- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.141
merhabalar hanımlar
harika bir pazar günü geçirdim. kayınvalidemler görümceme gitmişlerdi.
kızlar bijoma yazarken de sordum ben akşam yürüyüşten sonra yemek yiyorum bi zararı olabilir mi? sanki bie yerlerde spordan sonra yenen yemeğin direkt yağa dönüştüğünü okumuştum ama tam da hatırlamıyorum muallakta kaldım yani. bilgisi olanlar varsa beni aydınlatabilirmi? bilmiyorumkismile
bizde heycanliyizzzz bizdeeeheyy kızlar birazdan çekime gidiyoruz.tanıtım çekimi çekilcek,kardeşimle kahve içerken çekeceklermiş bizi. paten de kayacak ayrıca kardeşim buzda,çok heyecanlıyız :)
bende sabah nefis bir kahvaltı yaptım hiç değişik bişey yoktu ama bana güzel geldi peynirimi ve zeytinimi maydanoz kıyıp kapladım azıcık zytinyağıyla sosladım yanında bir dilim ekmek ve çay domates filan hımmmm.... akşam içinde kurufasülyem var yanında yeşil salata...
ay ya inanmayacaksınız ama az önce yine felaket bir diş ağrısı başladı bende acaba dolgu olacak dişimmi hava aldıkça ağrı yapıyor anlayamıyorum çene kemiğim yerinden çıkacak eredeyse.. az önce dışarı çıkıp mahallede kurulan pazara gidip kendime kıvırcık filan aldım aşırı soğuktu kafamıda sarmadan çıkmıştım çok üşüdüm şimdide diş başladı off yaaa...
gidin bakalım heyyyyyzemuszemus çikolatım sen anlatırken aklıma şey geldi iz olsak nerede çekecekler paten yerine :roflol: ya kocaman totomuzla yürüme bandında yada yemek yerken minaniknanik hey allahım bak yaaa ne sinir oldum şimdi fisfisfis
kolay gelsin diyelim tatlişkom inşallah kardeşinin her anından zevk alacağı bir hafta geçirirsiniz...
selam arkadaşlar çok mutluyum kız kardeşim geldi can dostum bursadan geldi yaşasın diyorum :)))ve hemen kaçıyorum :)
kallisim sana bugun bir süprizim olabiliri en geç yarın
merhabalar hanımlar
harika bir pazar günü geçirdim. kayınvalidemler görümceme gitmişlerdi. eşimin de dükkanda işi vardı sabah güzel bir kahvaltı yaptık hep beraber o işe gitti sonra ben paşamla yalnız kaldım. ohh başbaşa keyif yaptık kuzumla oyunlar oynadık. dergi okuduk derginin yapıştırmaları var onları yaptık saonra eşini bul kartları var onlarla oynadık. sonra kayınbabam geldi bizi 1-2 saat dışarı gezmeye götürdü. gelince de beraer öğle uykusuna yattık. çok özlüyorum bebişimi yaaa. patrona diycem ara sıra bana kıyak geçsin erken gidiyim eve. onun da bana ihtiyacı var biliyorum çok küçük daha . yarın da kayınvalidemin doktorda randevusu var ben yarın evde olucam yazamıycam ve gene oğluşumla olcam yaşasın.
bu arada pazar diye kaçamak yapmadım çok güzel beslendim. oğluş yeşil mercimeği çok seviyor kayınvalidem de hiç pişirmez ona ondan yaptım yedik beraber. sadece akşam eşim çekirdek çitlerken 1 avuç bende çitledim. onun da sebebi vardı ama. çekirdek çok güzel tuvalete çıkartıyor beni. :kedi: regl oldum cuma günü biraz şişim hala ve işe yaradı neyseki boşa gitmedi.
kızlar bijoma yazarken de sordum ben akşam yürüyüşten sonra yemek yiyorum bi zararı olabilir mi? sanki bie yerlerde spordan sonra yenen yemeğin direkt yağa dönüştüğünü okumuştum ama tam da hatırlamıyorum muallakta kaldım yani. bilgisi olanlar varsa beni aydınlatabilirmi? bilmiyorumkismile
kardeşinin yarışmasıyla ilgili ayrıntıları heyecanla takip ediyorum. yarışacağı günü de bekliyorum. sen de çıkacağın için ayrıca meraklandım zaten. bence de hiç girmesin öyle işlere haklarında ne hayırlıysa o olsun. bi de o kadar tazminat ödemesi var. hem belki de kardeşin en yüksek puanları alıp 1. olacak. ne diye paylaşsın o zaman paraları
gecmis olsun cikolatam. sen atlatamamissin canim hala hastaligini ondan. kesin dinlenmen gerekiyor.ilaclarla bastirmissin hastaligin seyrini ama gecmemis. kendine vakit ayir.. üsütmelere iyi gelen otloardan yapilmis banyo sampuani ile banyo hazirla kendine dayanabilecegin kadar sicak olsun su yarim saat yat dinlen sonra bir termos dolusuda sevdigin otlardan cay yap ic bir bardakta vodka devir yat.laelaelaelaelae
bende sabah nefis bir kahvaltı yaptım hiç değişik bişey yoktu ama bana güzel geldi peynirimi ve zeytinimi maydanoz kıyıp kapladım azıcık zytinyağıyla sosladım yanında bir dilim ekmek ve çay domates filan hımmmm.... akşam içinde kurufasülyem var yanında yeşil salata...
ay ya inanmayacaksınız ama az önce yine felaket bir diş ağrısı başladı bende acaba dolgu olacak dişimmi hava aldıkça ağrı yapıyor anlayamıyorum çene kemiğim yerinden çıkacak eredeyse.. az önce dışarı çıkıp mahallede kurulan pazara gidip kendime kıvırcık filan aldım aşırı soğuktu kafamıda sarmadan çıkmıştım çok üşüdüm şimdide diş başladı off yaaa...
selam millet,
bugün tanıtım çekimi yapıldı. kardeşim buz pateni kayarken çekildi ama gittiğimiz yerdeki buz ne yazık ki gerçek değil,suni idi ve kaymakta çok zorlandı zavallı.aslında çok güzel kayar ama suni olması kötü oldu.
sonra ikimizi çektiler,sorular sordular filan kahve içerken... kardeşim "en iyi arkadaşım ablamdır" gibi bir laf etti ki...sonraasında çok güldük..nasıl yalan nasıl uydurma :)) çok severiz birbirimizi ama asla anlaşamayız,çok farklıyızdır. bana da bazı sorular sordular ,neyse izleyince göreceksiniz fazla anlatmıym:)
ayyy inşallah şişko çıkmamışmdır. tv 5 kg fazla gösterir bir de..püffffffffffff !!
perşembe benim evdeler ...
bu arada hala vücudumdaki iltihap beni terketmedi. kulaklarım az duyuyor,sanırım iltihaptan.hiç böyle birşey yaşayan oldu mu? sanki bir kuyunun dibinden konuşuyorum :S koku hala alamıyorum, tad almam ise tam yerine gelmedi daha.. ne illetmiş hee!
oyy bijom geçmiş olsun bu kadarla diyelim canım ama insan üzülüyor tabiki birde takımmış yazık valla... bu kadarla kalsın canım başımın gözümün sadakası olsun de geç ne yapacaksın ki...
gidin bakalım heyyyyyzemuszemus çikolatım sen anlatırken aklıma şey geldi iz olsak nerede çekecekler paten yerine :roflol: ya kocaman totomuzla yürüme bandında yada yemek yerken minaniknanik hey allahım bak yaaa ne sinir oldum şimdi fisfisfis
kolay gelsin diyelim tatlişkom inşallah kardeşinin her anından zevk alacağı bir hafta geçirirsiniz...
mersacım fırınını güle güle kullan.. yaa ben sıkı diyetteyken evede bir şey yapamıyorum çünkü mutlaka yiyorum bu kadar iradesizim yani...akannehir
kızım bugün dişçiye gitmekten korktu sabaha gideceğiz yarın yani.. bugünde yattım uyudum tembel tarafım uyandı yine bende tatile girdim sanırım çocuklarla..
az sonra kızım bir arkadaşıyla gelecek o kızımızda ilk kez geliyor bize kalkıp ortalığı toparlıyım cumartesi pazarın ardından ev harpten çıkmış gibiyerimseniben sonra buradayım tabi bilgisayarla işleri yoksa :çok üzgünüm:
canım gözün aydın bol bol hasret giderin.selam arkadaşlar çok mutluyum kız kardeşim geldi can dostum bursadan geldi yaşasın diyorum :)))ve hemen kaçıyorum :)
kallisim sana bugun bir süprizim olabiliri en geç yarın
herkese günaydın.. canım sıkkın biraz hiç yapmadığımız şeyi yapmışız akşam eşimin yeni aldığımız botlarını kapının önünde bırakmışız. gece bir hırsız da çalmış37 numarası bende 42 numarası onda vardı takım giyoduk sinir oldum ama bişey demiyorum biliyorum ki Allah verir cezasını.. gidip alınabilir bişey sonuçta ama canımı sıktı çok (
sunta yogurt yedim ders çalışıcam bugün full.. her ay bir ders demiştim ocak bitecek daha kitabın yarısındayım püf. sonra da dağ gibi ütüm var onları halletmem lazım..
evet canım birbirimize destek olmaya çalışıyoruz daha doğrusu ben sürekli hadi spor yapalım hadi su içelim ama dün ve bugün salladı sporu benimde keyfim yok hadi kalk yapalım diycek halim bile yok bu akşam.çok güzel valla mersacım bizde eşimle beraber yürüyoruz o olmayınca canım yürümek istemiyor daha rahat yürüyorum o varken. o bile kilo vermeye başladı yürüyüşler sayesinde. hem siz kızınıza da destek oluyorsunuz en güzeli de bu beraber spor yapmanızın.
alkisalkisalkis alkisalkisalkis yemediğin için alkışlar. hayırlı olsun fırınında güzel sağlıklı mamalar pişirrisin nşallah
ya bende konusmak istiyoruuummm sizlerleeeemersa cnm istediğin zaman arayabilirsin,dur ben seni yarın ararım konuşuruz.
benim hattım sınırsız ya, rahatım ben sen arama,konuşmak istersen çaldır..konuşmak isteyen herkes beni çaldırabilir...
bu arada fırının hayırlı olsun canım :)
sağol piacım. kalmaz yanına biliyorum da tanımadığımız için göremicez o biraz sinir bir durum :umursamaz: bak işte gözünün önünde olmuş olay daha nasıl bir ibret olsun bilmiyorum yani.. içinden demekle en güzelini yapmışsın da öyle insanların da aklına gelmez aa ben pia ya bunu yapmıştım ondan böyle oldu diye..off bijoux gercekten can sikici..ama dedigin gibi allah bilir ona ne yapicagini
benbiarkadasimla bi problem yasamistim..cok net bir hesap var ortada gözgöre göre 500€nun üzerine oturmuslardi.. sadece kirilmistim..kulhakki derlerya.. fazla birsey demedim sevdigimde bir arkadasti yakistiramadim.. hayat bisey daha ögretti deyip büyütmeden gectim.. gecen hafta evlerine hirsiz girmis..500€almis ve önemli evraklarin hepsini kapali bir kutuda oldugu icin onemli birsey var sanmis heralde hirsiz,, onuda almis...bukadar büyük tesadüf olamaz dimi..sesli yorum yapmadim tabi(sadece icimden allah büyük dedim
valla buralarda çok dilenci bilmemne geziyor reyhan abla. şehrin merkezinde oturuyorum, kütahyanın meşhur vazosu yürüyerek 10 dk ama malesef dilenciler hırsızlar kol geziyor buralarda. hakatten de hiçbişeyi dışarda bırakmamak lazım. apartmandakileri de tanımıyorum ki reyhan ablacım komuşluk falan hak getire o yüzden bilemicem olabilir ama öğleden sonradan itibaren kalmış kapıda yani olan gece olmuş..bijom ne günlere kaldikya. hicbirseyi disarda birakmaya gelmiyor. belkide apartmandakilerden biridir yada onlara gelen biri. mala gelsin bijom ne yapalim
bijom çok üzüldüm eşinin botlarına canım ya,ben de uyuz olurum böyle şeylere.se4nde de aynısı varmış ya,o kötü olmuş .. neyse can sağlığı... geçmiş olsun.
canım inşallah getirir çok isterim opuyorumnanaktanteşekkür ederim bijom çok sevdim ya inşallah bu yapraklar şans getirecek bana da zemuszemus
öyle dedik kallisim. belki de ihtiyacı olan birisidir dedi eşim umarım dedim pek de konuşmadık olan olmuş diye. ben de dedim boşver belki allah korusun giyip cıkıcaktın ayagın kırılacaktı dışarsı jilet gibi. böyle atlattık falan.oyy bijom geçmiş olsun bu kadarla diyelim canım ama insan üzülüyor tabiki birde takımmış yazık valla... bu kadarla kalsın canım başımın gözümün sadakası olsun de geç ne yapacaksın ki...
ayy çikolatım başladı çekimler haa akannehir çok heyecanlı yaaa kaydirigubbakcemile3 nasıl geçmiş dün akşam beni de ara bugün müsait olunca.selam millet,
bugün tanıtım çekimi yapıldı. kardeşim buz pateni kayarken çekildi ama gittiğimiz yerdeki buz ne yazık ki gerçek değil,suni idi ve kaymakta çok zorlandı zavallı.aslında çok güzel kayar ama suni olması kötü oldu.
sonra ikimizi çektiler,sorular sordular filan kahve içerken... kardeşim "en iyi arkadaşım ablamdır" gibi bir laf etti ki...sonraasında çok güldük..nasıl yalan nasıl uydurma :)) çok severiz birbirimizi ama asla anlaşamayız,çok farklıyızdır. bana da bazı sorular sordular ,neyse izleyince göreceksiniz fazla anlatmıym:)
ayyy inşallah şişko çıkmamışmdır. tv 5 kg fazla gösterir bir de..püffffffffffff !!
perşembe benim evdeler ...
bu arada hala vücudumdaki iltihap beni terketmedi. kulaklarım az duyuyor,sanırım iltihaptan.hiç böyle birşey yaşayan oldu mu? sanki bir kuyunun dibinden konuşuyorum :S koku hala alamıyorum, tad almam ise tam yerine gelmedi daha.. ne illetmiş hee!
ay bizim de bir gün araba çalışmamıştı, ben inip itmiştim koca arabayı eşim içinde :roflol: çevreden geçen afedersiniz öküzler bir el atalım dememişti. ama görevimi tamamladım baya ittirmiştim ve araba çalışmıştı :dilcikar: bizim de akümüz bitmişti sanırım bu havalarda çok oluyor..ben arabanın içinde 2 tane site personeli benim arabayı itiyor bütün siteyi o vaziyette gezdik ama arabada tık yok baktık olmuyor servis çağırdım arabanın aküsü bitmiş bir sürü masraf çıktı bütün günümde serviste geçti.
denemez olur muyum mersammm. benim buzluk börek poça kek vs doludur. yapıyorum sonra oraya atıyorum.. ya da kalanları buzluğa atıyorum senin gibi. ohh misafir gelince 5 dk da bir sürü çeşit hazır oluyor. bu rahatlığa bayılıyorummm..bu arada denedinizmi bilmiyorum ben bunu her zaman yaparım aylarca difrizde kalır acil bir misafirim olsa hemen çıkarırım vakit bolsa kendi çözülür yoksada mikro dalgada azcık ısıttınmı harika oluyor.bende sabah iş yaptım evi sildim kızlar tozumu aldı pazartesi iş günü zaten dediğin gibi hafta sonu sanki evde harp çıkmıştı.
sinir bozukluğu başka bişey değil mersacım çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktanbijoxum canım geçmiş olsun allah cana değil mala versin diycemde oda önemli tabiki insan deliye dönüyor bizimde kapının önünden kızların biskletini çalmışlardı geçen yıl güvenlikte olmasına rağmen gitti.
canım atayım ev numaramı özel mesaj opuyorumnanaktanya bende konusmak istiyoruuummm sizlerleeee
benimde sabit hatlara telefonum ücretsiz dünyanin heryerineee
acim acim acimmmmm bisi yemeden yaticam ama..bu videolari arastirdimda bi callanetics videosu indirdim..belkiii yaparim canim sikiliyor evde uyumak icinde cok erkennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?