• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@kollontai, morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım :KK43:
gecmis olsuuun :( ay 2 hafta ne ya iyilesirsin hemen, oyle dusunme :)

@kollontai morordek morordek nilsub nilsub ben gecenler de bikac takımda tablo gördüm.. haftalık bı tablo cıkarıyolar spor su menu ıcın paylasım yapılan yere emojı koyuluyor. bı de eslesıyolar 2li hem yarıs hem motıvasyon oluyo bız de yapsak ya.. gecen hafta Y Yuppiyayye benım yaptıgımız gıbı mesela hem eğlencelı oluyo hem motıvasyon oluyo..ne dersınız hanımlar huuu bi ses verin bakem
@minnakkelebekim Y Yuppiyayye @ebrusonmez @d_mndc @deryalimm07 @tatlitambak savurgan savurgan @melampusefe @Ay Isigim @parkbyull--> hele sen bacım bak gecen hafta artı gelmıssın tasınıyodun fılan sanırım bu hafta sahalara gerı dönüşün muhtesem olsun :KK66:
günaydın arkadaşlar..
cumartesi günkü menüm..
sabah 2 yumurtadan omlet
domates salatalık biber zeytin az peynir
arada elma
öğle ve akşam yemeği birlikte yedim..gün vardı..biraz abarttım ama akşam daha yemedim..
2 patatesli peynirli börek bulgur salatası kısır..salata haşhaşlı şerbtli tatlı haşhaşlı kurabiye..bi kurabiye çeşidi daha vardı..
2,5 lt su
5 km yüksek tempolu yürüyüş..

dünkü menüm..
sabah 2 yumurtalı omlet..1 dilim ekmek tam tahıllı..domates salatalık biber peynir zeytin
arada elma..akşam üzeri balık ekmek kola..
5 km yürüyüş..2,5 lt su

Gunaydın hanımlar, nasılsınız, kilolar nasıl :))

Kozlenmis biber patlicanin ustune bol sarmisak aliyosun..onun ustune de kavrulmus et ya da kiyma.. ooff miss yani.. cuvalla patlican yiyebilirim ben..kizartmaktansa koz en sagliklisi haftasonu evdeyiz diye usenmedik yaptik iste :KK66:
Ben de patlıcan manyagıyım, dün de evde közlenmis patlıcan salatası yaptım kendime, oh mis, hem de saglıklı ;)
@kollontai, morordek morordek , B blanche_ea , nilsub nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım :KK43:
Aa gecmis olsun canım. Cuma gunu yazabiliriz ancak izne ayrılmak istiyor diye :(
ayyy ben de iyi bir rakip olabilirim..
kimse benimle rakip olmuyoo
Sanırım kaptanımız herkesi biriyle eşleştirecek, sana da bir rakibe gelir :)

Gunaydın hanımlar, nasılsınız, kilolar nasıl :))

Ben de patlıcan manyagıyım, dün de evde közlenmis patlıcan salatası yaptım kendime, oh mis, hem de saglıklı :KK66:

Aa gecmis olsun canım. Cuma gunu yazabiliriz ancak izne ayrılmak istiyor diye :KK43:

Sanırım kaptanımız herkesi biriyle eşleştirecek, sana da bir rakibe gelir :)
gelsin canım yaaa..teşviğe ihtiyacım varrr:dondurma::dondurma:

Kiz yok has trabzonluyum cok sukur elhamdülillah :KK66: bizim yemekler hep mısır unuyla biliyon mu o yuzden bu aralar ev arkadasimin memleketinden dogudan takiliyoz :KK66: severim ben hic tatmadigim ya da farkli seyleri usenmiyoz yapiyoz iste bi onlardan bi bizden :KK70:
Yavrum bizde has trabzonluyuz :63:ama ben anneannemle geçirdim çoğu vaktimi annem babam çalıştığından ondan bilmem yane karadeniz yemekleri anneannem yetimhanede büyümüş hiç bilmiyor karadeniz yemekleri :KK12:benim komşularımda doğulu ama ağır sankim onların yemekleri :kk77:

günaydın kızlar B blanche_ea hoşgeldin canım tatil nasıl geçti :)
Canim valla cok guzeldi, degisikti yani. Ilk defa Ortadogu'yu ziyaret ettim, baya egzotikti :)
Kizlar ben zayifladim galiba, oyle hissediyorum zaten cilginlar giib yurudum hep, bir de yemek pek yiyemedim ya cok agridi yemekler.

Bir de ben haftaya da yokum; 1-6 haziran daha dogrusu; yurt disinda olacagim yine. Boyle ard arda oldu ama napiyim :)

WP_20160523_006.webp

Kızlar zannetmeyin Nilgün izinde kaçamakların dibine vuruyor diyete aynen devam sade kahvem ve ara öğünüm ;)

Canim valla cok guzeldi, degisikti yani. Ilk defa Ortadogu'yu ziyaret ettim, baya egzotikti :)
Kizlar ben zayifladim galiba, oyle hissediyorum zaten cilginlar giib yurudum hep, bir de yemek pek yiyemedim ya cok agridi yemekler.

Bir de ben haftaya da yokum; 1-6 haziran daha dogrusu; yurt disinda olacagim yine. Boyle ard arda oldu ama napiyim :)
Nereye gidiceksin yine bacım leyleği havada gördün herhal:)

btlbetul btlbetul duymasın :KK48:
Eki Görüntüle 1836613
Kızlar zannetmeyin Nilgün izinde kaçamakların dibine vuruyor diyete aynen devam sade kahvem ve ara öğünüm :KK66:
Ara ögünsüz gün gecirmezsin zaten organigim :KK48:

Back
X