- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.041
az önce randevuyu aldım.öğleden sonra saat 2 de gidiyoruz. aylık 100 tl ayda 4 sefer gidebiliyosun .tek randevu alırsanda 30 tl .aylık 100 tl de diyetisyene ayrılacak bakalım mersar bu yüklerin altından nasıl kalkacakeyvahedigeldismiledelikafadulden
off bizdede elektrik kesildi bende hava atıyorum kızlar tv izliyordu benim laptopum çalışıyor diye aklıma gelmiyo ki internetinde gideceği :))
kar hala son sürat yağıyor akşam dışarı çıkma planları yapıyor aleyna sevinçli sevinçli..
mersacım hadi hayırlısı canım gidinde gelin bakalım ben götüremem özel diyetisyene çünkü ayçanın masrafı zaten aşırı ağır geliyor sonuçta sağlık ama uymuyor işte düzenli olarak yapamam bunu biz hastaneye gideriz sadece büyük işte ayça normal bir işçi aylığı asgari ücretten fazla harcıyor okula ve bitmek nedir bilmiyor allah sağlık versinde bakalım...
buralardayım listeye bakimm getireyim azıcık..
günaydın kızlaaar.......
Nasıl olmuş bilmiyorum ama çoook iyi olmuş 1 kilogitmiş 76 kiloyum.Acil çıkmam lazım bugün bir daha yazamam hepinize iyi günler.Yarın da girebileceğimi sanmıyorum.Bugün ve yarın sabahtan akşama seminer var.OOfffff 15-20 sene sonra ders dinleyip imtihan olmak bayağı zor ve stresli geliyor.Görüşmek üzere.....
günaydın bayanlar nasılsınız bakalım
ben gene gram gram gidiyorum. kalliste sen doğru söylemişsin canım ben ayda 2 kilo verirsem öpüyüm de başıma koyuyum. 500 gram gitmiş.90,500 oldum yani haftalık aylık hedefimi de 2 kg olarak al sen kayda. bi de boyumu soormuştun ya ve son hedefimi. boy 1.75 kilo hedefim 59.9 artık bu hızla 2 senede mi ulaşırım hedefime bilmiyorum ama neyse vereyim de en azından o da yeter napalım
ben akşam yarım saat yürüdüm. sabahta 1 saatten fazla yürüdüm. geldim işimin başına. ben de günlük yürüyüşlerimle egzersizlerimle katılabilirim aranıza beni de alın.
olsun mersacım napacaksın kızının sağlıklı kilo vermesi açısından önemli bu. sonuçta o daha gelişme çağında. allah güç kuvvet versin de kalkarsınız inşallah altından.
kallisim beni aynı geçmeni rica edeceğim ben çünkü sabah tartılmadım.geç kalktım servise anca yetiştim . Diğer taraftan karneleri verdik ve şimdi büyük öğrencilerimi bekliyorum dersim var yani:)
oğluşumda takdir almiş ancak belgesini alamamış malum e okul olayı ama neden son güne birakırlar bu işleri anlamıyorum biz bir önceki hafta herşeyi hallederiz karneler bile çıkar hazır olur
arkadaşım bu iş böyle ben ilk başladığımda haftada 2 kilo bile veriyodum tabi sonra gramlara düştü olsun moralini bozma bakarsın öbür hafta 1 kilo verirsin.
evet canım her şey çocuklarımız için kendime bişey alacağımda elim titriyor kendim için diyetisyene gidemiyorum ama onunki benden önemli bakalım altından kalkmaya çalışacam baktım olmuyor bende kalliste gibi hastaneyi denerim belki orası dahada iyidir.
kedijik canım çok teşekkürler... senide bekliyoruz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?