• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gün geçmiyor ki 5.takımdan bir çılgın daha çıkmasın :KK70: kız ben de dün ağırlıklara bakıyodum.. bak şimdi sana siperiş geçiyorum :KK48: o bilek ağırlıklarını,dambılları,twisterı ve pedometreyi aldığın linkleri benimle paylaşırsan sana kocaaaamaannn öpücük :KK15::KK15::KK15::KK15:
bende aldım dambıl na yazıyo şo kenarda görmedin mi hepsi burada.com diye:D

gün geçmiyor ki 5.takımdan bir çılgın daha çıkmasın :KK70: kız ben de dün ağırlıklara bakıyodum.. bak şimdi sana siperiş geçiyorum :KK48: o bilek ağırlıklarını,dambılları,twisterı ve pedometreyi aldığın linkleri benimle paylaşırsan sana kocaaaamaannn öpücük :KK15::KK15::KK15::KK15:
böyle kutulardan çıkınca az gibi görünüyor ama 280 tl verdim bacım:) oh sefam olsun :spor:

hepsi burada ama çok çeşit var bacım birde aynı şey marka farkıyla pahalı oluyor ben en ortası bulmaya çalıştım:)
aratırken ucuzdan pahalıya diye aratırsanız o kulağı diğer elle tutmak zorunda kalmazsınız:KK59:

tam bi tarif versene nasıl salata suda nasıl yumuşatıp ne oranda koyuyosunuz ay ilk defa gördüm greçkayı düz pilav yapıp harcayacaktım az daha.
baksana bacım netten bende nette gördüm salatalara koyun diye bende bakıcam tam tarifini bilmiyorum küçük tencereye yarım çay bardağı koyup az suda haşlayıp normal kıvırcık salataya koyayım diyodum:)

tesekkurler-supermen-yigit-ozgur.jpg

:KK200::KK200::KK15::KK15:

Benim uyarım nerden kaplanlarım @morordek

3 kere menü bildirmediğin için toplamda bir uyarı aldın canım
Yeni Sisteme Göre Uyarı Alanların Listesi
@deryalimm07 :duduk: -
@tatlitambak :duduk::duduk: -
@denhizx :duduk: -
@melampusefe :duduk: -
@minnakkelebekim :duduk: -
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

5.takımın dikkatine
Kaptan yeni sistem getirmişti malum. Bundan sonra eksik menülerden,olmayan sporlardan,kaçamaklardan,yazılmayan mesajlardan eksık motıvasyondan ceza kesecek,ben de elımden geldıgınce kontrol etmeye çalışıcam - ben sadece listedekileri kontrol edıcem- Yukardakı tablo da uyarı alan arkadaslar daha rahat gorelım dıye yaptım. Bu kartlardan kurtulabılırsınız kızlar haftasonu güzel yüzdeyle gelırsenız yazmıstı kaptan zaten.
Ayrıca cezalarını kontrol edeceğim ben dahil 9arkadasımız var su anda lıstede.Kaptan ceza yazdıktan sonra yaptıklarına daır benı de etıketleyebılırlerse sevınırım :KK66: Bu hafta listede olacak arkadaşları da aşağıda ekliyorum

1. @ebrusonmez
  2. @deryalimm07
  3. @tatlitambak
  4. @savurgan
  5. @denhizx
  6. @melampusefe
  7. parkbyull parkbyull
  8. inatettimolacak inatettimolacak
  9. @minnakkelebekim
eline sağlık canım çok güzel toparlamışssın :)

QUOTE="parkbyull, post: 46725054, member: 623498"]tek bildiğim 4 liralık adımsayarı almayın ikiside bozuldu hemen :D:D[/QUOTE]
4tl ye çiklat veriyorlar bacım adımsayar tabi bozulur... :D

QUOTE="parkbyull, post: 46725054, member: 623498"]tek bildiğim 4 liralık adımsayarı almayın ikiside bozuldu hemen :KK70::KK70:
4tl ye çiklat veriyorlar bacım adımsayar tabi bozulur... :KK70:[/QUOTE]
aaa çiklatların fiyatını nirden biliyon sen nirden nirden kollontai kollontai iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bak çiklat yiyo bu ceza viiir:KK62::KK62::KK62:

Back
X