- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.681
süperrrr..insanın kendiyle ilgilenmesinden daha güzel ne olabilir..Günaydın kızlar, ben de güzel uyandım bugün. Bugün benim de bakım günüm : lazer, kuaför, manikür pedikür, bir de makyaj da yaptıracağım akşam için. Oradan oraya koşturmacalı ama kendime ayırdığım bir gün olacak, mutluyum:)
Hatta belki araya alışveriş de serpiştiririm.
gunaydınlar yine bennasılsınız?
buyrun yeşil çay içelim..
ya sizde mi çıktınız lojmandan canım..bizimde 2 ayımız kaldı..ne yapcaz bilmiyorum..
Bebeğimi uyutayim hemen sodalı yeşil çayla eşlik ediyorum canım. ...
sodalı yeşilçay nasıl bşy acaba?
bebek kac aylık bnmde bebegımdemleyipeUOTE]
Bebek dediğime bakma sen kocaman adam oldu sayılır. Temmuz 25 te 2 yaşını dolduracak. Hala emiyor danam.
yesilcay demleyip içine yarım limon sıkıyorum soda ekleyip içiyorum. Ilık ılık tabi.
bnmde bebek dedgme bakma koca kız 18 aylık bir panda.... maşşallah benm kızım 3 ay emdi artk seninki şifa niyetine emiyodur zarar gelmez afyt olsun paşaya..
tarifi denicem birazdan bakim tadı nasılmıs
Bende yaptım içiyorum şu an bu arada herkese iyi hafta sonları kızlar....Evet canım. 5 yılımız doldu. 1 sene dışarda oturacagiz sonra batıya tayinciyiz
Ben daha faydasını görmüş değilim bakalım şu dönemi bir atlatıyım bakıcızz....Canim tadı pek hoşuna gitmez ama iç derim ben faydasını çok gördüm. Bu arada tam tarif
yarım litre suyu kanat içine 2 tatlı kaşığı Yeşilçay koy 10 dk kadar demlensin sonra yarım limon sık kabuğunu da içine atabilirsin
bayagi ilinin 1 sade soda koy içine. Afiyetle iç diyemeyecegim. Tadı biraz değişik ama ben alistim
Ben daha faydasını görmüş değilim bakalım şu dönemi bir atlatıyım bakıcızz....
Kaçamaklar kraliçesi seni...Kız ben ne kadar kaçamaklar yaptım. Normalde direk 85 e çıkmam gerekirken hep 83 lerde kaldım. Senin şu sıkıntılı günlerin geçsin de daha düzenli olur herseyin
Günaydın oh yumoş olucan desene resim atta gözümüz gönlümüz açılsın...Günaydın kızlar, ben de güzel uyandım bugün. Bugün benim de bakım günüm : lazer, kuaför, manikür pedikür, bir de makyaj da yaptıracağım akşam için. Oradan oraya koşturmacalı ama kendime ayırdığım bir gün olacak, mutluyum:)
Vallahi özendiriyorsunuz beni bendemi instagramdan menu paylaşmaya başlasam....Ben daha faydasını görmüş değilim bakalım şu dönemi bir atlatıyım bakıcızz....
Yappp yappp bende arada yaptırıyorumda kendimi çok mutlu hissediyorum kendime bi güven geliyor heeeGünaydın kızlar, ben de güzel uyandım bugün. Bugün benim de bakım günüm : lazer, kuaför, manikür pedikür, bir de makyaj da yaptıracağım akşam için. Oradan oraya koşturmacalı ama kendime ayırdığım bir gün olacak, mutluyum:)
Ben bi ara düşündümde güzellik sonra vazgeçtim niye biliyormusun utanarak yazıyorum belki benmi çok ince dokuyorum ama koyduklarımdan canı çeken olur hamile olan olur alamayan olur banada durduk yere günah yazılır diye koymuyorumVallahi özendiriyorsunuz beni bendemi instagramdan menu paylaşmaya başlasam....
e gizli yaparsın hesabını :)Ben bi ara düşündümde güzellik sonra vazgeçtim niye biliyormusun utanarak yazıyorum belki benmi çok ince dokuyorum ama koyduklarımdan canı çeken olur hamile olan olur alamayan olur banada durduk yere günah yazılır diye koymuyorum
Ben dicektim şimdi...e gizli yaparsın hesabını :)
Eskidenmiş canım onlar ya artık herkes herşeyi bulup alabiliyor yiyebiliyor....Ben bi ara düşündümde güzellik sonra vazgeçtim niye biliyormusun utanarak yazıyorum belki benmi çok ince dokuyorum ama koyduklarımdan canı çeken olur hamile olan olur alamayan olur banada durduk yere günah yazılır diye koymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?