- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.021
ablam gece gelmedim ama fallahi öyle değil:roflol:öyle ağrım oldu ki kıvrandım durdum aldığım ağrı kesicilerde fayda etmedi adamcağız da zaten kızları toplaya toplaya geç bir saatte geldi benide öyle görünce üzüldü bir türlü canlanıp enerji toparlayamadım 2 haftadır nasıl üzülmesin ki.. neyse bitti inşallah bakalım bugün nasıl olacağım şu an yok ağrım sızım dişimde.. sadece çok ağrı kesici aldım diye diğer ilaçlarımı içemedim hepten fena olacaktım çünkü bugün onlarada başlıyayım da aksamasın...iyi geceler kallisim..yat dinlen.. insallah sabaha hicbir seyin kalmaz..
demek hamama gitmis... birde soruyor agrin varmi hehehehehe gece gelemezsin belkide..aklinialirimsmile
kızmayın demiş gitmiş.. kızmıyoruz da haddimizede değil zaten kızıp tavır koymak ama takım olamıyoruz papatya idare edelim dedim de ne kadar nereye kadar sürecek hep böyle gidecekse lütfen yarışma listesinden çıkartayım sadece takım içinde liste hazırlıyayım... böyle hiç ama hiç anlamı yok takım adı altında olmanın... arada bir yazılanlara biz yorum yapmıyoruz size faydamız olmuyor sizin arada bir yazdıklarıızında bize faydası olmuyor...herkese merhabalar,
bu aralar pek fazla gelip gidemiyorum, lütfen kızmayın bana. inanın başımı kaldırmadan çalışıyorum, yorgunluktan da sızıp kalıyorum..
yarın cuma olduğundan, en azından kilo bildirimini kaçırmayayım dedim..
erkenden bildirmiş olıyım : 59.5 diye......
herkese iyi iyi geceler
kallisiim dişin çok mu kötü ya kıyamam sana...
Eskişehire yagıyor Kalişim Ankaraya gelene kadar eriyor yav . göremedik şu mübaregi....mutfağa gittim su almaya dışarıyı gördüm şok oldum her yer bembeyaz olmuş nasıl güzel hafif hafif kar yağıyor ay camı her yeri açtım şimdi nefis yaaaaa
Ablam sınavında başarılar ....
Kalişim çok geçmiş olsun ....bune üstündeki canım ya nazara falanmı geliyorsun ne?
Cumanız mübarek olsun bu arada......
ablam işe dönünce bizde seni özleyeceğimiz için üzülüyorum böyle ne iyi aslında hep burda kalsan olumunekankayizsmilehosbuldum güzelim.. insallah bildigim birseyler gelir sinavda canim ya aman bir haftam kaldi. cok rahattim burada biraz sinavlar huzursuz etsede öyle rahattimki. tekrar ise baslamak cok zor gelecek.
canim belkide yeri agriyordur bir süre devam eder ama bugün aksama dogru gecmesi lazim..
demek karne günü ne güzel. belkide yetisir karneleri hepsininde iyi karneler getirecegindende ben eminim.zemuszemus
aebenim sorma bir toparlayamadım aslında ne güzel enerji dolmuştum bir hevesle başlamıştım yeni beslenmeme filan ama anacım ne ilaç etkisi bitti ne başım ne dişim... bu son olsun inşallah ay artık bende çok bunaldım böyle mırın kırın etmekten enerji saçmak istiyorum böyle yatmak değilmafoldumbenAblam sınavında başarılar ....
Kalişim çok geçmiş olsun ....bune üstündeki canım ya nazara falanmı geliyorsun ne?Cumanız mübarek olsun bu arada......
celebim seninkini görmelisin kar görünce yavaş yavaş çıkıyor sokağa korka korka,, sonra havada kapmaya uğraşıyor seviniyor tam görülesi.. her yer bembeyaz olsunda foto çekeceğim onunla...kallisiim dişin çok mu kötü ya kıyamam sana...
haftasonu büyük ihtimal yağar aeenim öyle diyorlar ama bakalım..Eskişehire yagıyor Kalişim Ankaraya gelene kadar eriyor yav . göremedik şu mübaregi....BU GÜN HAVA ÇOK SOGUK AMA BU SENENİN EN SOGUK GÜNÜ mirmirmirmir
tesekkürler aebenim.. daha baslamadik bekliyoruz..
hayirli cumalarrrrrrr.
su sinavim bitsinde sana bir okuyayim kallisim dogrudur belkide nazar var.
kaydirigubbakcemile3İLK İZLENİM DENEN ŞEY BU OLSA GEREK .....ankaranin sogugunu bilirim aebenim 39 yil önce ankaraya gelin geldim ben. izmirden geldim sicacik bir yerden cokta severim izmiri. ankarayi sevemedim zaten o ilk soguk iyice soguttu beni..
mersacım ben indirdiğim sporları bulup veriyim tekrardan canım..
birde kızında ağız yarası demişsin nasıl olduğunu tarif etsene benim ortancada aşırı stresli olduğu zaman ağzına hiç bakılamayacak gibi olurdu dudak içinden başlar boğazına kadar hani bebeklerde pamukçuk olurya öyle olurdu ne zaman sınava çalışsa filan.. geçen yıl diş hekimine gittik bir su cerdi sprey şeklinde ve onu kullandıktan sonra olmamaya başladı....
birde reyhan ablaya yazmışsn spor saati uymasın ama aynı günler yapalım hiç olmazsa olur mu..
günaydinlarrrrrrr. aman sabah sabah bu ne sohbet diyecektim bugünün cuma oldugunu hatirladim.. kilo bildirimi var ve benim sinav günüm.. sinav erken biterse birde dozentin iyi tarafina denk gelirse bugün eve erken gidebiliriz.temizlik yapmam gerek ya elim hic varmiyor. 4te cikiyoruz az alisveris eve gelene kadar 5 oluyor bir yemek yiyorum masayi topluyorum saat 6 oluyor hava karariyor. ben bütün gün kendime verdigim sözleri unutup isleri bir kenara atiyorum ilgilenmiyorum...akannehir
mersacigim bize katilacagini biliyordum.. ayni saatlerde olmaz zaten canim benim ama ayni gün olur.:sm_cool: mersacigim sana bir sir vereyim.. öyle dar kot üzerine dize kadar cizme benimde hayalim ama baktimda bu kilo sorunu olan cok kisinin hayali.. asyamda öyle derdi incelip kotlari botlarimi giyip rap rap rap diye dolasacagim derdi.. ne yapti biliyorsun .kotunuda giydi botunuda resmini cekip koydu. öyle yakismistiki.
kallisim ya demek bütün gece agridi. kiyamam ya insallah agrimaz artik . diger disinide yaptirip rahat edersin..a.s.
günaydın ablam hoşgeldin.. sınavında yine başarılı olacaksın seziyorum :))
dişim yine başladı ablam yaa çok köklüydü de yeri ağrıyor onu anladım akşam farkedememiştim şimdi hangi ilacı alacağıma karar vermeye çalışıyorum ama sanırım ağrı kesici içeceğim :) hatta içeyimde belki fayda eder azcık...
bugün karne günü ama e-okul kilitlendiği için karneler yetişmemiş çocukların hevesi kırıldı ortanca söylene söylene gitti bakalım alıp dönecek ola varmı..
mutfağa gittim su almaya dışarıyı gördüm şok oldum her yer bembeyaz olmuş nasıl güzel hafif hafif kar yağıyor ay camı her yeri açtım şimdi nefis yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?