Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombilicim spor ve yemek için bir şey diyemiyeceğim doğrudur sen okumuşsundur ama kime inanacağımızıda şaşırdık artık her kafadan bir ses çıkabilir..

mercimek işi süper olmuş ben çok sık pişiririm çocuklarda bende çok severiz... afiyet olsun...
kaliteli zaman geçirmişsiniz ne hoş olmuş...

bende sabah nefis bir kahvaltı yaptım hiç değişik bişey yoktu ama bana güzel geldi peynirimi ve zeytinimi maydanoz kıyıp kapladım azıcık zytinyağıyla sosladım yanında bir dilim ekmek ve çay domates filan hımmmm.... akşam içinde kurufasülyem var yanında yeşil salata...

ay ya inanmayacaksınız ama az önce yine felaket bir diş ağrısı başladı bende acaba dolgu olacak dişimmi hava aldıkça ağrı yapıyor anlayamıyorum çene kemiğim yerinden çıkacak eredeyse.. az önce dışarı çıkıp mahallede kurulan pazara gidip kendime kıvırcık filan aldım aşırı soğuktu kafamıda sarmadan çıkmıştım çok üşüdüm şimdide diş başladı off yaaa...

kalliste canim bana onerdiginiz limonlu kaveyi dene bir istersen

heyy kızlar birazdan çekime gidiyoruz.tanıtım çekimi çekilcek,kardeşimle kahve içerken çekeceklermiş bizi. paten de kayacak ayrıca kardeşim buzda,çok heyecanlıyız :)

bizde heycanliyizzzz bizdeee

noktaladigim sekilde durursam günüm cok guzel gecti

sabah:yogurtlu sunta ve 0,5l yesil cay
ara yarim ayva, yarim portakal
ögle,bir kepce corba (kuru misir kiriklariyla degisik yöresel bi corba) ve bikac grissini yaninda
ara yesil elma
aksam etli bamya

sabah 20 dk step yaptim 125 kaloricik yakmis.. 10 dakikada mekik ve kalca egzersizleri yaptim

ahh canım kallisim,dişin soğuktan ağrımıştır..diş çok hassastır,hele soğuğa sıcağa karşı.. keşke çıkmasaydın ya da sarınsaydın iyice.. :sinifsinif:
kahvaltın gayet sağlıklı görünüyor ,afiyet olsun..iyi gidiyorsun iyiii,takip ediyorum!

:roflol: :roflol: hakikaten ya, kesin yürüyüş bandında çekerlerdi bizi dimi..:))) ben de sinir oluyorum kallisim,bu totolar erimeli!!

selam arkadaşlar çok mutluyum kız kardeşim geldi can dostum bursadan geldi yaşasın diyorum :)))ve hemen kaçıyorum :)
kallisim sana bugun bir süprizim olabiliri en geç yarın

canım benim gözünaydın,çok sevinmişsin belli...

merhaba canım, öncelikle soruna cevap vereyim...
ben geçen sene bu zamanlar 13 kg vermiştim,3 ay spora gitmiştim ve genelde akşamları gidiyordum. saat 17.30 gibi başlayıp 18.45 gibi bitiriyordum genelde. ve akşam yemeğimi spordan sonra yiyordum ama yemeğimi yemem 20.30 u buluyordu. hafif yedikten ve yatma saatin en az 4 saat sonra olduktan sonra hiçbir sorun yok bence. sonuçta tecrübeyle sabit...

oğlunu ne çok seviyor,özlüyorsun canım benim... resmen imrendim,bir çocuğum olsa mı acaba diye düşündüm satırlarını okurken. Allah sağlıkla oğluşunu büyütmeyi nasip etsin sana.. bu arada pazar günü kaçırmadığın için de ayrıca tebrik ediyorum :lepi:

evet cnm zaten bugün ilk gündü,ilk yemeğine gitti. o kızın evine işte...gelince arayacak,bakalım kaç puan vermiş kıza...yazarım size de... biz de heyecanlıyız delikafadulden

selam millet,
bugün tanıtım çekimi yapıldı. kardeşim buz pateni kayarken çekildi ama gittiğimiz yerdeki buz ne yazık ki gerçek değil,suni idi ve kaymakta çok zorlandı zavallı.aslında çok güzel kayar ama suni olması kötü oldu.
sonra ikimizi çektiler,sorular sordular filan kahve içerken... kardeşim "en iyi arkadaşım ablamdır" gibi bir laf etti ki...sonraasında çok güldük..nasıl yalan nasıl uydurma :)) çok severiz birbirimizi ama asla anlaşamayız,çok farklıyızdır. bana da bazı sorular sordular ,neyse izleyince göreceksiniz fazla anlatmıym:)
ayyy inşallah şişko çıkmamışmdır. tv 5 kg fazla gösterir bir de..püffffffffffff !!
perşembe benim evdeler ...

bu arada hala vücudumdaki iltihap beni terketmedi. kulaklarım az duyuyor,sanırım iltihaptan.hiç böyle birşey yaşayan oldu mu? sanki bir kuyunun dibinden konuşuyorum :S koku hala alamıyorum, tad almam ise tam yerine gelmedi daha.. ne illetmiş hee!

gecmis olsun cikolatam. sen atlatamamissin canim hala hastaligini ondan. kesin dinlenmen gerekiyor.ilaclarla bastirmissin hastaligin seyrini ama gecmemis. kendine vakit ayir.. üsütmelere iyi gelen otloardan yapilmis banyo sampuani ile banyo hazirla kendine dayanabilecegin kadar sicak olsun su yarim saat yat dinlen sonra bir termos dolusuda sevdigin otlardan cay yap ic bir bardakta vodka devir yat.laelaelaelaelae

mustangimin kardesi gelmis hosgelmisss. gözün aydin bebisim. ben sürprize takildim unuttum canim.. ay kardes gibisi varmi ya .hadi bol bol hasret giderin.Şeniz

cektirdigin disin degil canim baska disin agriyor senin kallisim. belki o kanal tedavisi yapilacak dedigin disindir. gecmis olsun canim.

oooohhh valla reyhan ablam bu dediklerinin hepsini yapsam , sanırım gerçekten hiçbirşeyim kalmaz kaydirigubbakcemile3 ne yazık ki banyomda küvet yok benim,diğer 2 evimde de vardı,ara sıra bu dediğini yapıyordum.lavantalı banyo köpüğüm vardı,bilirsin lavanta gevşetir rahatlatır. bir iyi geliyordu ki,çıkar çıkmaz uyuyordum. eşime bazen hazırlıyordum,soğuk akşamlarda,işten gelir gelmez zorla sokuyordum.itiraz ediyordu önce,sonra uyuyakalıyordu içinde.birgün uyumuş,ben mutfaktaydım,bir ses geldi,meğer uyuyunca suyun içine gömülmüş kaydirigubbakcemile3 nasıl canım çekti ama küvetim yok bu evde ne yazık ki...evin tek ve en önemli eksiği bence bu.
ama kalkıp bir çay yapacağım kendime... teşekkürler ablacığım opuyorumnanaktan

selam millet ben geldim reyhan ablacım çikolatam sizi gördüm iyi akşamlar canlarım.çikolatam başlamıssınız çekimlere hadi hayırlısı bakalım kardeşin gelsinde sende bize anlat.aman çkolatacım kendine dikkat et bitki çaylarını dene.ablacım sen ne yaptın bu gün günün nasıl geçti .ben bu gün arabayla boğuştum evden çıkacam arabaya bindim çalışmıyor halimi bir görseydiniz rezalet allhtan kış ta sitede fazla kimse yok ben arabanın içinde 2 tane site personeli benim arabayı itiyor bütün siteyi o vaziyette gezdik ama arabada tık yok baktık olmuyor servis çağırdım arabanın aküsü bitmiş bir sürü masraf çıktı bütün günümde serviste geçti.

canım ya seni mahvetti bu diş ağrısı .sen dişçini arasana anlat hiç geçmiyor diye belki iltahap ta olabilir oda ağrı yapar.

ayyy çok merak ediyorum .biz seni 5 kilo az görecez söz takma kafana artık gayette iyi görünüyorsun.evi hazırladınızmı ben nekadar heyecan yaptımya sanki ben çıkacam utanmasam çikolatayı arayıp şunu yapın bunu yapın aklıma ne gelirse söyliycem .inşallah kardeşini delirtmezlerde o delirtsin hepsini.

iltahap çok kötü aşırı halsizlik yapar geçmiş olsun canım.

saolasın canım benim uyduruk bir fırın ama fena pişirmedi parasına göre çok iyi.zaten bizi mahveden bu iradesizliğimiz bende dün keki yaptım herkese 1 er dilim ayırdım gerisini difrize attım .elimizin altında olunca dumanını attırıyoruz.bu arada denedinizmi bilmiyorum ben bunu her zaman yaparım aylarca difrizde kalır acil bir misafirim olsa hemen çıkarırım vakit bolsa kendi çözülür yoksada mikro dalgada azcık ısıttınmı harika oluyor.bende sabah iş yaptım evi sildim kızlar tozumu aldı pazartesi iş günü zaten dediğin gibi hafta sonu sanki evde harp çıkmıştı.

mersa cnm istediğin zaman arayabilirsin,dur ben seni yarın ararım konuşuruz.
benim hattım sınırsız ya, rahatım ben sen arama,konuşmak istersen çaldır..konuşmak isteyen herkes beni çaldırabilir...
bu arada fırının hayırlı olsun canım :)

selam arkadaşlar çok mutluyum kız kardeşim geldi can dostum bursadan geldi yaşasın diyorum :)))ve hemen kaçıyorum :)
kallisim sana bugun bir süprizim olabiliri en geç yarın
canım gözün aydın bol bol hasret giderin.

bijoxum canım geçmiş olsun allah cana değil mala versin diycemde oda önemli tabiki insan deliye dönüyor bizimde kapının önünden kızların biskletini çalmışlardı geçen yıl güvenlikte olmasına rağmen gitti.

evet canım birbirimize destek olmaya çalışıyoruz daha doğrusu ben sürekli hadi spor yapalım hadi su içelim ama dün ve bugün salladı sporu benimde keyfim yok hadi kalk yapalım diycek halim bile yok bu akşam.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis yemediğin için alkışlar. hayırlı olsun fırınında güzel sağlıklı mamalar pişirrisin nşallah

yemedim canım 1 er dilim ayırdım gerisi dfrizde ama bu gün gündüz yedim.ayırdığım 1 er dilimde şu anda midelerimizde.

iyi yapmissin mersacigim ben dondurma usulunu cok severim cikardigin an tazecik elinin altinda bulunuyor. ama arabana üzüldüm cnim ya allah beterinden esirgesin ne yapacaksin.:sinifsinif:

ya bende konusmak istiyoruuummm sizlerleeee
benimde sabit hatlara telefonum ücretsiz dünyanin heryerineee

acim acim acimmmmm bisi yemeden yaticam ama..bu videolari arastirdimda bi callanetics videosu indirdim..belkiii yaparim canim sikiliyor evde uyumak icinde cok erkennn

sağol piacım. kalmaz yanına biliyorum da tanımadığımız için göremicez o biraz sinir bir durum :umursamaz: bak işte gözünün önünde olmuş olay daha nasıl bir ibret olsun bilmiyorum yani.. içinden demekle en güzelini yapmışsın da öyle insanların da aklına gelmez aa ben pia ya bunu yapmıştım ondan böyle oldu diye..
bijom ne günlere kaldikya. hicbirseyi disarda birakmaya gelmiyor. belkide apartmandakilerden biridir yada onlara gelen biri. mala gelsin bijom ne yapalim
valla buralarda çok dilenci bilmemne geziyor reyhan abla. şehrin merkezinde oturuyorum, kütahyanın meşhur vazosu yürüyerek 10 dk ama malesef dilenciler hırsızlar kol geziyor buralarda. hakatten de hiçbişeyi dışarda bırakmamak lazım. apartmandakileri de tanımıyorum ki reyhan ablacım komuşluk falan hak getire o yüzden bilemicem olabilir ama öğleden sonradan itibaren kalmış kapıda yani olan gece olmuş..
bijom çok üzüldüm eşinin botlarına canım ya,ben de uyuz olurum böyle şeylere.se4nde de aynısı varmış ya,o kötü olmuş .. neyse can sağlığı... geçmiş olsun.

evet aynısının bende olması da kötü oldu dediğin gibi çikolatım. neyse alıcam ben ona sevgililer gününde taktım kafaya aynısından :1closedeyes: çok hoşuma gidiyodu takım giymek :sinifsinif:
teşekkür ederim bijom çok sevdim ya inşallah bu yapraklar şans getirecek bana da zemuszemus
canım inşallah getirir çok isterim opuyorumnanaktan
oyy bijom geçmiş olsun bu kadarla diyelim canım ama insan üzülüyor tabiki birde takımmış yazık valla... bu kadarla kalsın canım başımın gözümün sadakası olsun de geç ne yapacaksın ki...
öyle dedik kallisim. belki de ihtiyacı olan birisidir dedi eşim umarım dedim pek de konuşmadık olan olmuş diye. ben de dedim boşver belki allah korusun giyip cıkıcaktın ayagın kırılacaktı dışarsı jilet gibi. böyle atlattık falan.
ayy çikolatım başladı çekimler haa akannehir çok heyecanlı yaaa kaydirigubbakcemile3 nasıl geçmiş dün akşam beni de ara bugün müsait olunca.

sen antibiyotik almadın mı bu hastalığın için. şimdiye düzelmen lazımdı canım yaaa.. peki sesin ne durumda? 3 gün sonra şarkı söyliceksin 70 milyon (bu söze de çok gülerim :roflol: ) seni dinlicek kıızzzzzz delikafadulden
aman fazla çıktıysan da çıktın boşver sesini duyan bakmaz senin orana burana merak etme o kadar da takma kafana. insanlar incecik olabilirler ama ne yaparlarsa yapsınlar senin gibi bir ses sahibi olamaz senin gibi şarkı söylemezler hııııhhhhhhhhh

ay bizim de bir gün araba çalışmamıştı, ben inip itmiştim koca arabayı eşim içinde :roflol: çevreden geçen afedersiniz öküzler bir el atalım dememişti. ama görevimi tamamladım baya ittirmiştim ve araba çalışmıştı :dilcikar: bizim de akümüz bitmişti sanırım bu havalarda çok oluyor..
denemez olur muyum mersammm. benim buzluk börek poça kek vs doludur. yapıyorum sonra oraya atıyorum.. ya da kalanları buzluğa atıyorum senin gibi. ohh misafir gelince 5 dk da bir sürü çeşit hazır oluyor. bu rahatlığa bayılıyorummm..
sinir bozukluğu başka bişey değil mersacım çok teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
kayınvalidemin apartmanına girerken okudum dün, sanırım artık her apartmana kamera sistemi zorunlu olmuş. takıyolardı. acaba kütahya yerel bi karar mı aldı bilmiyorum ama inanın çok iyi olacak !

canım atayım ev numaramı özel mesaj opuyorumnanaktan
o video bende de var ama bale gibi garip hareketler yapmak istemedim ben özel durumdan dolayı yalnız bi sitede okumuştum o sporla çok kilo veren var. hatta hatırladığım kadarıyla kilodan daha çok sıkılaştırıyor. eğer başlicaksan önce bi ölçülerini al derim yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…