- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.121
selamlar yeniden..
mersacigim bende seni cok seviyorum inanki..olumunekankayizsmile
canim okudum evini spor salonuna cevirdigini. ailecek yapmanizda ayrica bir güzellik.. birbirinizi motive edersiniz. keyifle fitlesirsiniz.. bende bu hafta cumadan beri ugrasiyorum.. keyifli zevkli bir hale sokmaya oda biraz kücük ama olsun ben yalnizim istedigim saatte istedigim aletle calisabilirim ama sendeki keyif bende olmaz . ben simdilik dedigimiz gibi haftada 3 kere birkc hafta sonrada dayanamam hergün yaparim. spor bagimlilik yapiyor bende. yapmazsam hasta yorgun ve yasli hissediyorum kendimi. bak mesela ben bisikleti sevmem. ama zorla yapacagim en az on dakika hergün. ben birbucuk yil önce bir reha merkezine gittim bes hafta kaldim orada.. kalbi degismis hastalara bile zorla yaptiriyorlardi bisikleti. en az 15 dakika her sabah kahvaltidan sonra. birde hafta sonu yapilan tek aletti bisiklet birde aksamlari yüzme havuzu. ama havuz zorunlu degildi. ben orada günde toplam 3 saatten fazla spor yapiyordum her guruba gönüllü katilmistim. haftada bir 12 kmlik trekking bile yapiyordum. kosu bandinda kosan tek kisiydim herkes yürürdü. kilom 76 77 falandi döndügümde ama en az 8 kilo daha az gösteriyordum.. yüzüm cildim isigim degismisti.. izine gittik merdivenleri kosarak inip cikiyordum milletin yüzündeki kiskanc ifade cok seye degerdi. izindede bir saglikli yasam parki bulmustum .aksam yemeginden sonra gidiyorduk görümcemde vardi ve onun kizi 23 yasinda. biraz sonra ogluma caktirmadan telefon ediyorlarmis yengemi durdurmak mümkün degil tesadüfen geciyormus gibi yap ne olur bizi al cok yorulduk diyorlarmis. geri dönemiyorlardi düsün ben kosarak geliyordum . simdiki halime bakiyorumda arada okadar cok fark varki.. aradan bir asir gecmedi ben yine öyle olmak istiyorum. ben bu yasta yapabilirsem siz oynaya oynaya yaparsiniz. gencliginizin avantajlarindan faydalanin. bir daha bu yasa gelemiyeceksiniz. hergününüzü kendinizi sevin..
ordan oraya atlamaya basladim konu dagildi..
yarin okul var yine son haftam ben kalkip hazirlanayim yarina. cocuklarim az önce gittiler.
kızlar kardeşim bu hafta perşembe günü yarışıyor. yani 4. güne dek geldi onun günü... çok heyecanlıyız ailecek.
bu arada tesadüfen yarışacak olanlardan biriyle tanışmış,o da annemlerin orda oturuyor. kız demiş ki kardeşime,beni birinci yap,8 puan ver,parayı paylaşalım... ben de sakın girme öyle bir işe dedim,sözleşme imzaladılar çünkü,böyle bir durumda,yani duyulursa, çok büyük bir tazminat alıyor yapımcı... dedim,şansın eğer 1. olmanı istiyorsa olursun,yok kısmet değilse,sen zaten eğlenmek için giriyorsun yarışmaya daha çok,boşver dedim. o da haklısın dedi...(bu arada o kızın günü 1.gün)
selam kızlar gerçi kimse yok ama nasıl olsa gelirsiniz .biz şu anda ailecek spor yapıyoruz salonun ortasını spor salonuna çevirdik bisiklet ve stepır ı 10 ar dakika dönüşümlü yapıyoruz tabi babamız bunları anca 3 er dakka yapabiliyor olsun hiç yoktan iyidir spor yapınca kendimi çok iyi hissediyorum .hep beraber olunca merveyede destek oluyoruz oda zorlanmadan sıkılmadan bizimle beraber yapıyor.sıram geldi kızlar bisiklete binecem by...
yaptım canım profil mesajı attım sana. benim cuma yarışması ilk başlarken yaptığım ticker dan yaptım, umarım uğurlu gelir opuyorumnanaktan
yaptım ben kallisim üzülme sen Şeniz
günaydınlar
eşim kahvaltılık almaya gitti. ben de size bakayım dedim olumunekankayizsmile
dün biraz kaçamak yaptım ne kadar istiyomuş vücudum -tatlicadiarzu- bugün telafi edicem olmazsa hafta içi. eskisi gibi gitmiyor kızlar kilolar ya ya kış diye ya yürüyemiyorum diye bilmiyorum önceden kaçamaksız haftada 1 kilo gidiyodu şimdi 300-400 en fazla :bbo: bir iki hafta daha denicem böyle giderse çıkıcam listeden artık :sinifsinif:
ben geldim fırınımı aldım 99 tl bakalım nasıl çıkacak diye deniyim dedim ama mervişin uyumasını bekledim canı çekerde yemek ister diye şimdi fırında kek pişiyor yemiycem ama olurya bir kaçamak yaparsam diye yarımsaat sporumu yaptım ama kaçamak yapmıyorum.keki çıkardım harika pişirmiş turbosu felanda var.yemiycem söz....merviş bu gün çok kötü görünüyodu tansiyonumu düştü bilmiyorum birden kesti yemeyi ama bu gün çok mutsuzdu hayatında en çok zevk aldığı şeylerden birinden ödün veriyor ama displinli olması şart üzülsemde bunu ona belli etmemeye çalışıyorum .kek yemedim yemiyorum yemiycem.....:sm_coolbunlarda benim kızlarım)alsanaalsanasmile
merhaba hatunlar, inss herkes iyidir, güzeldir, keyiflidirzemuszemuszemuszemus
Kallistecim ben özelden yazmistim ama yine burayada yazayim..minumum kilo nekadar olabilicekse o kadar bildireyim bende aylik olarak.. 1,500? mesela yada 2 mi? 1 cok mu az.. bilemedim.. su siralar gercekten dikkat etmeme ragmen gitmiyor hicbilmiyorumkismile
birde canim bana basagrisi icin limonlu kave onermistinizya.. ben arkadaslarimla konusurken herbirinden " ben dis agrisina iyi gelir biliyordum , ben suna iyi gelir biliyordum " gibi sesler yukseldi .. bizde su anlami cikardik ki demek bu limonlu kahve bütün agrilara iyi geliyor.. disin gecti galiba ama dönerse deniyebilirsin
tombilicimnekadar ince düsünceli iyi yüreklisin yaa.. bana öyle his veriyosun
papatyacim liosteden cikabilirsin ama burdaki paylasima devam etmelisin ,, edebilirsin .. arada gelsende buraya ugra mutlaka .. beklerizyerimseniben
chokocum arkadaslarin yazdiklarina katiliyorum... ben olsam bende bir ön hazirlik yapardim..
ben bugünümü yapayim
sabah: 1yumurta kk peynir ve yogurtla sunta yedim
ara: 2 saat arayla 2 yesil elma
öglen 1 adet simit
ara elma
aksam : 1 tabak kis corbasi ( nohut fasulye vs vs )
sabah evden cikmadan step yaptim 300 kalori yakmisCADIARZU
birazdan yine evde video ile yapmayi dusunuyorum..basimin agrisi biraz hafiflerse
herkese günaydın.. canım sıkkın biraz hiç yapmadığımız şeyi yapmışız akşam eşimin yeni aldığımız botlarını kapının önünde bırakmışız. gece bir hırsız da çalmış37 numarası bende 42 numarası onda vardı takım giyoduk sinir oldum ama bişey demiyorum biliyorum ki Allah verir cezasını.. gidip alınabilir bişey sonuçta ama canımı sıktı çok (
sunta yogurt yedim ders çalışıcam bugün full.. her ay bir ders demiştim ocak bitecek daha kitabın yarısındayım püf. sonra da dağ gibi ütüm var onları halletmem lazım..
oyy bijom geçmiş olsun bu kadarla diyelim canım ama insan üzülüyor tabiki birde takımmış yazık valla... bu kadarla kalsın canım başımın gözümün sadakası olsun de geç ne yapacaksın ki...herkese günaydın.. canım sıkkın biraz hiç yapmadığımız şeyi yapmışız akşam eşimin yeni aldığımız botlarını kapının önünde bırakmışız..
gidin bakalım heyyyyyzemuszemus çikolatım sen anlatırken aklıma şey geldi iz olsak nerede çekecekler paten yerine :roflol: ya kocaman totomuzla yürüme bandında yada yemek yerken minaniknanik hey allahım bak yaaa ne sinir oldum şimdi fisfisfisheyy kızlar birazdan çekime gidiyoruz.tanıtım çekimi çekilcek,kardeşimle kahve içerken çekeceklermiş bizi. paten de kayacak ayrıca kardeşim buzda,çok heyecanlıyız :)
şimdi çıkmam gerek,gelince yazarım..öpüyorum hepinizi!
selam arkadaşlar çok mutluyum kız kardeşim geldi can dostum bursadan geldi yaşasın diyorum :)))ve hemen kaçıyorum :)
kallisim sana bugun bir süprizim olabiliri en geç yarın
selam arkadaşlar çok mutluyum kız kardeşim geldi can dostum bursadan geldi yaşasın diyorum :)))ve hemen kaçıyorum :)
kallisim sana bugun bir süprizim olabiliri en geç yarın
ayy daha önce ne yazdımki ben akannehir:roflol: ne unutkan olmuşum hahahahasürüpris yaşasınnnnnbilmiyorumkismile:sm_cool: bekliyim bakalım.. daha önce yazdığının sonucumu yoksa yeni bir süriprismi merak ettim loooooobilmiyorumkismile
alkisalkisalkisyok yok annecim ya nerdee ama sen yinede ör :) malesef öyle bir gelişme yokne sürprizi ne sürprizi cabuk söyleeeeeeeeee.. Hirka örmeye basliyayimmi bebisim???????????
gözün aydın olsun mustang. bol bol hasret giderin inşallah uzun dururlar da.benim de haftaya abimler gelecek ve ev arkadaşım gelecek ben de şimdiden heyecanlıyım.
reyhan ablaa benide heyecanlandırdın yaaaaaeyvahedigeldismile ama değilmiş üzüldüm.. dahada merak ettm şimdi..bilmiyorumkismilene sürprizi ne sürprizi cabuk söyleeeeeeeeee.. Hirka örmeye basliyayimmi bebisim???????????
oyy ne uyussun yaaaa gelipte dememişsin bişiaklinialirimsmileayy daha önce ne yazdımki ben akannehir:roflol: ne unutkan olmuşum hahahaha
alkisalkisalkisyok yok annecim ya nerdee ama sen yinede ör :) malesef öyle bir gelişme yok
saol canım benimya sanada şimdiden misafirlerini ii beklemeler dilermolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?