- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #192.881
tamam söz veriyorum laçamak yapmıcam asla ama abur cubur yönünden çok tatlı istediğimizde incir süt gibi şeyler menüye ek olabilir tamam mı sende bana söz ver bakalım:)
nilsub .!.:yarın sabah tartılıp kilomu yazıcam ona göre devam ederim tamam mı? he yada iftardan önce tartılırım:)
Kızlarrr yarışmaya gireceğiz ama oruçlu olanlar ne zaman tartılsın mesela ben
Menümü yazıyorumkollontai morordek inatettimolacak
Sabah
Cokkkkk pisss kahvalti yaptim iki aydir boyle yemedim
Salatalık
Domates
Kıyma
Haşlama yumurta
1 dilim tavuk salam
2 dilim hindi füme
Maydanoz
1 dilim kepek ekmeği
Bu kadar yemekden sonra öğle yemedim
Akşam
Ispanak
Yoğurt
Portakal
1 kasede yabanmersini yedim
2 litre su
30 dk yürüyüş daha hiç oturmadım çok yoruldum
Tamam bak caymak yok ramazanı beraber kaçamaksız geçiricez yarın iftardan önce tartılıcazCanim iftardan one tartilalim olur mu.
Hı ben hatırladım şu eşine bakmadan sana laf söyleyen adam mı.??Tamam derim canım eşimin amcasının oğlunun sünnet düğünü var kızımın da sınıf arkadaşı eşide benim yakın arkadaşım vesselam oğlan yengesiyim burda çok önemli böyle şeyler ama benim amcamıza biraz gıcığım var kilomdan oturu dengesiz gibi konuşmuştu bir kere gıcık olmuştum anlıcan zayıflamam lazım
Tatlım göbeğim düşmüş.. 3 gün sancı yaptı şiddetli sonra iyiydim şükür.. KV gorumcemler geldi 1 ay bendeler ,bu hafta sırf temizlikle geçti ama kilo vermedim fazla 77,2d_mndc canım sağlık durumun nasıl oldu? iyileşebildin mi biraz merak ettim durumunu? umarım toparlamışsındır. haber verirsen çok sevinirim
Tamam bak caymak yok ramazanı beraber kaçamaksız geçiricez yarın iftardan önce tartılıcaz
Hoş geldin canım ozledik vallaTatlım göbeğim düşmüş.. 3 gün sancı yaptı şiddetli sonra iyiydim şükür.. KV gorumcemler geldi 1 ay bendeler ,bu hafta sırf temizlikle geçti ama kilo vermedim fazla 77,2devam edebiliyomuyum ?
Bende özledim vallaa artık telden giderim herhalde çocuklar PC yi ele geçirdiHoş geldin canım ozledik valla
Hadi yaaa süpermiş bende bu yıl tutmak istiyorum tutabilirsem inşallah.Kimi kilo alıyo kimi kilo veriyoCanim amacımız zaten sağlıklı beslenme. Hatta ben bazı günler İncirli tatlıdır bile yaparım. Kaç amk yok söz veriyorum.
zaten ramazanda abur cubur tali pilav makarna ekmek bırakıyorum. Bugünden bıraktım bile. Geçen sene 5.5 kilo verdim ramazanda. Bu sene hedef 7 kilo
3 hafta sonra dönebiliyoruz canım 1 hafta daha beklicez bende:)Kızlar iki haftalik iznimden aynen dönmüş durumdayım.. Devam edebiliyomuyum yoksa takımdan çıktım mı?
Hadi yaaa süpermiş bende bu yıl tutmak istiyorum tutabilirsem inşallah.Kimi kilo alıyo kimi kilo veriyo
bugun seni alkışlıyorumSabah 9.30 kavaltim
2 yk lor içine iki dal yeşil soğan ve pul biberli yedim.
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul
ara
Türk Kahvesi
2 kuru incir
ara
1 bardak sodalı yesilcay
1 elma
akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
2 servis kaşığı yoğurtlu çiriş otu
şu 2lt
Spor 40 dk zumba
1200 ip atlama
30 sumo squat
100 ayakta mekik
kollontai morordek nilsub inatettimolacak
nireye bakem:)Ben gezmeye gidiyorum kızlar. .. gelince görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?