• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet kızlar akşam yemeğim yarım çay bardağı kara buğday haşladım az suda suyunu çekene kadar 1kepçe yoğurtla yiyiyorum güzelmiş tadı:)
WP_20160601_003.webp

kollontai kollontai kaptanım. Şöyle ramazan kadar bana öneren det oks diyet falan varsa söyle deli olcam yoksam
valla cesaretin varsa bi 5 gün dukan atak yap derim ben sana

Haaa eğer öyleyse tamam o zaman :KK22: akşama zıplama cezasını ipsiz yapmamin bi sakıncası olur mu peki? Evin içinde zor oluyor iple
olur olur ipsiz atla

Ekmek niyetine 2 yemek kaşığı yiyem didiydim tühhh

Ben övgüye çok hazırlamıştım kendimi gururla sundum menümü :KK48:
kaptan öle diyince bi afallama evresi oldu :KK48:
ekmek de yeme niye yiyon?

valla cesaretin varsa bi 5 gün dukan atak yap derim ben sana

olur olur ipsiz atla

ekmek de yeme niye yiyon?

Vallahi benim koca 5 gun gündüz e geçiyor. Evde olunca yemesem de zorla ağzıma sokan bir kocam var. Gündüz de olmasi iyi olacak. Ramazan a 80 lerden kurtulup girmek istiyorum. Aç ta kalsam 79 la girmem şart. Dukan atak nedir bilmiyorum ama araştıracam. Dukancılar kısa özetle gecebilirsiniz

Vallahi benim koca 5 gun gündüz e geçiyor. Evde olunca yemesem de zorla ağzıma sokan bir kocam var. Gündüz de olmasi iyi olacak. Ramazan a 80 lerden kurtulup girmek istiyorum. Aç ta kalsam 79 la girmem şart. Dukan atak nedir bilmiyorum ama araştıracam. Dukancılar kısa özetle gecebilirsiniz

Elalem de ne kocalar var. Benimki de telefonda hala takimdasin de mi diye soruyor :issiz: ben de sağane takım benim kilo benim dedim :sinirli:

Son düzenleme:
parkbyull parkbyull canım yukarda resimdeki gibi kullandım greçkayı süper oldu yoğurtla ben sevdim akşamları çok iyi bir menü olur dene ama az yap ben yarım çay bardağı haşladım ;)

Ay sorma benimkide her sofrada soruyor diyetine dikkat ediyormusun diye :p
Elalem de ne kocalar var. Benimki de telefonda hala takimdasin de mi diye soruyor :işsiz: ben de sağane takım benim kilo benim dedim :sinirli:

kizlar keske benimki de oyle olsa diyorum bazen. yemem icin yaptiklarini anlatsam agziniz acik kalir. Verdigi zaman almayinca da bozulur.... ooff dertliyim iste yani...

kizlar keske benimki de oyle olsa diyorum bazen. yemem icin yaptiklarini anlatsam agziniz acik kalir. Verdigi zaman almayinca da bozulur.... ooff dertliyim iste yani...
Ay oda kötü yaaa ısrarcı olması senin motiveni düşürür tatlım konuş eşinle zayıflamak istiyorum de sebeplerini açıkla bana yardımcı olurmusum de ben eşime söyledim eğer sofrada fazla kaçırırsam uyar beni darılmıcam diye oda habire söylüyor....

Menümsabah 9.30

1 haşlanmış yumurta
domates salatalık maydanoz
3 kuru kayısı
2 ceviz
2 yk lor
3 zeytin

ara 1 elma

öğlen
1 dilim ekmek
patatesli yumurta
1 yk pekmez
krem peynir

akşam
2 tavuk but yanına mantar biber soğan sote
3 yk bulgur pilavı
ayran
salata

menüden hiç memnun değilim. Kendimi çok sis hissediyorum
şu 2 lt
geçti
kollontai kollontai @morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak
iyi geceler. Günüm tuvalette geçti yahu çocukla. ..

Elalem de ne kocalar var. Benimki de telefonda hala takimdasin de mi diye soruyor :işsiz: ben de sağane takım benim kilo benim dedim :sinirli:

Ay sorma benimkide her sofrada soruyor diyetine dikkat ediyormusun diye :p

Benimki de ne gerek var diyete ihtiyacın mı var dedi kızdım
Aman dikkat et bak çok yeme dedi. Kızdım
Adamda şaştı ;)
Konuştum sen beni Spor işinde çocukla ilgilenerek idare et yeter diye anlaştık sonunda. :)
Ama işyeri fena benim. Herkes taciz edio valla.
Saat 10 da Öğle tatilinde ne yijez ne yijez diye gezinmeye başlayan bir mesai arkadaşım var sormayın. Tek derdi yemek.
Kantine bir çıkıyorum ay hadi yiyin ay ne oljak
Güvenlikten pastalar börekler gelio
Sürekli bişileri reddetmekten aram bozulacak valla milletle :)

Bugünki menüm
Sabah
1 haşlanmış Yumurta
3-4 dilim salatalık
Öğlen
Ton balıklı salata
(hepsini yiyemedim)
Akşam
1 kase kabak yemeği
Yarım dilim ekmek
1 bardak zero

Su:1buçuk litreyi gecmedi geceye kadar 2 lerim.

Spor ; sabahın köründe jillian level 2
Fitness blender 10 min. Abs workout
Niyetim 10 dakikalık Abs den 2 tane daha yapmak.
Bu kadaaaaa kollontai kollontai :))

Back
X