- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.901
Tatlım iyimisin?umarım geçici bir durumdur.sağlık olsun herşeyden önemlisi o ne olursa olsun canını sıkma canım olurmu.Hanımlar. Benim hayatımla ilgili yolunda gitmeyen bzı durumlar var. Kendimi iyi hissetmiyorum. Takımda kalıp size haksızlık etmek istemiyorum. Özür dileyerek takımdan ayrılmak istiyorum
Ooo bu haftada yok yani tühh neyse ben girer yazarım size genede .. Sen nasıl oldun nasıl geçti ameliyatın ?3 hafta sonra dönebiliyoruz canım 1 hafta daha beklicez bende:)
Tatlım iyimisin?umarım geçici bir durumdur.sağlık olsun herşeyden önemlisi o ne olursa olsun canını sıkma canım olurmu.
nireye bakem:)
Onu bilim adamları bile çözemedi bencehayırda bu kadar kaçamak yapmayı nasıl başarıyorsun onu çözemedim
Size ramazan da erken geldi degil mi :)Kızlarrr yarışmaya gireceğiz ama oruçlu olanlar ne zaman tartılsın mesela ben
Menümü yazıyorumkollontai morordek inatettimolacak
Sabah
Cokkkkk pisss kahvalti yaptim iki aydir boyle yemedim
Salatalık
Domates
Kıyma
Haşlama yumurta
1 dilim tavuk salam
2 dilim hindi füme
Maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
Bu kadar yemekden sonra öğle yemedim
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Portakal
1 kasede yabanmersini yedim
2 litre su
30 dk yürüyüş daha hiç oturmadım çok yoruldum
Canım takımdan cıkmadın seni izne ayırdık. Sanırım nilsub'dan bir hafta sonra ayrılmıstın, eger o bu cuma giriyorsa sen de haftaya cuma girersin diye dusunuyorum.Kızlar iki haftalik iznimden aynen dönmüş durumdayım.. Devam edebiliyomuyum yoksa takımdan çıktım mı?
Canım oncelikle Allah sabır versin, umarım eşin düzelir en kısa zamanda. Takıma gireli 2 ay dolmus olsaydı seni de izne ayırırdık ama sanırım bu durumda "kendi istegiyle ayrıldı" yazabilirizBen iyi sayılırım eşim iyi değil ama. Hastalık hastası mı anksiyete mi adını koyamadım? Ama kesinlikle içinde bulunduğu durum normal değil. Kızım olmasa kafama takmayacağım ama kızım için üzülüyorum. Şimdi belki niye çocuk yaptın diyeceksin. Maalesef kızım olduktan bu durum oluştu. Maalesef abisine kanser teşhisi kondu 2 ay önce. Annesini de kanserden kaybeden eşim tepetaklak oldu bu haberle.. Tabii bununla birlikte herşey tepetaklak. Peki kızımın suçu neydi? Çok üzülüyorum çok. Abime mi üzülsem kızıma mı eşime mi şaşırmış durumdayım
Onu bilim adamları bile çözemedi bence
Size ramazan da erken geldi degil mi :)
Kac saat oruc tutacaksınız, oralar kış oldugundan rahatsınız tabi
Canım takımdan cıkmadın seni izne ayırdık. Sanırım nilsub'dan bir hafta sonra ayrılmıstın, eger o bu cuma giriyorsa sen de haftaya cuma girersin diye dusunuyorum.
Canım oncelikle Allah sabır versin, umarım eşin düzelir en kısa zamanda. Takıma gireli 2 ay dolmus olsaydı seni de izne ayırırdık ama sanırım bu durumda "kendi istegiyle ayrıldı" yazabiliriz
Canım benim anladım.Eşinin durumuda zor psikolojik olarak baya etkilenmiş.Bizde amcam ve halamı akciğer kanserinden kaybettik.Şimdi en küçük amcamda aynı belayla uğraşıyor.Halam en küçükleriydi 2010 da kaybettik ve babam ondan sonra hastalandı.İnanırmısın adam 2 ay hasta yattı götürmediğimiz hastane kalmadı teşhis konulamadı.Eridi bitti resmen.Sonra tekrar düzeldi.Yani demem oki bu tarz hastalıklar aile bireylerinde büyük yıkım yaşatıyo.Sen eşine destek ol ve sakın kötü şeyler düşünme canım.Kızında iyiki olmuş asla kimseye çocuğu neden yaptın demem zaten anne olmak herkesin hakkı.Sende kızın için iyi bir annesin gerisinin önemi yok.Bu zamanda geçicek gerekirse eşin için psikolojik destek alın canım.Ben iyi sayılırım eşim iyi değil ama. Hastalık hastası mı anksiyete mi adını koyamadım? Ama kesinlikle içinde bulunduğu durum normal değil. Kızım olmasa kafama takmayacağım ama kızım için üzülüyorum. Şimdi belki niye çocuk yaptın diyeceksin. Maalesef kızım olduktan bu durum oluştu. Maalesef abisine kanser teşhisi kondu 2 ay önce. Annesini de kanserden kaybeden eşim tepetaklak oldu bu haberle.. Tabii bununla birlikte herşey tepetaklak. Peki kızımın suçu neydi? Çok üzülüyorum çok. Abime mi üzülsem kızıma mı eşime mi şaşırmış durumdayım
bu mübarek ayda Allah yardımcınız olsun tatlım bir an önce atlatırsınız inşallahBen iyi sayılırım eşim iyi değil ama. Hastalık hastası mı anksiyete mi adını koyamadım? Ama kesinlikle içinde bulunduğu durum normal değil. Kızım olmasa kafama takmayacağım ama kızım için üzülüyorum. Şimdi belki niye çocuk yaptın diyeceksin. Maalesef kızım olduktan bu durum oluştu. Maalesef abisine kanser teşhisi kondu 2 ay önce. Annesini de kanserden kaybeden eşim tepetaklak oldu bu haberle.. Tabii bununla birlikte herşey tepetaklak. Peki kızımın suçu neydi? Çok üzülüyorum çok. Abime mi üzülsem kızıma mı eşime mi şaşırmış durumdayım
Canım benim anladım.Eşinin durumuda zor psikolojik olarak baya etkilenmiş.Bizde amcam ve halamı akciğer kanserinden kaybettik.Şimdi en küçük amcamda aynı belayla uğraşıyor.Halam en küçükleriydi 2010 da kaybettik ve babam ondan sonra hastalandı.İnanırmısın adam 2 ay hasta yattı götürmediğimiz hastane kalmadı teşhis konulamadı.Eridi bitti resmen.Sonra tekrar düzeldi.Yani demem oki bu tarz hastalıklar aile bireylerinde büyük yıkım yaşatıyo.Sen eşine destek ol ve sakın kötü şeyler düşünme canım.Kızında iyiki olmuş asla kimseye çocuğu neden yaptın demem zaten anne olmak herkesin hakkı.Sende kızın için iyi bir annesin gerisinin önemi yok.Bu zamanda geçicek gerekirse eşin için psikolojik destek alın canım.
bu mübarek ayda Allah yardımcınız olsun tatlım bir an önce atlatırsınız inşallah
Amin canım çok sağolun
canım ne oldu ki? geçmişi okuyamadım malum nete de çok giremedim. öncelikle etiketlendiklerimi okuyorum da seni kıracak bir şey yazmadım ki. hatta hiçbir şey yazamadım. en kısa zamanda geçmişi okuyayım en iyisiYok canım ya kızları da anlıyorum. Haklılar. .. kırılmadım. En değerli varlıklarımız evlatlarimiz bizim her daim iyiyi kotuyu dusunmek zorundayiz.
@ebrusonmez @savurgan M melampusefe
kirilmadim sizleri anliyorum. Kendimi de taniyorum zaten.sıkıntı yok
kaptanım en geç cumaya demlsin ama yeni okuyabildim. yarın cezalarımı atlarımarkadaşa 500 ceza en geç cumaya kadar yapacak !!!!inatettimolacak
T tatlitambak 500 ceza yazdım ona tatlım en geç cumaya kadar ebrunun toplam cezası 7oo oldu :)
canım senın cezaların vardı yapıyo musun onları???Selam kızlar
Kötü bir haftasonuydu inşallah artık düzelicek
Bu haftasonu olan tek güzel şey Sporu ihmal etmedim.
Neyse menüm
Sabah
Nescafe
Kıymalı börek
Öğlen
3 tane köfte
2 top külah dondurma
Spor
40 dk hızlı yürüyüş koşu bandında (börek telafi)
Jillian 2
Bi 20 dk abs yapasım var kızı uyutunca dondurma için
Bundan böle siz ceza vermeden ben telafi yapıcam
2.inatettimolacak : 2mile leslie --> 30dk5 haziran spor listesi
1.Tatlitambak 40 dk zumba+1200 ip c-100 ayakta mekik-30 sumo squat (45 dk sürdü) = toplam 85 dk
T tatlitambak dün menü bildirmed, toplam uyarısı 3 oldu. M melampusefe gözümden kaçmış sende toplam 3 kere menü bldirmediğin için seninde 2 uyarın var toplamda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?