- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #193.121
yok anam ne terfisi külfet külfet personelle uğraşmak kolay iş mi maaşım artsa belki ama yok öyle bir şey fazladan işhayırlı olsun terfimi aldın:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok anam ne terfisi külfet külfet personelle uğraşmak kolay iş mi maaşım artsa belki ama yok öyle bir şey fazladan işhayırlı olsun terfimi aldın:)
orucu uykuya tutturuyo desem o hep oruç tutuyo kinerelerdesin sen yahu?
ay yazık o zaman:)yok anam ne terfisi külfet külfet personelle uğraşmak kolay iş mi maaşım artsa belki ama yok öyle bir şey fazladan iş![]()
oruçluyken 10.000 adım nasıl oluyor aboooov.slm kızlar ben iftarımı yaptım
1 kase limonlu çorba
150 gr haşlanmış tavuk gögsü
Yoğurtlu biber havuç yaptım yağsız
2 hurma
3 litre su
10 bin adım attım![]()
evde mi yaptın dışardamı adımı?slm kızlar ben iftarımı yaptım
1 kase limonlu çorba
2 hurma
3 litre su
10 bin adım attım![]()
afiyet olsun Allah kabul etsin canım:)slm kızlar ben iftarımı yaptım
1 kase limonlu çorba
2 hurma
3 litre su
10 bin adım attım![]()
bakalım bende spora kalkıyorum öpüldünüz:)oruçluyken 10.000 adım nasıl oluyor aboooov.![]()
bu uyarılar bana verilmez inşaallah büyük patron nirdekineay nerdesiniz yahu sonra buralar dutluk oldu diyosunuz![]()
BİG BOSSbu uyarılar bana verilmez inşaallah büyük patron nirdekine![]()
spor yapıyorumHakikaten burası yine pek sessiz kalmış.oruçlar nasıl gidiyor kızlar.Tutmayan arkadaşlar napıyo
Ben tutmuyorum ama kendimi tutuyorum, merak etmeyinHakikaten burası yine pek sessiz kalmış.oruçlar nasıl gidiyor kızlar.Tutmayan arkadaşlar napıyo
ben de uyuyordum canım. oruç tutamayan tayfadayım bende. diyete tam gaz devam ediyorum. oruç nasıl gidiyor? zorluyor mu?Hakikaten burası yine pek sessiz kalmış.oruçlar nasıl gidiyor kızlar.Tutmayan arkadaşlar napıyo
ya ben de spora daha baslayamadim en son 1 hafta oldu artik kendime tatillerde de spor yapmayi ogretecegim; bu tatil yorgunluktan bitap dustum yapamadim.spor yapıyorum![]()
Valla benim şimdilik zorlamıyor.Uzun yıllardan beri ilk defa tutuyorumben de uyuyordum canım. oruç tutamayan tayfadayım bende. diyete tam gaz devam ediyorum. oruç nasıl gidiyor? zorluyor mu?
Sana denecek söz yok tatlımBen tutmuyorum ama kendimi tutuyorum, merak etmeyin
Yasasin saglikli yasam![]()