- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #190.741
Nayır nolamaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nayır nolamaz
Benim yokluğumdan kendini dikişe nakışa vurdu:)btlbetul nerde hakikaten yaaa.Bikaç gündür görmedim hiç onu
Geçmiş olsun canım. Tez zamanda toparlanırsın inşallah.kollontai ,
morordek , B blanche_ea ,
nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım
![]()
ağır zaten canım.. benım arkadas sagolsun 50 kiloYavrum bizde has trabzonluyuzama ben anneannemle geçirdim çoğu vaktimi annem babam çalıştığından ondan bilmem yane karadeniz yemekleri anneannem yetimhanede büyümüş hiç bilmiyor karadeniz yemekleri
benim komşularımda doğulu ama ağır sankim onların yemekleri
![]()
Hoşgeldin canım. Ne güzel hem eğlendin hem zayıfladın. Herkese kısmet olmaz bu durumhello kizlar ben geldim :)
bu sabah tartilamadim ama kiyafetlerden anladigim kadariyla biraz zayiflamisim :)
bak ben sizi sağlıklı ve lezzetli seylere özendiryorum.. afferim banaAy o kadar patlıcan közlemesi dedinizki öğlene yapayım dedim :)
Nereye gidiceksin yine bacım leyleği havada gördün herhal:)
cok gecmıs olsun canımkollontai ,
nilsub ...Kızlar dün sinavdaydim sabahın ayazinda girdik sinava resmen dolu yağdı ıslandık falan..hasta oldum sıtmalandım ilaç alip yatiyorum ateşim cıktı.. Ben 2 hafta sağlık nedeniyle izin istiyorum listeden .. Kayınvalidem de gelecek toparlanmam lazım
![]()
sizin iddia noldu ya Y Yuppiyayye ile?
Günaydın naberGünaydın kızlar
Bende çok severim patlıcanı canım ondan hele bol kıymalı oturtmasına ölürüm..bak ben sizi sağlıklı ve lezzetli seylere özendiryorum.. afferim bana![]()
sizin iddia noldu ya Y Yuppiyayye ile?
canım emin misin? izne ayrılınca insan hem düzeni bozuluyo, hem kilo alıyo, ve listeye dönmek zor oluyo bence bi daha düşün kesin kararlıysan ayırırız seni izne, bu cuma bildirim yapabilecek misin peki?kollontai ,
![]()