Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

süperrrr..insanın kendiyle ilgilenmesinden daha güzel ne olabilir..

bnmde bebek dedgme bakma koca kız 18 aylık bir panda.... maşşallah benm kızım 3 ay emdi artk seninki şifa niyetine emiyodur zarar gelmez afyt olsun paşaya..

tarifi denicem birazdan bakim tadı nasılmıs

bnmde bebek dedgme bakma koca kız 18 aylık bir panda.... maşşallah benm kızım 3 ay emdi artk seninki şifa niyetine emiyodur zarar gelmez afyt olsun paşaya..

tarifi denicem birazdan bakim tadı nasılmıs

Canim tadı pek hoşuna gitmez ama iç derim ben faydasını çok gördüm. Bu arada tam tarif
yarım litre suyu kanat içine 2 tatlı kaşığı Yeşilçay koy 10 dk kadar demlensin sonra yarım limon sık kabuğunu da içine atabilirsin
bayagi ilinin 1 sade soda koy içine. Afiyetle iç diyemeyecegim. Tadı biraz değişik ama ben alistim

Ben daha faydasını görmüş değilim bakalım şu dönemi bir atlatıyım bakıcızz....

Ben daha faydasını görmüş değilim bakalım şu dönemi bir atlatıyım bakıcızz....

Kız ben ne kadar kaçamaklar yaptım. Normalde direk 85 e çıkmam gerekirken hep 83 lerde kaldım. Senin şu sıkıntılı günlerin geçsin de daha düzenli olur herseyin

Günaydın oh yumoş olucan desene resim atta gözümüz gönlümüz açılsın...

Günaydınnn kızlar bugün nasıl akşam oldu anlamadım sabah erkenden kalktım sonra buz gibi dışarsı bide yağmur başla sıcacıkkkk yatakda 5 dk daha derken uyumuşum kızım türk okuluna geç kaldı hayatımda ilk defa oluyor heee
Saat 12 de kahvaltı yaptım
Sucuklu yumurta
2 dilim tam bugday ekmeği
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Akşam
2 tane pirzola
Karışık yağsız salata
Şekersiz koca demlik çayçok özlemişim
2 litre su
30 dk hızlı tempolu yürüyüş

Yappp yappp bende arada yaptırıyorumda kendimi çok mutlu hissediyorum kendime bi güven geliyor heeeçikolataya sakıza verdiğim paraya kızan eşim benim bakımım için verdiğim paraya tek laf etmiyor bide offf yavrimmmm bu ne güzellik der enterasannndemekki dış görünüm önemli kızlarrrrr o yüzden bomba gibi gelinnnnn bu haftaaaaa hadi bakimmmm seninde artık bakım hakkın güzellik kiloyu verdin ohhhhhh ne güzel hadi kolay gelsin

Vallahi özendiriyorsunuz beni bendemi instagramdan menu paylaşmaya başlasam....
Ben bi ara düşündümde güzellik sonra vazgeçtim niye biliyormusun utanarak yazıyorum belki benmi çok ince dokuyorum ama koyduklarımdan canı çeken olur hamile olan olur alamayan olur banada durduk yere günah yazılır diye koymuyorum

Eskidenmiş canım onlar ya artık herkes herşeyi bulup alabiliyor yiyebiliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…