Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam söz veriyorum laçamak yapmıcam asla ama abur cubur yönünden çok tatlı istediğimizde incir süt gibi şeyler menüye ek olabilir tamam mı sende bana söz ver bakalım:)

Canim amacımız zaten sağlıklı beslenme. Hatta ben bazı günler İncirli tatlıdır bile yaparım. Kaç amk yok söz veriyorum.
zaten ramazanda abur cubur tali pilav makarna ekmek bırakıyorum. Bugünden bıraktım bile. Geçen sene 5.5 kilo verdim ramazanda. Bu sene hedef 7 kilo

Bu mu kaçamak kız. Benim kiler in yanında hafif kalır. Afiyet olsun

Hı ben hatırladım şu eşine bakmadan sana laf söyleyen adam mı.??

Kızlar iki haftalik iznimden aynen dönmüş durumdayım.. Devam edebiliyomuyum yoksa takımdan çıktım mı?

d_mndc canım sağlık durumun nasıl oldu? iyileşebildin mi biraz merak ettim durumunu? umarım toparlamışsındır. haber verirsen çok sevinirim
Tatlım göbeğim düşmüş.. 3 gün sancı yaptı şiddetli sonra iyiydim şükür.. KV gorumcemler geldi 1 ay bendeler ,bu hafta sırf temizlikle geçti ama kilo vermedim fazla 77,2 devam edebiliyomuyum ?

Hadi yaaa süpermiş bende bu yıl tutmak istiyorum tutabilirsem inşallah.Kimi kilo alıyo kimi kilo veriyo

Sabah 9.30 kavaltim
2 yk lor içine iki dal yeşil soğan ve pul biberli yedim.
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
marul

ara
Türk Kahvesi
2 kuru incir

ara
1 bardak sodalı yesilcay
1 elma

akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
2 servis kaşığı yoğurtlu çiriş otu

şu 2lt
Spor 40 dk zumba
1200 ip atlama
30 sumo squat
100 ayakta mekik

kollontai morordek nilsub inatettimolacak

bugun seni alkışlıyorum

Selam kızlar
Kötü bir haftasonuydu inşallah artık düzelicek
Bu haftasonu olan tek güzel şey Sporu ihmal etmedim.
Neyse menüm
Sabah
Nescafe
Kıymalı börek

Öğlen
3 tane köfte
2 top külah dondurma

Spor
40 dk hızlı yürüyüş koşu bandında (börek telafi)
Jillian 2
Bi 20 dk abs yapasım var kızı uyutunca dondurma için
Bundan böle siz ceza vermeden ben telafi yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…