- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.261
Aldım ama tartılmadım cuma sabahı bildirim yapıcamTartılıyor musun? Kilo almışmısın.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım ama tartılmadım cuma sabahı bildirim yapıcamTartılıyor musun? Kilo almışmısın.
Olmaz canım ipsiz zıpla bazılarımız ipsiz yapıyor sorun değilHaaa eğer öyleyse tamam o zamanakşama zıplama cezasını ipsiz yapmamin bi sakıncası olur mu peki? Evin içinde zor oluyor iple
valla cesaretin varsa bi 5 gün dukan atak yap derim ben sanakollontai kaptanım. Şöyle ramazan kadar bana öneren det oks diyet falan varsa söyle deli olcam yoksam
olur olur ipsiz atlaHaaa eğer öyleyse tamam o zamanakşama zıplama cezasını ipsiz yapmamin bi sakıncası olur mu peki? Evin içinde zor oluyor iple
ekmek de yeme niye yiyon?Ekmek niyetine 2 yemek kaşığı yiyem didiydim tühhh
Ben övgüye çok hazırlamıştım kendimi gururla sundum menümü
kaptan öle diyince bi afallama evresi oldu![]()
T tatlitambak dünki menün nerde?
valla cesaretin varsa bi 5 gün dukan atak yap derim ben sana
olur olur ipsiz atla
ekmek de yeme niye yiyon?
Vallahi benim koca 5 gun gündüz e geçiyor. Evde olunca yemesem de zorla ağzıma sokan bir kocam var. Gündüz de olmasi iyi olacak. Ramazan a 80 lerden kurtulup girmek istiyorum. Aç ta kalsam 79 la girmem şart. Dukan atak nedir bilmiyorum ama araştıracam. Dukancılar kısa özetle gecebilirsiniz
Ay sorma benimkide her sofrada soruyor diyetine dikkat ediyormusun diyeElalem de ne kocalar var. Benimki de telefonda hala takimdasin de mi diye soruyorben de sağane takım benim kilo benim dedim
![]()
Ay sorma benimkide her sofrada soruyor diyetine dikkat ediyormusun diye![]()
Elalem de ne kocalar var. Benimki de telefonda hala takimdasin de mi diye soruyorben de sağane takım benim kilo benim dedim
![]()
Ay oda kötü yaaa ısrarcı olması senin motiveni düşürür tatlım konuş eşinle zayıflamak istiyorum de sebeplerini açıkla bana yardımcı olurmusum de ben eşime söyledim eğer sofrada fazla kaçırırsam uyar beni darılmıcam diye oda habire söylüyor....kizlar keske benimki de oyle olsa diyorum bazen. yemem icin yaptiklarini anlatsam agziniz acik kalir. Verdigi zaman almayinca da bozulur.... ooff dertliyim iste yani...
Farkettim sanırım :)kollontai'ye menu begendirmek deveye hendek atlatmaktan zordur![]()
Ay iyiki yememişim ekmek :))valla cesaretin varsa bi 5 gün dukan atak yap derim ben sana
olur olur ipsiz atla
ekmek de yeme niye yiyon?
Elalem de ne kocalar var. Benimki de telefonda hala takimdasin de mi diye soruyorben de sağane takım benim kilo benim dedim
![]()
Ay sorma benimkide her sofrada soruyor diyetine dikkat ediyormusun diye![]()