- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.701
Bi koşu okuda da gel..Kızlarrr günaydınnn... Geç uyandım bugün biraz dünki koşturmanın üstüne..sabah çamaşır makine kalhvaltı derken anca gelebildi..az geçmişi okuyup geliyom hemen
canım sen kendini psikolojik strese sokuyosun bence..sen inatla diyetine sporuna sarılmaya devam et.. ne diyetten ne spordan kaçamak yapmadığın sürece fizik kurallarına aykırı zatne kilo vermemen.. bu arada daha önce diyetisyene filan gitmiş miydin tiroid gibi hormonal bi sorunun yoktu dimi canım??Günaydın kızlar
inatettimolacak kollontai sabah ki kilom 82.3 bak diyorum ben size bu 82 benim inat kilom diye...
Bu arada eşim gece çalışmıyordu uzun zamandır. Şimdi 2 mesaidir gece yok ve Lojman dan çıktık ya onunda verdiği tedirginlikle ben de 2 gecedir yatamiyorum. Sabah bir uyanıyorum. Yüzüm gözüm sis ve dinlenememis olarak kalkiyorum. Alışmam lazım da biraz zaman geçmesi lazim.belki de kilom bu stresten sabittir
tatlım mecburdum diye bişey yokki.. kendi kararın bu sadece.farkında mısın kilo vericem diye burdasın ama alıyosun..yanliş düşünüyosun bence..bana arkadaşlarım o kadar organısyon yaptı dogumgunumde kendı pastamdan bi catal bıle yemedım.. canım bu irade işi cıss şeyleri yemiceksin ve hareket ediceksin lütfen düşün bunları biraz
ne yapayım haftalardır yemiyordum yaaa...
kayınvalidem yapıp taaa ankaralardan göndermiş..mecburdum yaniii
nasılsın bugün canım.. nasıl gidiyo?? günaydın bu arada :)Ben daha faydasını görmüş değilim bakalım şu dönemi bir atlatıyım bakıcızz....
tatlım spor az mı olmuş sankı fırsatın mı yoktu??Günaydınnn kızlar bugün nasıl akşam oldu anlamadım sabah erkenden kalktım sonra buz gibi dışarsı bide yağmur başla sıcacıkkkk yatakda 5 dk daha derken uyumuşumkızım türk okuluna geç kaldı hayatımda ilk defa oluyor heee
Saat 12 de kahvaltı yaptım
Sucuklu yumurta
2 dilim tam bugday ekmeği
Domates
Salatalık
Peynir
Zeytin
Akşam
2 tane pirzola
Karışık yağsız salata
Şekersiz koca demlik çayçok özlemişim
2 litre su
30 dk hızlı tempolu yürüyüş
biraz daha iyiyim sen nasılsın bakalım....nasılsın bugün canım.. nasıl gidiyo?? günaydın bu arada :)
ay yorucuymuşş dün uyku iyi geldi.. sonuçlara bı bakyım dedım de canım sıkıldı gercekten fenalardayız.. hatunlar nasıl ortalama yapmıs bızımkı surunuyo 8. olmusuz üzüldüm biraz.. herkesi nasıl toparlarız bilmiyorum gercekten..sankı kımse kılo vermek ıstemıyo gıbıbiraz daha iyiyim sen nasılsın bakalım....
evet kilo vermek istiyoruz ama çaba sarfetmiyoruz bizim takım bu şekilde 36 beden olmak istiyoray yorucuymuşş dün uyku iyi geldi.. sonuçlara bı bakyım dedım de canım sıkıldı gercekten fenalardayız.. hatunlar nasıl ortalama yapmıs bızımkı surunuyo 8. olmusuz üzüldüm biraz.. herkesi nasıl toparlarız bilmiyorum gercekten..sankı kımse kılo vermek ıstemıyo gıbı
Eskiden spor yapmayana, menüsünde kacamak olana ceza yazıyorduk.Ayrıca sporumuz cok az bence.. kendımı de dahıl edıyorum ıcıne bazı gunler az oldugunu farkedıyorumHerkes kendı sınırlarının bı tık üstüne cıkmaya calıssın hergun lutfen..
Bi de şöyle bi önerim var tüm takım için kaptanlarım ve sevgılı yardımcıları dakollontai morordek nilsub uygun görürse tabii.. Hadı menu yazdırma ısını cozduk kaptanın onerısıyle de bu spor yapmama ısının cezası daha agır ve caydırıcı olsun.. Spor yapılmayınca 100-200 zıp spor yapsa daha cok yakacak adam ama..
Daha uzun süreli ve daha agır bı ceza getırelım kı yıyecegı cezayı dusunup kalkıp herkes pasa pasa yapsın sporunu..ne dıyosunuz??
Yoksa gercekten gidişimiz gidiş değil bu şekilde devam edersek dibi görücez yakında
Kaçamaklar kraliçesi seni...
Kızlar yarından itibaren bende menu paylaşmaya başlıyım bari yoksam ipin ucu kaçıcak ....
Vallahi özendiriyorsunuz beni bendemi instagramdan menu paylaşmaya başlasam....
canım sen kendini psikolojik strese sokuyosun bence..sen inatla diyetine sporuna sarılmaya devam et.. ne diyetten ne spordan kaçamak yapmadığın sürece fizik kurallarına aykırı zatne kilo vermemen.. bu arada daha önce diyetisyene filan gitmiş miydin tiroid gibi hormonal bi sorunun yoktu dimi canım??
Eksi gelirsen neden olmasınmorordek imkanım azcikta olsa gözüne girebiliyor muyum acep. ..
Bende farkindayimda canim benim camasir bulasik evin temizligi depo halinde valla bide kisliklari cikar yazliklari yerlestir derken hic oturamadim bunlarida yapmak zorundayim dolaplari yerlestir sil supurtatlım spor az mı olmuş sankı fırsatın mı yoktu??
canım haklısın ama ciddi emek gerektiriyo tek tek herkesin cezasını şusunu busunu takip etmek. ha yapmam değil yaparım da ama karşıdakininde emek harcaması lazım burası gönüllülük temelinde işleyen bi topik kişi inatla kaçamak yapıyosa spor yapmıyosa zorla yaptıramam ki ! sonuçta herkes kendine zarar veriyorAyrıca sporumuz cok az bence.. kendımı de dahıl edıyorum ıcıne bazı gunler az oldugunu farkedıyorumHerkes kendı sınırlarının bı tık üstüne cıkmaya calıssın hergun lutfen..
Bi de şöyle bi önerim var tüm takım için kaptanlarım ve sevgılı yardımcıları dakollontai morordek nilsub uygun görürse tabii.. Hadı menu yazdırma ısını cozduk kaptanın onerısıyle de bu spor yapmama ısının cezası daha agır ve caydırıcı olsun.. Spor yapılmayınca 100-200 zıp spor yapsa daha cok yakacak adam ama..
Daha uzun süreli ve daha agır bı ceza getırelım kı yıyecegı cezayı dusunup kalkıp herkes pasa pasa yapsın sporunu..ne dıyosunuz??
Yoksa gercekten gidişimiz gidiş değil bu şekilde devam edersek dibi görücez yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?