• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

videodan canım
ben evde spor yapmayı seviyorum
2 aydır filan düzenli yapıyorum evde(jillian ve leslie)
bu arada ben de üniversitedeyken bfite gitmiştim,toplamda 20küsür cm incelmiştim,tavsiye ederim aynı etkiyi jillianda da gördüm 1 ayda toplamda 22 cm di sanırım,okadar inceldim ama lesliede pek incelmiyorum
canim jillian kalca basen bolgene etki etmis miydi

Sabah kahvaltısı
1 yumurta
salatalık domates
3 zeytin
1 kase yoğurt
yarım dilim ekmek

ara
yarım dilim kek

ara
1 kase kiraz

akşam 17.30
5 yk mantı
2-3 catal patates haşlama
Kıymalı yumurta

şu 2lt
Spor yapmadım yaparsam etiketlerim.
@kollontai morordek morordek nilsub nilsub inatettimolacak inatettimolacak

Menüm den hiç memnun değilim ama bugun ev temizle dim ve kocaman bu ev temizlemek beni yordu.duzensiz oldu hersey
Hiç hoşş değil bugün rakibemm bak dün ne güzel yüzden vardı emeklerine zayi etme..ekmek,kek,mantı,patates ohhooooo..zıpzıplara hazır ol..ayrıca dün ceza yazmıstı sana kaptan gordun mu etıketımı 500zıp cezan var dünden hem dondurma vardı hem spor yoktu ondandı sanırım..zıpladın mı kızzzz de bakem

Bu arada hanımlar 3 Haziran spor listesi diye bir mesaj göremedim hic????
Menüleriniz de yok gibiydi zaten. Lütfen ayrı liste tutun yarısma icin, yoksa takip etmem zor oluyor. Yaptıgınız sporlar boşa gitmesin :KK66:
canım genelde başlatan kişiler belliydi :D dün yogundu herkes sanırım ben de gıremedım..menuyu gec yazınca ayrı bı spor lıstesı de olusturmadım..dıkkat ederız kaptancım mesaj alınmıstır ;)

Tatlım ben bir uyarımı sabit gelmekten aldımda diğeri nedenki?ben geçen hafta için izin almıştım menü paylaşamayacağıma dair omu araya kaynadı acaba başka bişeymi var?
canım ondan degıldır..ızınını unutmamıstır kaptan.. bellı bı tarıhten berı olan herseyı kontrol etmıstı kendı bı duzenı var ona gore yazıyo..bı onu etıketleyıp soruver ıstersen

Kızlarr hepinize merhaba .Ben döndüm amma bugünde yeni kendime geldim :) tatil yapıp sonra yorulan bi benmi varım yaa.Tatilim çok hareketli ve güzel geçti ihtiyacım vardı iyi oldu.Bugünden itibaren paylaşımlarıma başlıyorum :)
Hoşgeldinnn özlettin kendini ;) ben burda bile gezmeye çıkınca yorulan bi insanım tam ev kedisiyim ben insan varlığı bile yoruyo benı :olamaz: tatilinin iyi geçmesine de sevindim hadi tam gaz yola devam ;) önce bi ödem atarsın sonra sporlar menüler ooh miss :KK39:

Back
X