Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai morordek
Günaydın güzel bir gün olsun hepimize
Dünkü menüm
Sabah
Biraz menemen 3 dilim sucuk 5 zeytin yarım domates 2 dilim kepek ekmeği

Öğle
Bir tabak güveç bir tabak cacık yarım tabak salata bir dilim karpuz

Ara öğün 7 badem 2 ceviz 5 fındık yarım petibör bisküvi bir çatal ıslak kek

Akşam 4 köfte 1 bardak ayran

Su 2 lt
Spor yok malesef hiç fırsat bulamıyorum gelenler gidenler oluyor ev dolu

Bide benim kız insan seçiyo kimsenin kucağında durmuyor sadece bende ve babasında duruyor maşallah eşimde cok yardımcı olurya bir dakika tutuyor sonra hemen atıyor üstüme Bebek arabasını içerde kullanıyoruz şimdi öyle çare bulduk.

Aziz Sancar gibi insanların var olması büyük umut verici. Keşke ülkemizde değerlendirebilsek böyle muhteşem bilim adamlarını, keşke değerini bilebilsek.

Kızlar menü yazayım gerçi takımda değilim ama kendi kendime takılıorm işte buralarda

Sabah
Yarım simit
4 parça haşlanmış patates
1 kk beyaz peynir

Öğlen bişi yemedim sadece kızın tabağından 3 kaşık makarna çarptım çünkü akşam kızlarla toplanacaktık. Şimdi bizim hatun masayı donatmıştır bende irademe hakim olamassam diye korkumdan yemedim.

Akşam
O devasa dolu masaya rağmennnnn
1 küçük parça börek
1 küçük kase oda yarım yani mercimek salatası
Yarım poğaça

Spor
Jillian level 2

Bu kadaa

Canım bence bu menüler senin vücuduna zarar verir diye düşüyorum, bu kadar sağlıksız karbonhidrata bir süre sonra enerjisiz kalırsın, insülin direnci vs. Bence sen biraz uzun vadede de düşün kendini.

Günaydın kızlar, ben de güzel uyandım bugün. Bugün benim de bakım günüm : lazer, kuaför, manikür pedikür, bir de makyaj da yaptıracağım akşam için. Oradan oraya koşturmacalı ama kendime ayırdığım bir gün olacak, mutluyum:)

Hatta belki araya alışveriş de serpiştiririm.

günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..
sabah 1 yumurta 2 dlm tam tahıllı ekmek peynir zeytin çay
arada 1 elma
öğlen iskender ekmekleri yenmemiş..salata
akşam 7 adet sarma ayran..
1 dilm nutella sürülmüş ekmek

nutellayı sabaha bıraksaydın keşke, neyse cuma kaçamağı olmuş. Gerçi akşam yenilen sarma da kaçamak sayılır bence.

Günaydın kızlar
inatettimolacak kollontai sabah ki kilom 82.3 bak diyorum ben size bu 82 benim inat kilom diye...
Bu arada eşim gece çalışmıyordu uzun zamandır. Şimdi 2 mesaidir gece yok ve Lojman dan çıktık ya onunda verdiği tedirginlikle ben de 2 gecedir yatamiyorum. Sabah bir uyanıyorum. Yüzüm gözüm sis ve dinlenememis olarak kalkiyorum. Alışmam lazım da biraz zaman geçmesi lazim.belki de kilom bu stresten sabittir

Desene gün senin günün... tadını cikar

ya sizde mi çıktınız lojmandan canım..bizimde 2 ayımız kaldı..ne yapcaz bilmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…