- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #191.661
evet cezan 800 canım eve ne zaman döneceksin?kaptanım doğru diyorsun da bu hafta bani anlayışla karşılasanız. Söz veriyorum eve döndüğüm ilk hafta 2 kilo vereceğim. Cezam 400 idi 800 e mi çıktı
27 mayıs spor yapanlar listesi
1. kollontai - leslie 2 mile + jillian level 3 + 50 squat = toplam 60 dk
2. Tatlitambak - 45 dk zumba + 30 dk kondisyon bisikleti + 400 ip atlama-50 ayakta mekik-30 sumo squat -30 duvarda şınav (25 dk sürdü toplamda) ===》》 toplam 100 dk
3. blanche_ea - leslie 1 mil + kayla ikinci hafta full body workout + esneme hareketleri = 50 dk
4.inatettimolacak : 2mile leslie + yarim saat egzersiz + 5x10 squat-duva sinavi-ayakta mekik + 100jj --> toplam 1sa15dk civari
5. Savurgan 45 dk tempolu yürüyüş + 20 dk göbek çalıştırma toplam 1 saat 5 dk
Olur kaptanim seve sevegalibiyetiniz için tebrik ederim :) öyleyse bu hafta da yarışalım belki biz yeneriz bu sefer :)
Iyi aksamlar kizlarr,
O kadar yorgunum ki anlatamam size,sporu guc bela tamamladim. Sirfkollontai de girdi yarisa diye yaptim yoksa yatardim bu yorgunlukla.
Naptin tum gun deli kiz derseniz Turkiyenin gururu Nobel ödüllü biricik Aziz Sancar hocamiz okulumuzdaydi.. Tum gun onla gecti..Allahim nasil bilim askiyla dolu,nasil insan,nasil karakterli,nasil mutevazi anlatamam size.. Yaptığı calismalar bi kenara hayata yaklasimi yaptigi iyilikler resmen firtina gibi gecti üstümüzden bugun..Allah onun yaptığı inceliklerin binde birini bana da yapabilmeye firsat verir umarim.. Cok etkileyici bigun oldu benim icin gercekten...
Haftaya pazar döneceğim canımevet cezan 800 canım eve ne zaman döneceksin?
Canım bence bu menüler senin vücuduna zarar verir diye düşüyorum, bu kadar sağlıksız karbonhidrata bir süre sonra enerjisiz kalırsın, insülin direnci vs. Bence sen biraz uzun vadede de düşün kendini.Kızlar menü yazayım gerçi takımda değilim ama kendi kendime takılıorm işte buralarda
Sabah
Yarım simit
4 parça haşlanmış patates
1 kk beyaz peynir
Öğlen bişi yemedim sadece kızın tabağından 3 kaşık makarna çarptım çünkü akşam kızlarla toplanacaktık. Şimdi bizim hatun masayı donatmıştır bende irademe hakim olamassam diye korkumdan yemedim.
Akşam
O devasa dolu masaya rağmennnnn
1 küçük parça börek
1 küçük kase oda yarım yani mercimek salatası
Yarım poğaça
Spor
Jillian level 2
Bu kadaa
nutellayı sabaha bıraksaydın keşke, neyse cuma kaçamağı olmuş. Gerçi akşam yenilen sarma da kaçamak sayılır bence.günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
sabah 1 yumurta 2 dlm tam tahıllı ekmek peynir zeytin çay
arada 1 elma
öğlen iskender ekmekleri yenmemiş..salata
akşam 7 adet sarma ayran..
1 dilm nutella sürülmüş ekmek
Günaydın kızlar, ben de güzel uyandım bugün. Bugün benim de bakım günüm : lazer, kuaför, manikür pedikür, bir de makyaj da yaptıracağım akşam için. Oradan oraya koşturmacalı ama kendime ayırdığım bir gün olacak, mutluyum:)
Hatta belki araya alışveriş de serpiştiririm.
nutellayı sabaha bıraksaydın keşke, neyse cuma kaçamağı olmuş. Gerçi akşam yenilen sarma da kaçamak sayılır bence.
ya sizde mi çıktınız lojmandan canım..bizimde 2 ayımız kaldı..ne yapcaz bilmiyorum..Günaydın kızlar
inatettimolacak kollontai sabah ki kilom 82.3 bak diyorum ben size bu 82 benim inat kilom diye...
Bu arada eşim gece çalışmıyordu uzun zamandır. Şimdi 2 mesaidir gece yok ve Lojman dan çıktık ya onunda verdiği tedirginlikle ben de 2 gecedir yatamiyorum. Sabah bir uyanıyorum. Yüzüm gözüm sis ve dinlenememis olarak kalkiyorum. Alışmam lazım da biraz zaman geçmesi lazim.belki de kilom bu stresten sabittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?