- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #19.081
mersam ooohh yemiş ıspanaklı börekleri, Kallisim seni de fırçalayacak dikkat et.afiyet olsun canım
merhabalarrrrr..
bizde sogukta yok karda yok.. eriyor önceki yagan karda..
ben jimnastik odmi düzenledim dün aksam.. hatta aksam degil geceydi. sildim süpürdüm fazlaliklari attim aletin birinden inip düzenleme yapmak zorunda kalmadan digerine gececek sakilde dizdim. bir tv anteni kaldi o odada tv varda anten baglantisi yok.. duvarlarada bir iki resim ayna asayim icim acilsin artik cikmam kolay kolay ordan..kaydirigubbakcemile2
cikolatam kallisim insallah yarina kadar dha iyi olursunuz .hastalanmayin ya ne olurrrrrr:sinifsinif:
tombilicim seni unutmadım canım ama bilgisayarı kızımın elinden pek alamıyorum şimdide üzeri giyili beni bekliyor hocasıyla ödev yapmaya gidiyor akşama bakabileceğim sanırım ilk fırsatta yapıcam canı söz..
kallisim geçmiş olsun ya hala agrıyo mu dişin :sinifsinif:
tombili canım kallisime nasip olmadı bir türlü ben yapayım istersen sana kilo cetveli :1rolleyes:
mehalim geçmiş olsun senindemi dişin agrıyor balım ...bilmiyorumkismilekallisim ya bu kadar olur dişimiz bile aynı zamandamı ağrır artık ben dayanamıcam haftaya doktora gidicem ama işin kötüsü 2 yirmiliğide 1 hafta ara ile keserek alacaklar düşüncesi bile beni dellendiriyor ya:)
canım nerelerdesin sen işlerinmi çok yoğun fazla uğramıyorsun bri sorun olmasında.evet hepimiz toparlanmaya başladık benim içim kıpır kıpır yine hayallar kurmaya başladım şunu alacam bunu alacam diye....galiba bu kışta kalacak şimdi en çok imrendiğim şey dar kot üzerinede uzun çizme yıllardır bir hayal olarak duruyor inşallah bir gün gerçekleştiririm.... ]
kızmayın demiş gitmiş.. kızmıyoruz da haddimizede değil zaten kızıp tavır koymak ama takım olamıyoruz papatya idare edelim dedim de ne kadar nereye kadar sürecek hep böyle gidecekse lütfen yarışma listesinden çıkartayım sadece takım içinde liste hazırlıyayım... böyle hiç ama hiç anlamı yok takım adı altında olmanın... arada bir yazılanlara biz yorum yapmıyoruz size faydamız olmuyor sizin arada bir yazdıklarıızında bize faydası olmuyor...
evett listenin son durumu bir kaç mesaj yukarıda.. papatya ve elektrayı şu an takımdan değil listeden çıkarttım buna mecbur kaldım ne zaman paylaşım yapılır listeye girilir...
bu gün diyetisyene gittik tahlillerin hepsi gayet normal çıktı yanlız biraz kanı düşük çok güzel bir liste verdi baktım ben bunların hepsini yesem tıka basa doyarım 1600 kalorilik bir diyet hazırladı aslında bizlerin bildiğimizden farklı bişey yazmadı ama adı diyetisyen olunca onun söyledikleri daha etkili oluyor .ben söyleyince bana tepki gösteriyor ilk başta haftada gidecez ondan sonrada 15 de bir o zaman aylık 50 tl ye gelecek .bakalım inşallah işe yarar bide benim tartım 3 kilo az gösteriyormuş bide ona moralim bozuldu .benide tarttı sizide takip ediyim merveyle beraber dedi .başladık bakalım hadi haırlısı.ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum by.
Papatyacım bu kadar zaman biz seni idare ettik sen neden hemen çekip gidiyorsun sen neden takımı biraz idare etmiyorsun onu anlamadım, aylardır takımın bulunduğu listeye bir göz atarmısın ben o listede varmıyım reyhan abla o listede varmı... ama buraya gelip en düzenli paylaşımı yapanların başında geliyoruz bizim için listedeolmak sorun değil sizin için neden oluyor allah aşkınıza o listenin yayımlandığı başlığa kaç kişi gidip bakıyorsunuz ki...burada takımda ayrı bir liste oluşturacağım dedim bunu yazdım neden görmezden geliniyor.. listede olmak mı yoksa burada destek halinde olmak mıbu kadar önemli önce bunu anlamalıyız benim için liste sorun olmadığından burada ki destekle başladım aylardır ara verdiğim düzene... sen neden yapmıyorsun...ben izin isteyeyim o zaman kallistecim..
Sevgili takımım,
en başta kallistenin ve de sizlerin sabrını bayaa bir zorladım farkındayım. hepinize anlayışınız için çok teşşekür ederim..
takımdaki herkesle muhabbetten çok keyif aldım, girebildiğim anlarda, sizlerle yazışmak, paylaşmak (az da olsa) iyi geldi bana..hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum..
ancak kallistenin de dediği gibi benim durumum ortada. maalesef düzenli paylaşım da bulunamıyorum, idare etmenizi de daha fazla istemeye hakkım olmadığından, ayrılmak galiba en doğrusu (her ne kadar çok içime sinmese de).
yılbaşı çekilişi, spor ve yemek muhabbetleri, dertleşmeler..
her şey için teşekkür ederim...
ayy kallistem çok özür dilerim geçmişe doğru dürüst bakmamıştım diş sıkıntısını hala çekiyormuşsun daha iyi olmuşsundur inşallah şimdiye ay ben de şimdi kendimi çok bencil hissettim böyle olunca.kaydirigubbakcemile
çikolatım kimseyi fırçalamaya niyetim yok artık boshayallersmile
bir çok kişi yazdı hedefini yazmayanlarda lütfen pazartesiye dek aylık hedef belirtsinler kilo vermeye çabalamayanları ayıralım en azından ayıralım dediğime bakmayın bende artık çabalamazsam sadece kilo bildirimi için sekreterlik yaparım yani bende çıkarım diyet adına tek kelime etmem çünkü öyle böyle değil ilerleyememekten çok ama çok bunaldım... bijomun dediği gibi iki gün sonra bahar dayanacak kapıya sonra yine ağlanacağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?