Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlarrrr..kallisim sevindim canim acinin gecmesine. acidan cok korkuyorum. bilhassa dis agrisindan.. cektirdik kurtulduk diyoruzda neyden kurtulduk acidansa dogru ama diste gitti ve yerine gelmiyecek artik balina gibi onlar dislerini kaybedince yerine yenisi geliyor. birkac tane daha dis kaybedince ne oluyor yenisini yaptirmak gerekiyor implantlar bilmemne. ya bunlarin acisi. hadi parasindan vazgectim ya acisi. ah ahhhh konusunu bile sevmiyorum disin. güzel saglikli disli insanlari oldum olasi kiskanmisimdir. birde yiyip yiyip kilo almiyan insanlari. nekadar sansli olduklarindan hic haberleri varmi acaba??

mersa caniminici sana kizmaya kimsenin hakki yok.. ama o böregi yerken kac dakika mutlu oldun? en fazla 15 dakika.. peki onu yedin yiyeli kac saattir azabini cekiyorsun? keske yemeseydim daha baslar baslamaz bozdum diyetimi diye nekadar azap cektin?
inan bana simdiki rahatsizligina degmiyor. ve incelip cok istedigin bir kiyafetin icine girdigin zamanin hazzini keyfini ise hicbir yiyecek vermiyor..
tatlim bak bana kizin dedin diye yazdim mersacigim inan baskasi olsa yazmam zaten birkere yazdim bir daha tövbeliydim ama sende tövbemi bozdum..delikafadulden
güzelim benim bak ne olur kizma bende senden iyi degilim . ama kac defadir yaziyorsun iste cok oldu yada keske iki yeseydim ücüncüyü biraksaydim diye. yani icin rahat degil ben buna üzülüyorum..
hani bir laf varya? kizim sana söylüyorum gelinim sen isit diye.. hah iste ayni ondan...:roflol::roflol::roflol:

yani tembellikten istemiyorum bunu beceremediğim için istiyorum teşekkür ederim bijomcum olumunekankayizsmile
yaptım canım profil mesajı attım sana. benim cuma yarışması ilk başlarken yaptığım ticker dan yaptım, umarım uğurlu gelir opuyorumnanaktan

yaptım ben kallisim üzülme sen Şeniz

günaydınlar
eşim kahvaltılık almaya gitti. ben de size bakayım dedim olumunekankayizsmile
dün biraz kaçamak yaptım ne kadar istiyomuş vücudum -tatlicadiarzu- bugün telafi edicem olmazsa hafta içi. eskisi gibi gitmiyor kızlar kilolar ya ya kış diye ya yürüyemiyorum diye bilmiyorum önceden kaçamaksız haftada 1 kilo gidiyodu şimdi 300-400 en fazla :bbo: bir iki hafta daha denicem böyle giderse çıkıcam listeden artık :sinifsinif:

ah ablam tabiki öyle tabiki kurtulduk ama neyden ama bu benim dişim henüz ilk okula giderken dolgu olmuştu bundan bir kaç yıl öncesinden dolgunun dışı yani dişim erimeye başladı artık miyadı doldu ve ben hep ihmal ettim kurtulma şansı varmıydı hiç gidip sormadım ve son çekime gelene dek beklettim biraz ihmal biraz bilmem neakannehir ben çok şanssızım diş konusunda henüz çocukken diş etimde iltihap oluştu gittiğimiz diş hekimide işini nasıl yapıyorsa tedavi yaparken dişimi kırdı hemde en öndeki diş olur ya onu ve ağzımdaki problem büyüdü gitti ufacık yaşta diş etimden ameliyat oldum ağzımda 10 tane civarı dikişim var ve sonra soğudum diş tedavilerinden... o berbat dişçinin sayesinden ağzımda şu an 10 tane porselen dişim var bir tne dişime verdiği zarar sayesinde oluştu hepsi... artık ablam imlantmı olur damakmı olur:roflol: bir şeyler olacak maddiyatıda bir yer geiyor kenara bırakamıyorsun mesela bizde şimdi imlantı sağlık güvencesi ssk karşılamaz eh cepten vermeye kalksan imkansız bir tane imlant 1000 euro nasıl yaptıracaksın ki.. gittiği yere kadar iştesenağlamasenağlama

mersam bazen bende şevke gelip ona buna sataşsamda şunu yapma bunu yapma desemde bazen usandığımı kendimde bile işe yaramayan bu uyarıları başkasına neden yaptığımı sorgulayıp kendime kızıyorum bu yüzden bazen isyan ediyorum yapmıyacağım etmeyeceğim filan fişman diye...seninde geçen yıl ki azmin hep aklımda inan bana yine başaracaksın...
dislerini kaybedince yerine yenisi gelen balik balina degil köpek baligi pardon..
:roflol::roflol:

yaptım canım profil mesajı attım sana. benim cuma yarışması ilk başlarken yaptığım ticker dan yaptım, umarım uğurlu gelir opuyorumnanaktan

yaptım ben kallisim üzülme sen Şeniz

teşekkürler bijom çizelge için..güle güle kullnasın tombilicik..
ben yapsaydım kesin inekli böcekli yapardım biliyosun :roflol:

ah bende iki gündür geç kalkmaktan kahvaltım herşeyim aksıyor.. dün gece eşimi hiç uyutmadılar bir araküfür bile ettiğini duydum sakin adamı ne hale soktular henüz sabah olmadan arabaya atlayıp gitti kar buz her şey vardı oysa ama çileden çıkarttılar hata yapmışlar düzeltemiyorlarmış dinlerken anladığım kadarıyla yerimseniben o gidincede ben yırtıkla bir uyumuşum 10 da kalktık aklinialirimsmile şimdi kızlar kahvatı hazırladı bende ancak yiyeceğim işte...
herkese iyi pazarlar...

günaydinlarrrr..
ah kallisim ya tabiki cok kötü bir tecrübe dis doktorunda yasadigin. cok kötü olmus canim.. benim büyük kizimda trde izindeyken disi agridi cokta nazlidir cok agladi apartmanda karsi komsumuzun oglu dis doktoru karsi apartmanda bir muayenehane acmis oraya götürdük. röntgen yok bir sey yok bu dis süt disi zaten cikacak dedi cocugumun disini cekti. daha on yasindaydi yavrum. süt disi degilmis. yeri uzun süre bos kaldi. sonra diger disler kaydi bos yere yayildi yani agzinda görünüm bozuk degil ama hala kizar bize kizim niye cektirdiniz disimi diye. benimde kesin bir dis tedavisine ihtiyacim var. trde ucuz oluyor diye duyduk.ama iste basimizdan o olay gecti ya takilip kaliyoruz. dedigin gibi gittigi yere kadar. ama gitmiyorda artik..akannehir

maşallah size.. bayıldım vallahi mersam,ne güzel ailecek yapılan her iş çok zevkli olur.

biz de sana teşekkür ediyoruz ama komple gitmene gerek yoktu ki papatya cığım,paylaşıma elinden geldiğince devam etmeni beklerdik. listeye girmek çok öenmli değil,önemli olan burdan o motiveyi çıkarabilmen,alabilmendi...neyse...

kallisim geçmiş olsun,diş ağrının durmasına sevindim canım. en korktuğum ağrıdır. umarım bundan sonraki uygulamaların da ağrısız ve rahat geçer opuyorumnanaktan

evet ya reyhan ablam bu yiyip de kilo almayanlar,farkındalar mı acaba bu harika özelliklerinin.. bence topluma zayıf olma kaygısı o kadar yüklendiki,gerek yazılı basın gerekse görsel,artık farkındalardır diye düşünüyorum. ban ahava atanları bile var ne yazık ki... ıyyy öldürcem onları kıskançlıktan! :umursamaz:

ben biraz atlattım ama geriye çok sinir bir durum kaldı ablam... tat alma ve koku alma duyumu kaybettim! ne yersem yiyeyim ne tadını alabiliyorum ne kokusunu. ir bakıma iyi oldu.bir de acıkma duygumu kaybetsem tam olacak :roflol:

bijom senin artık haftada 1 kg kaybetmen zor,çünkü totalde kaybedecek kilon çok az kaldı.300-400 gr harika olur haftada.

kızlar kardeşim bu hafta perşembe günü yarışıyor. yani 4. güne dek geldi onun günü... çok heyecanlıyız ailecek.
bu arada tesadüfen yarışacak olanlardan biriyle tanışmış,o da annemlerin orda oturuyor. kız demiş ki kardeşime,beni birinci yap,8 puan ver,parayı paylaşalım... ben de sakın girme öyle bir işe dedim,sözleşme imzaladılar çünkü,böyle bir durumda,yani duyulursa, çok büyük bir tazminat alıyor yapımcı... dedim,şansın eğer 1. olmanı istiyorsa olursun,yok kısmet değilse,sen zaten eğlenmek için giriyorsun yarışmaya daha çok,boşver dedim. o da haklısın dedi...(bu arada o kızın günü 1.gün)

Selam arkadaşlar.
Dün akşam eve gelebildim.ıstanbul bir felaket.Cuma etilerdeydim sabaha kadar hiç durmadan yağmur yağdı.sabah 7.16de tipi başladı.Eminönüne seminere varayım gerisi dert değil dedim.Eminönünde göz gözü görmüyordu.allahtan semineri öğlene kadar tamamlayıp ardından sınavı yaptılar.akşama yollar kapanmıştı.Avcılradan sonra Hadımköy yokuşu iptal olmuş.Neyse ben sağsalim eve vardım.
Eve adım attığımdan beri kızlar tepemde.Anne bir daha gitmeyeceksin değil mi? dyip duruyorlar.Babalarıyla sıradan tartışıp olay çıkarmışlar.Herkes kendi odasında kimsenin kimseyle alakası kalmamış.
Neyse akşam biraz hava yumuşadı evde.Dışarda donuuuyor.Ev ısınmak bilmiyor.Alt ve üstkomşu yok.Bizde bir türlü ısınamıyoruz.
Ay bu çocuklar bilgisayar sırası kavga ediyorlar.

Kısa bir süre içindaha izin çıktı.Buarada 1 ayda ne kadar kilo vereceğimize dair bir hedef belirtmemiz gerekiyormuş.Onuda yazayım bu hafta listeye girecek miiyiiim?Ne güzel kilo vermeye başladım.zemuszemusBeni dışlamayıııın lütfeeen:Saruboceq:Sonra demoralize olup 3 kilo birden alırım.Vallaha sonra vicdan azabı çekersiniz.Şaka bir yana sanırım bu hafta denemedeydim.Önümüzdeki cuma 29.10.2010 listesine mi katılacağım?Yoksa beni unutunuz muuuu?eyvahedigeldismile:çok üzgünüm:
1 aylık hedefim 77 kilo başladım 74 kilo diyeyim.Ne olur ne olmaz?Çünkü benim kilom uzun süredir 74-77 arası yapıştı.74 direncini aşmam zor olabilir.Fazlasını verebilirsem benim karım.Biliyorsunuz zaten başta güzel güzel gidiyor.Sonra vücut kendini korumaya alıp vermeyeceğim diye inaaat ediyor.
Yarın eğer eşim gidebilirse işe sabahtan buradayım.Ve cumadan beri yazdıklarınızı okumaya çalışacağım.Görüşmek üzere......

oburcuğum çocuklar kavga eiyor demek :)) benim büyük kızım 15 günlüğüne istanbula gidecek babasına anlatıyor durumu şu tarihte gitmeliyim baba diyor bende dedim ki laptopu götürmezse izin veriyorsun değil mi:roflol: babasıda evet kızım anneni duydun laptop kalırsa sen nereye istersen gidebilirmişsin:roflol: ay napimm yaaaaaaa...

seni unutmuş değiliz caım sadece ben hi sağa sola bakıp yazamadım doğru düzgün bir şeyler çünkü çok sıkıntım vardı... bu önümüzde ki cuma paylaşımın aynen güzelce devam ederse giriyorsun listeye canım cuma sabahtan kilo bildirmeyi unutma...

çikolatım oh ne ala bana ver puanları parayı kırışalım demiyor ki ben sana vereyim yerimseniben yok öyle yağma... aklıma şey geldimersacık yazmıştı bazı pratik şeyler mesela soğan sarmısak maydanoz vs doğrayıp önceden koysun kavanoza böyle yapanlar çok olmuştu daha önce ve büyk zaman kazanır sanırım...

merhabalar,

valla arkadaşlar sanırım ben de tam kendimi ifade edemedim. listeye giremediğim için gittim gibi zannedildi ama listeye giremediğim için hiç bozulmadım ki ben. inan ki, onunla bir alakası yok. ben paylaşım yapamıyor olmamdan rahatsız olduğunuzdan dolayı gidiyim die yazdım. yoksa ha girmişim listeye ha girmemişim..inanın ki mesele o değildi. kusura bakmayın o şekilde anlaşıldıysa...

Kallistecim, valla haklısın notu görmedim ben maalesef. geçen haftakini gördüm ama ondan önceki haftayı görmedim. baktım şimdi sayfalardan ama denk getiremedim gene. bakıcam ama tekrar. nottan dolayı idare etmek dedin herhalde sen, ama ben öyle anlamadım tabii sanırım. sen de öyle yazınca, rahatsız veriyorum die ben de gidiyim o zaman dedim. yoksa inan, istemediğimdn değil. en iyi sen biliyorsun ki, her türlü eleştirine, tavsiyene en çok uymaya çalışanlardan biriyim ben.

herkese iyi pazarlar bizim yine klasik bir pazar günü sabah yan bloktaki komşuda kahvaltıdaydık ama hiç abartmadım gayet sağlıklı ve yeteri kadar yedim.yağmurla uyandık yine o yüzden yürüyüşte yapamadım ama akşam bisiklet ve stiper yapacam salonun ortasına koydum kaldırmıycamda.

oy oy ablacım benim. ben söylenenlere hiç alınmadım özellikle yaptığım hatalrı yazıyorumki beni uyarın diye .heleki sana hiç kızamam hiç birinize kallisteyede onun dobralığı zaten benim çok hoşuma gidiyor tamam ablacım söz yine elimden geldiğince kendimi tutacam .akşam yaptıklarımı okudunmu evi spor salonuna çevirdim akşam spor yapınca gece bir uyumuşum sabah zor uyandım ama çok mutlu ve huzurlu uyandım.bu günde pazara gittim yeşillik ot ne bulduysam aldım öğlende çok güzel yedim brokoli haşladım nar eşkili taze sarımsaklı sos yaptım bide sebze çorbası çok az yağlı yanına yağsız tavuk göğüs onuda soya soslu körili yaptım merviş te bunları yedi kendisiyle savaşıyor ama başaracak gibi şimdi geldi anne ara öğün yerine 1 kase çorba içsem olurmu dedi değişim listesine baktım oluyor ekmeksiz ye dedim.değişim listesi elimde olunca benim işimde kolay oluyor.ay ben seni çok seviyorum yaaa...

küçük kızımı dersaneden almaya gidecez bide fırınım bozuldu midi fırınlara bakacam fırın elim ayağım olmazsa olmuyor .akşam görüşürüz by.

merhaba hatunlar, inss herkes iyidir, güzeldir, keyiflidirzemuszemuszemuszemus

Kallistecim ben özelden yazmistim ama yine burayada yazayim..minumum kilo nekadar olabilicekse o kadar bildireyim bende aylik olarak.. 1,500? mesela yada 2 mi? 1 cok mu az.. bilemedim.. su siralar gercekten dikkat etmeme ragmen gitmiyor hicbilmiyorumkismile

birde canim bana basagrisi icin limonlu kave onermistinizya.. ben arkadaslarimla konusurken herbirinden " ben dis agrisina iyi gelir biliyordum , ben suna iyi gelir biliyordum " gibi sesler yukseldi .. bizde su anlami cikardik ki demek bu limonlu kahve bütün agrilara iyi geliyor.. disin gecti galiba ama dönerse deniyebilirsin

tombilicimnekadar ince düsünceli iyi yüreklisin yaa.. bana öyle his veriyosun

papatyacim liosteden cikabilirsin ama burdaki paylasima devam etmelisin ,, edebilirsin .. arada gelsende buraya ugra mutlaka .. beklerizyerimseniben

chokocum arkadaslarin yazdiklarina katiliyorum... ben olsam bende bir ön hazirlik yapardim..

ben bugünümü yapayim

sabah: 1yumurta kk peynir ve yogurtla sunta yedim
ara: 2 saat arayla 2 yesil elma
öglen 1 adet simit
ara elma
aksam : 1 tabak kis corbasi ( nohut fasulye vs vs )

sabah evden cikmadan step yaptim 300 kalori yakmisCADIARZU

birazdan yine evde video ile yapmayi dusunuyorum..basimin agrisi biraz hafiflerse

selamlar yeniden..
mersacigim bende seni cok seviyorum inanki..olumunekankayizsmile
canim okudum evini spor salonuna cevirdigini. ailecek yapmanizda ayrica bir güzellik.. birbirinizi motive edersiniz. keyifle fitlesirsiniz.. bende bu hafta cumadan beri ugrasiyorum.. keyifli zevkli bir hale sokmaya oda biraz kücük ama olsun ben yalnizim istedigim saatte istedigim aletle calisabilirim ama sendeki keyif bende olmaz . ben simdilik dedigimiz gibi haftada 3 kere birkc hafta sonrada dayanamam hergün yaparim. spor bagimlilik yapiyor bende. yapmazsam hasta yorgun ve yasli hissediyorum kendimi. bak mesela ben bisikleti sevmem. ama zorla yapacagim en az on dakika hergün. ben birbucuk yil önce bir reha merkezine gittim bes hafta kaldim orada.. kalbi degismis hastalara bile zorla yaptiriyorlardi bisikleti. en az 15 dakika her sabah kahvaltidan sonra. birde hafta sonu yapilan tek aletti bisiklet birde aksamlari yüzme havuzu. ama havuz zorunlu degildi. ben orada günde toplam 3 saatten fazla spor yapiyordum her guruba gönüllü katilmistim. haftada bir 12 kmlik trekking bile yapiyordum. kosu bandinda kosan tek kisiydim herkes yürürdü. kilom 76 77 falandi döndügümde ama en az 8 kilo daha az gösteriyordum.. yüzüm cildim isigim degismisti.. izine gittik merdivenleri kosarak inip cikiyordum milletin yüzündeki kiskanc ifade cok seye degerdi. izindede bir saglikli yasam parki bulmustum .aksam yemeginden sonra gidiyorduk görümcemde vardi ve onun kizi 23 yasinda. biraz sonra ogluma caktirmadan telefon ediyorlarmis yengemi durdurmak mümkün degil tesadüfen geciyormus gibi yap ne olur bizi al cok yorulduk diyorlarmis. geri dönemiyorlardi düsün ben kosarak geliyordum . simdiki halime bakiyorumda arada okadar cok fark varki.. aradan bir asir gecmedi ben yine öyle olmak istiyorum. ben bu yasta yapabilirsem siz oynaya oynaya yaparsiniz. gencliginizin avantajlarindan faydalanin. bir daha bu yasa gelemiyeceksiniz. hergününüzü kendinizi sevin..
ordan oraya atlamaya basladim konu dagildi..
yarin okul var yine son haftam ben kalkip hazirlanayim yarina. cocuklarim az önce gittiler.

bir bardak sicak sirkeli suyumu ictim, dislerimi fircaladim, yeni aldigim anti aging kremimi de sürüp yatiyorum..
iyi gecelerrr:ecrin_bebek:

iyi geceler hepiize.. şöyle üstten okudum yazılanları piacım yazdım ben sana hesapta ama gelmedimi mesajım yada başkasınamı yazdım ki :)) pazartesi herkes için yazıcam o listeyi yazarken ayarlarım demiştim canım yoksa görmemezlikten gelmedim mesajını yanlış anlamayasın..

sabah sanırım büyük ihtimal alişide dişçiye götüreceğim dişinde dolgu var çok erken çürümüştü değişecek bir dişti sanırım alttan diş geliyor ve o dolgulu dişin alıması gerek bugün yemek yiyemedi yavrum sızlandı durdu..

merscım bizd kızımla yarın başlıyoruz haberiniz olsun sabah tartıcam onuda bi iki gün geçer yazışırlar olurmu hala çocuğu üye yapıcam sende yap kızımızı :))

ben geldim fırınımı aldım 99 tl bakalım nasıl çıkacak diye deniyim dedim ama mervişin uyumasını bekledim canı çekerde yemek ister diye şimdi fırında kek pişiyor yemiycem ama olurya bir kaçamak yaparsam diye yarımsaat sporumu yaptım ama kaçamak yapmıyorum.keki çıkardım harika pişirmiş turbosu felanda var.yemiycem söz....merviş bu gün çok kötü görünüyodu tansiyonumu düştü bilmiyorum birden kesti yemeyi ama bu gün çok mutsuzdu hayatında en çok zevk aldığı şeylerden birinden ödün veriyor ama displinli olması şart üzülsemde bunu ona belli etmemeye çalışıyorum .kek yemedim yemiyorum yemiycem.....:sm_coolbunlarda benim kızlarım)alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…