Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım sen kendini psikolojik strese sokuyosun bence..sen inatla diyetine sporuna sarılmaya devam et.. ne diyetten ne spordan kaçamak yapmadığın sürece fizik kurallarına aykırı zatne kilo vermemen.. bu arada daha önce diyetisyene filan gitmiş miydin tiroid gibi hormonal bi sorunun yoktu dimi canım??

ne yapayım haftalardır yemiyordum yaaa...
kayınvalidem yapıp taaa ankaralardan göndermiş..mecburdum yaniii
tatlım mecburdum diye bişey yokki.. kendi kararın bu sadece.farkında mısın kilo vericem diye burdasın ama alıyosun..yanliş düşünüyosun bence..bana arkadaşlarım o kadar organısyon yaptı dogumgunumde kendı pastamdan bi catal bıle yemedım.. canım bu irade işi cıss şeyleri yemiceksin ve hareket ediceksin lütfen düşün bunları biraz

tatlım spor az mı olmuş sankı fırsatın mı yoktu??

Ayrıca sporumuz cok az bence.. kendımı de dahıl edıyorum ıcıne bazı gunler az oldugunu farkedıyorum Herkes kendı sınırlarının bı tık üstüne cıkmaya calıssın hergun lutfen..
Bi de şöyle bi önerim var tüm takım için kaptanlarım ve sevgılı yardımcıları da kollontai morordek nilsub uygun görürse tabii.. Hadı menu yazdırma ısını cozduk kaptanın onerısıyle de bu spor yapmama ısının cezası daha agır ve caydırıcı olsun.. Spor yapılmayınca 100-200 zıp spor yapsa daha cok yakacak adam ama..
Daha uzun süreli ve daha agır bı ceza getırelım kı yıyecegı cezayı dusunup kalkıp herkes pasa pasa yapsın sporunu..ne dıyosunuz??
Yoksa gercekten gidişimiz gidiş değil bu şekilde devam edersek dibi görücez yakında

biraz daha iyiyim sen nasılsın bakalım....
ay yorucuymuşş dün uyku iyi geldi.. sonuçlara bı bakyım dedım de canım sıkıldı gercekten fenalardayız.. hatunlar nasıl ortalama yapmıs bızımkı surunuyo 8. olmusuz üzüldüm biraz.. herkesi nasıl toparlarız bilmiyorum gercekten..sankı kımse kılo vermek ıstemıyo gıbı

evet kilo vermek istiyoruz ama çaba sarfetmiyoruz bizim takım bu şekilde 36 beden olmak istiyor

Merhaba hanımlar. Dun aksam misafirimiz geldi, sabah da kahvaltı hazırlıgı falan girmeye pek fırsat bulamadım. Simdi de sınav gozetmenligindeyim :)

Eskiden spor yapmayana, menüsünde kacamak olana ceza yazıyorduk. kollontai bu hafta yeniden baslayacagız bu sisteme dedi ama son karar ne oldu bilgim yok benim de. Ben gördükce ceza yazıyorum ama sallayan da yok, kimse yapmıyor cezasını

Kaçamaklar kraliçesi seni...

O eskiden di artık canım. Şimdi yapmıyorum gerçekten. Her sabah eşimin yediği cikolatalar ellerimle surup veriyorum yemiyorum. Halleyler biskuvili pudingler havada ucusuyor ama ben koklayip geciyorum. Hatta esim cok israr ediyor ye diye. O kadara spor yaptim emegime yazik yemem diyorum. Zorla verirse 1 catal baska yok canimmm...
ay boyle daha enerjik daha mutluyum

Vallahi özendiriyorsunuz beni bendemi instagramdan menu paylaşmaya başlasam....

At canım at daha bir motive oluyor insan. Tam yapamicam ben dediğin anda birinin fotosu çıkıyor karşına o yaptı bende yapabilirim başarabilir im diyorsun gaza geliyorsun

Gittim canım troid de başka bir hormon bozukluğu da yok. Kız ben kilo veririm de dediğim gibi 82 yi kırmak lazım. Inaniyorum gidecek ramazan 79 larda girecem

tatlım spor az mı olmuş sankı fırsatın mı yoktu??
Bende farkindayimda canim benim camasir bulasik evin temizligi depo halinde valla bide kisliklari cikar yazliklari yerlestir derken hic oturamadim bunlarida yapmak zorundayim dolaplari yerlestir sil supur anca hafta sonu zamanim kisitli pazar gunu festivale gidecem is kalmasin

canım haklısın ama ciddi emek gerektiriyo tek tek herkesin cezasını şusunu busunu takip etmek. ha yapmam değil yaparım da ama karşıdakininde emek harcaması lazım burası gönüllülük temelinde işleyen bi topik kişi inatla kaçamak yapıyosa spor yapmıyosa zorla yaptıramam ki ! sonuçta herkes kendine zarar veriyor ben uyarırım herkesi yüzdesi %0,3 altında olanlara uyarı yazıcam zaten zayıflamayanı takım kurallarına uymayanı diskalifiye ederim bunun ötesinde de yapacak bişeyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…