedim.

kilom: 61,8 -tatlicadiarzu- biraz eksi çıkıcam malesef bu hafta
1 aylık hedefim de: 59,8

yediklerimi yazayım dünkü
sabah: kepek ekmeğine ince kaşarlı ve ippppince sucuklu tost, zeytin, peynir
ara: 1 kupa domates çorbası
öğlen: 1 tabak yeşil mercimek yemeği, yarım kase yoğurt, 1 dilim kepek ekmek
ara: 4 kavrulmuş kestane (ben yiyorum ve beni hiç etkilemiyor, belki az yiyorum diye bilmiyorum)
1 litre de su içtim.. evde yoğurt kalmamış bütün gün çok yoruldum markete de inemedim o yüzden sunta yoğurt yiyemedim öğlen ohaoldumsmile

1 ay ara verdiğim elma sirkeli ballı suyuma da başladım tekrar bu sabah itibariyle. 1 ay kullanıcam ee hedef verdik ulaşmak lazım eyvahedigeldismile şaka maka derken bahar geliyor arkadaşlar akannehir 22 şubat oluyor 1 ay sonra.. ee birkaç gün sonra mart derken biraz hızlanınnnnn hadiiii hızlanmalıyız bahara biraz fazlalıkları atmış girelim baharda da inceliriz zemuszemus

Son düzenleme:
günaydın arkadaslar günler nasıl bu kadar hızlı geçiyor anlamıyorum cuma oldu bile şimdi baskülün üzerinden indim ve 88 kilo 400 gr olmuşum benim kilo vermem çok yavaşladı havalar oldukça yağmurlu bu ara bu yürüyüş yapamıyorum 600 gram vermişim Allahım gramgram veriyorum bu ay kendime koşu bandı almayı düşünüyorum evde biskletim var ama kullanmaktan hiç hoşlamıyorum bisikleti. yürüyüş yapmayı seviyorum eşimde bana kızıyor sen onada binmezsin diyor. bakalım...

günaydın kızlaaar.......
Nasıl olmuş bilmiyorum ama çoook iyi olmuş 1 kilogitmiş 76 kiloyum.Acil çıkmam lazım bugün bir daha yazamam hepinize iyi günler.Yarın da girebileceğimi sanmıyorum.Bugün ve yarın sabahtan akşama seminer var.OOfffff 15-20 sene sonra ders dinleyip imtihan olmak bayağı zor ve stresli geliyor.Görüşmek üzere.....

elektracım günaydın ama sen geçen cumadan beri ilk kez yazdığının farkındasın değil mi...
takımda aktif olana dek seni listeden çıkartacağım paylaşıma devem edebilirsin takım olduğumuzu hissedene kadar..
üzgünüm bu söylediklerim için ama söylemek zorundaydım...sadece haftada bir kez gelip kilo bildirmek için takıma adımızı yazdırmıyoruz....destek ve motiveyi arttırmak için çabalıyoruz.... sende katılana dek liste dışısın....

bizi görünce erimişsin oburcukkaydirigubbakcemile3 76 ile takıma giriş yaptığının notunu alıyorum bir daha geldiğinde kendine aylık kilo hedefide koy onuda belirt bu gun herkes yazsın lütfen bir ayda ne kadar verebilecek...

cumartesi pazar bizde olmayız çoğunlukla gelsende yalnız kalırsın sorun etme yaniaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…