- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.461
eeee ne yapalım seni böyle teşvik edicez artıkın:)Tamam canım olanı tuvalete gorutup geleyimm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeee ne yapalım seni böyle teşvik edicez artıkın:)Tamam canım olanı tuvalete gorutup geleyimm
Kızlarrr aklıma bişey geldi tecrübeliler bi ses etsin bakem..
Ramazanda nasıl oluyo tartı faslı.. Yine cuma bildirimi oluyodur ama sabahtan mı tartılıyosunuz.. Biraz düşününce Persembe akşam iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geldi.. Napıyonuz bacım ramazanda anlatın bakemMalum haftaya oruç ağız verecez bildirimleri
![]()
kız nıye yaptım bıttı dıye yazıp etıketlemıyon benı o zamanYaptım canım 500 tane zıpladım. Bitti yanee
kollontai
morordek ve diğer tüm takım.. dur toplu listeyi bulam da etiketliyem herkesi
![]()
Bu kadarız sanırım
ebrusonmez
- @deryalimm07
- T tatlitambak
savurgan
- @denhizx
- M melampusefe
parkbyull
inatettimolacak
- M minnakkelebekim
btlbetul
- B blanche_ea
Ozaly
nilsub
morordek
kollontai
var mıdır unuttuğum acep
![]()
oruç tutmayanlar cuma sabahı tartılsın canım açken :)Ben oruç tutamayacagım için farketmez. Kendinize göre ayarlayın ben uyarım.
canım ben zaten oruçluyken perşembe iftardan önce tartılıyordum.Buyuk ihtimalle öyle olur.
Ben bugun sipariş verdim. İpli twester ve sayaçlı atlama ipiçek ipinin resmini at bakem:)
Ayy ne kalabalıkmışız yaaBen oruç tutamayacagım için farketmez. Kendinize göre ayarlayın ben uyarım.
anammm 30 dk step videosunun 20 dk zor yaptım ulen boynumdan aşağı ter akıyor ne zormuş kızlar ben leslimi seveyim![]()
Aaa birlikte yapacaktık demi ben unuttum.bende spora kaçar kızlar öpüldünüz![]()
ay sorma iznde paslanmışım birde level 1 güya çok tempolu bacım in çık habireHahhaaa kız çok çabuk pes etmedin mi??
Hımm o zamn bilemeyeceğim.ay sorma iznde paslanmışım birde level 1 güya çok tempolu bacım in çık habire![]()
anammm 30 dk step videosunun 20 dk zor yaptım ulen boynumdan aşağı ter akıyor ne zormuş kızlar ben leslimi seveyim![]()
arkadaşa sandviçten 300 zıpzıp sandviçi marullamı yaptında yazımıyon yavrum, ne kadar ekmekten o sandviç!!!!helloooooo ladiessssss
Sabah
Omlet
Salatalik
Domates
Ogle
Evde hicbirsey kalmamis buzlukdan kofte diye cikardim kiyma cikdiiiii
Bende sandevic yaptim mecburrrrr peynirli hindi fumeli
Aksam
Sabahkiii kiyamayi kavurdum ustune yumurta kirdim
Yanindada aci biber yedim amannnn allahimmm deyimmmm
Tuvaletle dost olduk
2,5 litre su ictim
20 dk merdiven indim cikdim
35 dk yurudum surekli hareket halindeydim bugun
Yarinnnn acilen alisveris yapmaliyim buzdolap tam takir kuru bakirrr![]()
aaaa bak ne kadar iyi bişey yapmışım hala tatlı yemiyo iki gözümün çiçeği :)ay oda bişeymi bacım ben diyete ilk başladığım haftaydıkollontai beni bir azarladı
öğlen 2 dilim baklava yediydim yemek yemedim ama üzerine kv yapıp getirmişti anammmmm senmisin yiyen ........
ezdi beni ezdi günlerce ceza üstüne cezaaaa.......
sonra takımda 3 gün dalga geçtiler benimlemorordek sen varmıydın canım o zaman yeni girmiştin galiba hatırlıyormusun bilmem ben hala unutmadımda bir ara kv eve bile almıcaktım o derece yaneeeee
o günden beride yemedim psikolojik travma yaşıyorum baklava görünce![]()
canım ramazanda oruçlu olanlar perşembe iftardan önce tartılıyo bütün takımlarda öyle yani telaşa gerek yok :) oruçlu olmayanlar aynı sistem cuma sabah aç karna :)Kızlarrr aklıma bişey geldi tecrübeliler bi ses etsin bakem..
Ramazanda nasıl oluyo tartı faslı.. Yine cuma bildirimi oluyodur ama sabahtan mı tartılıyosunuz.. Biraz düşününce Persembe akşam iftardan önce tartılmak daha mantıklı gibi geldi.. Napıyonuz bacım ramazanda anlatın bakemMalum haftaya oruç ağız verecez bildirimleri
![]()
ay bende aldım okudum 1 aya yakında yaptım uzak durun şu adamdan akıl işi değil valla biz muskayla çok sıkıştıkmı 2 gün saf pro yapıyoduk o kadar yani, ben artık 3 gün bile yapamıyorumBi de kızlar dukan konuşulmus arka sayfalarda kimlerdi simdi hatırlamıyorum etıketlıyemıcem ama gecmısı okurken denk dusersınız zaten mesajıma..
ben ilk geldiğimde Dukanla başlıcaktım.. Kitaplarını aldım 2-3tane okudum.. Ama öğrendım kı ozellıkle atak evresınde saglam bı ırade ve bıraz fazla enerjı gerektırıyo. ben de malum okuldayım sınavlar fılan derken erteledım. Bi de baslayınca devamlılık esas dukanda.araya ramazan gırecektı nasıl yaparım dıye dusunurken ramazandan sonraya erteledım dukanı.
Yulaf kepegı ordan kaldı bana ekmek yerıne lif yerıne onu tuketıyorum. Sebze meyve sevenler ıcın ozellıkle ılk bası cok zor gelecektır. 1dal maydanoza bıle ızın yok.Atak evresını de en fazla 5gun verıyo.boyuna kılona cocuk duruma gore bı hesaplaması var..sonra sonrakı rıtımde saf proteın gunlerı de var sebze proteın gunlerı de..ayrıca emzırenler ıcın tavsıye edılıyor mu arastırmak lazım.
Su tuketmek ve hareket etmek cok onemlı ayrıca. Sımdılık aklımda kalanlar bunlar. Ama en önemli tavsıyem yapmadan once alın kıtaplarını okuyun anlatmıs tane tane Dukancım![]()
![]()