- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #192.781
vay vay rakibelere bak sen Allah muhabbetinizi arttırsın :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldin mi fesat bacı :))vay vay rakibelere bak sen Allah muhabbetinizi arttırsın :)
bak şimdi bu msj ne fesatlık var senin için fesadGeldin mi fesat bacı :))
Hadi hadi ben senin icini bilirim. Allah muhabbetinizi artırsın derken bi kıskanclık gecmedi mi icinden söyle acıkcabak şimdi bu msj ne fesatlık var senin için fesad![]()
canim jillian kalca basen bolgene etki etmis miydivideodan canım
ben evde spor yapmayı seviyorum
2 aydır filan düzenli yapıyorum evde(jillian ve leslie)
bu arada ben de üniversitedeyken bfite gitmiştim,toplamda 20küsür cm incelmiştim,tavsiye ederim aynı etkiyi jillianda da gördüm 1 ayda toplamda 22 cm di sanırım,okadar inceldim ama lesliede pek incelmiyorum
Ayy ne güzel oynuyolar.Benide götürseydin ya![]()
Ek koymayı unutmusum toplam 95 dkMasallah rakibem. Toplam 95 mi 150 mi? Onu anlayamadım yalnız :)
Teşekkür ederiz...vay vay rakibelere bak sen Allah muhabbetinizi arttırsın :)
bak ebrnun kalbi temiz senin gibimiTeşekkür ederiz...![]()
yok canım daha neler çok uykum var uyuyacağım fesatlık düşünemiyorum şu anHadi hadi ben senin icini bilirim. Allah muhabbetinizi artırsın derken bi kıskanclık gecmedi mi icinden söyle acıkca![]()
bak ebrnun kalbi temiz senin gibimi![]()
Evet rakibem fesat degildiryok canım daha neler çok uykum var uyuyacağım fesatlık düşünemiyorum şu an![]()
Hadi hadi ben senin icini bilirim. Allah muhabbetinizi artırsın derken bi kıskanclık gecmedi mi icinden söyle acıkca![]()
İşte adı cıkmıs dokuza inmez sekize dedikleri durum buDemi ya huylu huyundan vazgeçmez
Hiç hoşş değil bugün rakibemm bak dün ne güzel yüzden vardı emeklerine zayi etme..ekmek,kek,mantı,patates ohhooooo..zıpzıplara hazır ol..ayrıca dün ceza yazmıstı sana kaptan gordun mu etıketımı 500zıp cezan var dünden hem dondurma vardı hem spor yoktu ondandı sanırım..zıpladın mı kızzzz de bakemSabah kahvaltısı
1 yumurta
salatalık domates
3 zeytin
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek
ara
yarım dilim kek
ara
1 kase kiraz
akşam 17.30
5 yk mantı
2-3 catal patates haşlama
Kıymalı yumurta
şu 2lt
Spor yapmadım yaparsam etiketlerim.
@kollontaimorordek
nilsub
inatettimolacak
Menüm den hiç memnun değilim ama bugun ev temizle dim ve kocaman bu ev temizlemek beni yordu.duzensiz oldu hersey
anaammm sen yazınca hiç üstüme alınmadım sabah ben27 Mayıs - 2 Haziran 5. Takım Spor Yarışması SonuçlarıTebrikler hanımlar, umarım haftaya daha da güzel sonuclarla gelirsiniz
1.inatettimolacak : 540 dakika
2. T tatlitambak : 360 dakika
3.ebrusonmez & @savurgan : 185 dakika
![]()
canım genelde başlatan kişiler belliydiBu arada hanımlar 3 Haziran spor listesi diye bir mesaj göremedim hic????
Menüleriniz de yok gibiydi zaten. Lütfen ayrı liste tutun yarısma icin, yoksa takip etmem zor oluyor. Yaptıgınız sporlar boşa gitmesin![]()
canım ondan degıldır..ızınını unutmamıstır kaptan.. bellı bı tarıhten berı olan herseyı kontrol etmıstı kendı bı duzenı var ona gore yazıyo..bı onu etıketleyıp soruver ıstersenTatlım ben bir uyarımı sabit gelmekten aldımda diğeri nedenki?ben geçen hafta için izin almıştım menü paylaşamayacağıma dair omu araya kaynadı acaba başka bişeymi var?
Hoşgeldinnn özlettin kendiniKızlarr hepinize merhaba .Ben döndüm amma bugünde yeni kendime geldim :) tatil yapıp sonra yorulan bi benmi varım yaa.Tatilim çok hareketli ve güzel geçti ihtiyacım vardı iyi oldu.Bugünden itibaren paylaşımlarıma başlıyorum :)
Olut tatlım sorarımcanım ondan degıldır..ızınını unutmamıstır kaptan.. bellı bı tarıhten berı olan herseyı kontrol etmıstı kendı bı duzenı var ona gore yazıyo..bı onu etıketleyıp soruver ıstersen