- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu aradüzülüyorumar 3 Haziran spor listesi diye bir mesaj göremedim hic????
Menüleriniz de yok gibiydi zaten. Lütfen ayrı listeyapmıyorumsma icin, yoksa takip etmem zor oluyor. Yaptıgınız sporlar boşa gitmesin![]()
Tatlım ben bir uyarımı sabit gelmekten aldımda diğeri nedenki?ben geçen hafta için izin almıştım menü paylaşamayacağıma dair omu araya kaynadı acaba başka bişeymi var?Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 04.05.16
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]
@deryalimm07 ![]()
- T tatlitambak ![]()
![]()
Y Yuppiyayye ![]()
![]()
- @melampusefe ![]()
@minnakkelebekim - @ebrusonmez ![]()
-
Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...
Ayrıca bazı arkadaşlar güncel uyarılarını sabit geldikleri için almış kaptanın mesajını da alta bırakıyorum o yüzden. Umarım haftaya bol bol %2 ve giden uyarılar görürüz
kollontai
sabit gelen arkadaşlar nurtopu gibi birer uyarınız daha oldu, sizden %2 yapıp o uyarıları silmenizi bekliyorum
Sevindim canım tatilinin iyi gecmesine :)Kızlarr hepinize merhaba .Ben döndüm amma bugünde yeni kendime geldim :) tatil yapıp sonra yorulan bi benmi varım yaa.Tatilim çok hareketli ve güzel geçti ihtiyacım vardı iyi oldu.Bugünden itibaren paylaşımlarıma başlıyorum :)
Teşekkürler canım aynen tam gaz devamSevindim canım tatilinin iyi gecmesine :)
Hadi bakalım kaldıgımız yerden tam gaz devam![]()
Ayy ben 3. mü olmuşum.Aman da aman. rakibem bana biraz torpil geç bari birinciliğe yazz27 Mayıs - 2 Haziran 5. Takım Spor Yarışması SonuçlarıTebrikler hanımlar, umarım haftaya daha da güzel sonuclarla gelirsiniz
1.inatettimolacak : 540 dakika
2. T tatlitambak : 360 dakika
3.ebrusonmez &
savurgan : 185 dakika
![]()
Hepinizi takrik ederim kızlar. Özellikle açıkara farkla birincimiz olan27 Mayıs - 2 Haziran 5. Takım Spor Yarışması SonuçlarıTebrikler hanımlar, umarım haftaya daha da güzel sonuclarla gelirsiniz
1.inatettimolacak : 540 dakika
2. T tatlitambak : 360 dakika
3.ebrusonmez &
savurgan : 185 dakika
![]()
Öyle torpil yok, birinciligi siz alıyorsunuz ben yazmıyorumAyy ben 3. mü olmuşum.Aman da aman. rakibem bana biraz torpil geç bari birinciliğe yazz
Ayy ne güzel oynuyolar.Benide götürseydin yaEki Görüntüle 1842477
AN itibariyle halimiz. 1.30 saattir parktayiz. Yaklasik 1 saat daha burada olacagiz eve gIdince se mis gibi uyky
Adaletli rakibem işteeÖyle torpil yok, birinciligi siz alıyorsunuz ben yazmıyorum![]()
Vayy bee işte bu çok daha kıymetli benim içinAma sen gönlümün birincisisin![]()
Masallah rakibem. Toplam 95 mi 150 mi? Onu anlayamadım yalnız :)4 Haziran 2016 Spor Listesi 1.ebrusonmez: 95dk yürüyüş 45dk tempolu