• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sabah kahvaltısı
1 yumurta
salatalık domates
3 zeytin
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara
yarım dilim kek

ara
1 kase kiraz

akşam 17.30
5 yk mantı
2-3 catal patates haşlama
Kıymalı yumurta

şu 2lt
Spor yapmadım yaparsam etiketlerim.
kollontai kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Menüm den hiç memnun değilim ama bugun ev temizle dim ve kocaman bu ev temizlemek beni yordu.duzensiz oldu hersey

Bu arada hanımlar 3 Haziran spor listesi diye bir mesaj göremedim hic????
Menüleriniz de yok gibiydi zaten. Lütfen ayrı liste tutun yarısma icin, yoksa takip etmem zor oluyor. Yaptıgınız sporlar boşa gitmesin ;)

Bu aradüzülüyorumar 3 Haziran spor listesi diye bir mesaj göremedim hic????
Menüleriniz de yok gibiydi zaten. Lütfen ayrı listeyapmıyorumsma icin, yoksa takip etmem zor oluyor. Yaptıgınız sporlar boşa gitmesin :KK66:

ay benim 2 gundur cok yogun geciyor spor yapamiyorum diye uzuluyorum

Kaptanın Listesine Göre Uyarı Alanlar
Güncel 04.05.16

@deryalimm07 :duduk::duduk: -
T tatlitambak :duduk::duduk: :duduk: :KK43:
Y Yuppiyayye :duduk: :duduk: -
@melampusefe :duduk::duduk::duduk: :KK43:
@minnakkelebekim :duduk::duduk: -
@ebrusonmez :duduk: -
[tr] [td] 5.TAKIM [/td] [td] Uyarı [/td] [td] Kınama [/td] [/tr]

Arkadaşlar, çok söyledim ama tekrar edeyim. Bu kararları ben vermiyorum. Kaptanın söylediklerini daha derli toplu görelim diye tablo yapıyorum sadece. Bi sorunuz varsa kaptana sormanız daha sağlıklı sonuç verecektir sizlere...
Ayrıca bazı arkadaşlar güncel uyarılarını sabit geldikleri için almış kaptanın mesajını da alta bırakıyorum o yüzden. Umarım haftaya bol bol %2 ve giden uyarılar görürüz

kollontai kollontai
sabit gelen arkadaşlar nurtopu gibi birer uyarınız daha oldu, sizden %2 yapıp o uyarıları silmenizi bekliyorum
Tatlım ben bir uyarımı sabit gelmekten aldımda diğeri nedenki?ben geçen hafta için izin almıştım menü paylaşamayacağıma dair omu araya kaynadı acaba başka bişeymi var?

Kızlarr hepinize merhaba .Ben döndüm amma bugünde yeni kendime geldim :) tatil yapıp sonra yorulan bi benmi varım yaa.Tatilim çok hareketli ve güzel geçti ihtiyacım vardı iyi oldu.Bugünden itibaren paylaşımlarıma başlıyorum :)
Sevindim canım tatilinin iyi gecmesine :)

Hadi bakalım kaldıgımız yerden tam gaz devam ;)

20160604_205303.webp

AN itibariyle halimiz. 1.30 saattir parktayiz. Yaklasik 1 saat daha burada olacagiz eve gIdince se mis gibi uyky

Back
X