- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.101
valla çabalıyom ben ya :sinifsinif:arada bir kaçırınca onuda burdan yazıyorumki utanimde bidaha yapmıyim diye aslında kaçamak dediğim dışı çok ince sadece kepekli undan yapılmış içi bol ıspanaklı saç böreği .diyetisyende bunun gibi şeyleri çok abartmadan yiyebileceğimizi söyledi akşam yemeği olarak yedim keşke 3 değilde 2 yeseydim çok iyi olurdu mafoldumbenbilmiyorumkismileama oldu bir kere az öncede yarım saat spor daha yaptım kızın bana hatta ceza verin .:gitme:ya siz ne kadar kızarsanız kızın ben sizi seviyorum opuyorumnanaktan
yaptım canım profil mesajı attım sana. benim cuma yarışması ilk başlarken yaptığım ticker dan yaptım, umarım uğurlu gelir opuyorumnanaktanyani tembellikten istemiyorum bunu beceremediğim için istiyorum teşekkür ederim bijomcum olumunekankayizsmile
yaptım ben kallisim üzülme sen Şeniztombilicim estafurullah canım ben o yüzden değil kızım bilgisayarını götürdü ödev içinde ondan yapamadım şimdi bakayım dedim diğer kızın bilgisayarından fakat hiç bir sayfa doğru şekilde açılmıyor sabaha bijom bakar o gelemezse ben ilk fırsatta yapıcam canım :kedi: üzgünüm böyle ertelediğim için...
ah ablam tabiki öyle tabiki kurtulduk ama neyden ama bu benim dişim henüz ilk okula giderken dolgu olmuştu bundan bir kaç yıl öncesinden dolgunun dışı yani dişim erimeye başladı artık miyadı doldu ve ben hep ihmal ettim kurtulma şansı varmıydı hiç gidip sormadım ve son çekime gelene dek beklettim biraz ihmal biraz bilmem neakannehir ben çok şanssızım diş konusunda henüz çocukken diş etimde iltihap oluştu gittiğimiz diş hekimide işini nasıl yapıyorsa tedavi yaparken dişimi kırdı hemde en öndeki diş olur ya onu ve ağzımdaki problem büyüdü gitti ufacık yaşta diş etimden ameliyat oldum ağzımda 10 tane civarı dikişim var ve sonra soğudum diş tedavilerinden... o berbat dişçinin sayesinden ağzımda şu an 10 tane porselen dişim var bir tne dişime verdiği zarar sayesinde oluştu hepsi... artık ablam imlantmı olur damakmı olur:roflol: bir şeyler olacak maddiyatıda bir yer geiyor kenara bırakamıyorsun mesela bizde şimdi imlantı sağlık güvencesi ssk karşılamaz eh cepten vermeye kalksan imkansız bir tane imlant 1000 euro nasıl yaptıracaksın ki.. gittiği yere kadar iştesenağlamasenağlamaselamlarrrr..kallisim sevindim canim acinin gecmesine. acidan cok korkuyorum. bilhassa dis agrisindan.. cektirdik kurtulduk diyoruzda neyden kurtulduk acidansa dogru ama diste gitti ve yerine gelmiyecek artik balina gibi onlar dislerini kaybedince yerine yenisi geliyor. birkac tane daha dis kaybedince ne oluyor yenisini yaptirmak gerekiyor implantlar bilmemne. ya bunlarin acisi. hadi parasindan vazgectim ya acisi. ah ahhhh konusunu bile sevmiyorum disin. güzel saglikli disli insanlari oldum olasi kiskanmisimdir. birde yiyip yiyip kilo almiyan insanlari. nekadar sansli olduklarindan hic haberleri varmi acaba??
mersam bazen bende şevke gelip ona buna sataşsamda şunu yapma bunu yapma desemde bazen usandığımı kendimde bile işe yaramayan bu uyarıları başkasına neden yaptığımı sorgulayıp kendime kızıyorum bu yüzden bazen isyan ediyorum yapmıyacağım etmeyeceğim filan fişman diye...seninde geçen yıl ki azmin hep aklımda inan bana yine başaracaksın...valla çabalıyom ben ya :sinifsinif:arada bir kaçırınca onuda burdan yazıyorumki utanimde bidaha yapmıyim diye aslında kaçamak dediğim dışı çok ince sadece kepekli undan yapılmış içi bol ıspanaklı saç böreği .diyetisyende bunun gibi şeyleri çok abartmadan yiyebileceğimizi söyledi akşam yemeği olarak yedim keşke 3 değilde 2 yeseydim çok iyi olurdu mafoldumbenbilmiyorumkismileama oldu bir kere az öncede yarım saat spor daha yaptım kızın bana hatta ceza verin .:gitme:ya siz ne kadar kızarsanız kızın ben sizi seviyorum opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:dislerini kaybedince yerine yenisi gelen balik balina degil köpek baligi pardon..
teşekkürler bijom çizelge için..güle güle kullnasın tombilicik..
yaptım canım profil mesajı attım sana. benim cuma yarışması ilk başlarken yaptığım ticker dan yaptım, umarım uğurlu gelir opuyorumnanaktan
yaptım ben kallisim üzülme sen Şeniz
selam kızlar gerçi kimse yok ama nasıl olsa gelirsiniz .biz şu anda ailecek spor yapıyoruz salonun ortasını spor salonuna çevirdik bisiklet ve stepır ı 10 ar dakika dönüşümlü yapıyoruz tabi babamız bunları anca 3 er dakka yapabiliyor olsun hiç yoktan iyidir spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum .hep beraber olunca merveyede destek oluyoruz oda zorlanmadan sıkılmadan bizimle beraber yapıyor.sıram geldi kızlar bisiklete binecem by...
Sevgili takımım,
en başta kallistenin ve de sizlerin sabrını bayaa bir zorladım farkındayım. hepinize anlayışınız için çok teşşekür ederim..
takımdaki herkesle muhabbetten çok keyif aldım, girebildiğim anlarda, sizlerle yazışmak, paylaşmak (az da olsa) iyi geldi bana..hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum..
ancak kallistenin de dediği gibi benim durumum ortada. maalesef düzenli paylaşım da bulunamıyorum, idare etmenizi de daha fazla istemeye hakkım olmadığından, ayrılmak galiba en doğrusu (her ne kadar çok içime sinmese de).
yılbaşı çekilişi, spor ve yemek muhabbetleri, dertleşmeler..
her şey için teşekkür ederim...
kendinize çookkkk iyi bakın...
kocaman öpüyorum hepinizi :)
benim diş nihayet duruldu gece hep düşündüm dün gece yani bir gün önce çekildi ben o gün anlamadım ama kimbilir çene kemiğine ne kadar baskı uygulandı dün ve bugün hiç geçmeyecek sandım ki bir anda kesildi mustangım ciddi canımı yaktım ama aylardır oyalanıyordum toplasam bir günde çektiğim sıkıntının kaç katını çektim kaç ay sakın erteleme bir gün bağırır ağlanırsın sonra ohh be dersin...
selamlarrrr..kallisim sevindim canim acinin gecmesine. acidan cok korkuyorum. bilhassa dis agrisindan.. cektirdik kurtulduk diyoruzda neyden kurtulduk acidansa dogru ama diste gitti ve yerine gelmiyecek artik balina gibi onlar dislerini kaybedince yerine yenisi geliyor. birkac tane daha dis kaybedince ne oluyor yenisini yaptirmak gerekiyor implantlar bilmemne. ya bunlarin acisi. hadi parasindan vazgectim ya acisi. ah ahhhh konusunu bile sevmiyorum disin. güzel saglikli disli insanlari oldum olasi kiskanmisimdir. birde yiyip yiyip kilo almiyan insanlari. nekadar sansli olduklarindan hic haberleri varmi acaba??
merhabalarrrrr..
bizde sogukta yok karda yok.. eriyor önceki yagan karda..
ben jimnastik odmi düzenledim dün aksam.. hatta aksam degil geceydi. sildim süpürdüm fazlaliklari attim aletin birinden inip düzenleme yapmak zorunda kalmadan digerine gececek sakilde dizdim. bir tv anteni kaldi o odada tv varda anten baglantisi yok.. duvarlarada bir iki resim ayna asayim icim acilsin artik cikmam kolay kolay ordan..kaydirigubbakcemile2
cikolatam kallisim insallah yarina kadar dha iyi olursunuz .hastalanmayin ya ne olurrrrrr:sinifsinif:
günaydınlar
eşim kahvaltılık almaya gitti. ben de size bakayım dedim olumunekankayizsmile
dün biraz kaçamak yaptım ne kadar istiyomuş vücudum -tatlicadiarzu- bugün telafi edicem olmazsa hafta içi. eskisi gibi gitmiyor kızlar kilolar ya ya kış diye ya yürüyemiyorum diye bilmiyorum önceden kaçamaksız haftada 1 kilo gidiyodu şimdi 300-400 en fazla :bbo: bir iki hafta daha denicem böyle giderse çıkıcam listeden artık :sinifsinif:
Papatyacım bu kadar zaman biz seni idare ettik sen neden hemen çekip gidiyorsun sen neden takımı biraz idare etmiyorsun onu anlamadım, aylardır takımın bulunduğu listeye bir göz atarmısın ben o listede varmıyım reyhan abla o listede varmı... ama buraya gelip en düzenli paylaşımı yapanların başında geliyoruz bizim için listedeolmak sorun değil sizin için neden oluyor allah aşkınıza o listenin yayımlandığı başlığa kaç kişi gidip bakıyorsunuz ki...burada takımda ayrı bir liste oluşturacağım dedim bunu yazdım neden görmezden geliniyor.. listede olmak mı yoksa burada destek halinde olmak mıbu kadar önemli önce bunu anlamalıyız benim için liste sorun olmadığından burada ki destekle başladım aylardır ara verdiğim düzene... sen neden yapmıyorsun...
ben hiç kimseye sizi çıkardım artık paylaşım yapmayın demedim ki... takımdasınız ama listede değilsiniz yazdım.... tüm bunlara rağmen gitmek isteyeni zorla tutamayız tabiki ama anlatmak istediklerim yanlış yöne çekilmesin... geçen hafta yada bir önce ki hafta sana not düştüm ama o notu görmedin bile.. bu yarışmada kurallara en çok özen gösteren kişilerin başında geliyorum bu güne dek takımımız kurallar yüzünden hiç bir sorun yaşamadı sana düştüğüm notta bununla ilgiliydi ama bir kuralı yedik gitti üstünden zaman geçti idare etmek sözünden geldi aklıma şimdi yazdım yani ay ne bileyim uzatmıyayım daha fazla her yazdığım yanlış anlaşılıyor zaten...
biz de sana teşekkür ediyoruz ama komple gitmene gerek yoktu ki papatya cığım,paylaşıma elinden geldiğince devam etmeni beklerdik. listeye girmek çok öenmli değil,önemli olan burdan o motiveyi çıkarabilmen,alabilmendi...neyse....
mersa caniminici sana kizmaya kimsenin hakki yok.. ama o böregi yerken kac dakika mutlu oldun? en fazla 15 dakika.. peki onu yedin yiyeli kac saattir azabini cekiyorsun? keske yemeseydim daha baslar baslamaz bozdum diyetimi diye nekadar azap cektin?
inan bana simdiki rahatsizligina degmiyor. ve incelip cok istedigin bir kiyafetin icine girdigin zamanin hazzini keyfini ise hicbir yiyecek vermiyor..
tatlim bak bana kizin dedin diye yazdim mersacigim inan baskasi olsa yazmam zaten birkere yazdim bir daha tövbeliydim ama sende tövbemi bozdum..delikafadulden
güzelim benim bak ne olur kizma bende senden iyi degilim . ama kac defadir yaziyorsun iste cok oldu yada keske iki yeseydim ücüncüyü biraksaydim diye. yani icin rahat degil ben buna üzülüyorum..
hani bir laf varya? kizim sana söylüyorum gelinim sen isit diye.. hah iste ayni ondan...:roflol::roflol::roflol:
ah ablam tabiki öyle tabiki kurtulduk ama neyden ama bu benim dişim henüz ilk okula giderken dolgu olmuştu bundan bir kaç yıl öncesinden dolgunun dışı yani dişim erimeye başladı artık miyadı doldu ve ben hep ihmal ettim kurtulma şansı varmıydı hiç gidip sormadım ve son çekime gelene dek beklettim biraz ihmal biraz bilmem neakannehir ben çok şanssızım diş konusunda henüz çocukken diş etimde iltihap oluştu gittiğimiz diş hekimide işini nasıl yapıyorsa tedavi yaparken dişimi kırdı hemde en öndeki diş olur ya onu ve ağzımdaki problem büyüdü gitti ufacık yaşta diş etimden ameliyat oldum ağzımda 10 tane civarı dikişim var ve sonra soğudum diş tedavilerinden... o berbat dişçinin sayesinden ağzımda şu an 10 tane porselen dişim var bir tne dişime verdiği zarar sayesinde oluştu hepsi... artık ablam imlantmı olur damakmı olur:roflol: bir şeyler olacak maddiyatıda bir yer geiyor kenara bırakamıyorsun mesela bizde şimdi imlantı sağlık güvencesi ssk karşılamaz eh cepten vermeye kalksan imkansız bir tane imlant 1000 euro nasıl yaptıracaksın ki.. gittiği yere kadar iştesenağlamasenağlama
mersam bazen bende şevke gelip ona buna sataşsamda şunu yapma bunu yapma desemde bazen usandığımı kendimde bile işe yaramayan bu uyarıları başkasına neden yaptığımı sorgulayıp kendime kızıyorum bu yüzden bazen isyan ediyorum yapmıyacağım etmeyeceğim filan fişman diye...seninde geçen yıl ki azmin hep aklımda inan bana yine başaracaksın...
:roflol::roflol:
canım ya sana nzarmı değdi ne allah daha kötü bişey vermesin.diş çok zor biliyorum benim ağzımda çok kötü şu an benim kaplamalarımda sallanıyor gidip bir baktırmam lazım ama o koltuk beni çok ürkütüyor senin 10 dişin porselenmiş benim hepsi daha öncede demiştimya abim beni denek yapmıştı .benim dişlerimde küçükken kullanılan bir ilaç yüzünden sarıydı bende çok rahatsızlık duyuyordum abimde sorunu kökten halletti.ama ara sıra tabiki sorun çıkıyor senden cesaret alıyimde bende gideyim.
canım benim ben senin sataşmalarını çok seviyorum ilk başladığım sıralarda biraz tırsmıştım ama şimdi çok iyi geliyor.birbirimize yaptığımız bu uyarılar bence çok iyi oluyor kendimize geliyoruz toparlanıyoruz bazen yine yanlış yapıyoruz ama yinede olaydan uzaklaşmıyoruz en azından .sen bana sataşabilirsinopuyorumnanaktan için rahat olsun hep beraber başaracaz ben buna inanıyorum .olumunekankayizsmile
kızlar kardeşim bu hafta perşembe günü yarışıyor. yani 4. güne dek geldi onun günü... çok heyecanlıyız ailecek.
bu arada tesadüfen yarışacak olanlardan biriyle tanışmış,o da annemlerin orda oturuyor. kız demiş ki kardeşime,beni birinci yap,8 puan ver,parayı paylaşalım... ben de sakın girme öyle bir işe dedim,sözleşme imzaladılar çünkü,böyle bir durumda,yani duyulursa, çok büyük bir tazminat alıyor yapımcı... dedim,şansın eğer 1. olmanı istiyorsa olursun,yok kısmet değilse,sen zaten eğlenmek için giriyorsun yarışmaya daha çok,boşver dedim. o da haklısın dedi...(bu arada o kızın günü 1.gün)
bu hafta çekimler yapılacak heralde. çekimler ne zaman başlıycak .inan abartmıyorum kendim yarışacak gibi sanki şarkıyı ben söyliycem gibi heyecanlanıyorum inşallah 1. de olursunuz hem hatıra kalır hemde para fenemı olur.ama belliki çok oyunlar dönüyor niye kardeşin verecekmişki 8 puanı o versin kardeşin 1. olsun vay açık göz vay...kötükedihüso
maşallah size.. bayıldım vallahi mersam,ne güzel ailecek yapılan her iş çok zevkli olur.
hepinizi salonumuza bekleriz .sende yürüyüş bandını kap gel hep beraber yaparız.:dance:
[Selam arkadaşlar.
Dün akşam eve gelebildim.İstanbul bir felaket.Cuma etilerdeydim sabaha kadar hiç durmadan yağmur yağdı.sabah 7.16de tipi başladı.Eminönüne seminere varayım gerisi dert değil dedim.Eminönünde göz gözü görmüyordu.allahtan semineri öğlene kadar tamamlayıp ardından sınavı yaptılar.akşama yollar kapanmıştı.Avcılradan sonra Hadımköy yokuşu iptal olmuş.Neyse ben sağsalim eve vardım.
Eve adım attığımdan beri kızlar tepemde.Anne bir daha gitmeyeceksin değil mi? dyip duruyorlar.Babalarıyla sıradan tartışıp olay çıkarmışlar.Herkes kendi odasında kimsenin kimseyle alakası kalmamış.
Neyse akşam biraz hava yumuşadı evde.Dışarda donuuuyor.Ev ısınmak bilmiyor.Alt ve üstkomşu yok.Bizde bir türlü ısınamıyoruz.
Ay bu çocuklar bilgisayar sırası kavga ediyorlar.
aynı kavgalar bizdede var .bizim evde donuyor aynen sizinki gibi alt boş üst boş evin 3 yanıda açık klima hiç durmuyor bu günlerde burasıda çok soğudu hava atıyordum pencere açık oturuyorum diye.mafoldumben
oburcuğum çocuklar kavga eiyor demek :)) benim büyük kızım 15 günlüğüne istanbula gidecek babasına anlatıyor durumu şu tarihte gitmeliyim baba diyor bende dedim ki laptopu götürmezse izin veriyorsun değil mi:roflol: babasıda evet kızım anneni duydun laptop kalırsa sen nereye istersen gidebilirmişsin:roflol: ay napimm yaaaaaaa...
seni unutmuş değiliz caım sadece ben hi sağa sola bakıp yazamadım doğru düzgün bir şeyler çünkü çok sıkıntım vardı... bu önümüzde ki cuma paylaşımın aynen güzelce devam ederse giriyorsun listeye canım cuma sabahtan kilo bildirmeyi unutma...
çikolatım oh ne ala bana ver puanları parayı kırışalım demiyor ki ben sana vereyim yerimseniben yok öyle yağma... aklıma şey geldimersacık yazmıştı bazı pratik şeyler mesela soğan sarmısak maydanoz vs doğrayıp önceden koysun kavanoza böyle yapanlar çok olmuştu daha önce ve büyk zaman kazanır sanırım...
bencede kesinlikle önceden ufak hazırlıklar yapsınlar .yemek yapacağı tencereleride hazırlasın tezgahın üzerine hepsinin içine not koysun hangisinde ne yapacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?