- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.641
İnşallah canım yaa bu ara azmim gitti şevkim kırıldı bi böyle 4 elle sarılamıyorum.70 in altına bi insemTabiki de başaracaksın.
Başaracağızzz.
Kız unutmuşum. Affet lütfen.Eeee ben nerdeyim
ee ne olcak zaten 58 kilo fazla yükleniyor kendine ondan oluyor ...geçmiş olsun canım bişey mi dokundu acaba
bak ben onu bilmiyordumcanım sabit gelirsekte bir uyarı alıyoruz ve sen bu hafta sabit gelmişsin.Sanırım ondan uyarın.
Örnek olarak yazdıydım yaaBen de yokum üzülme canım....
Gel biz şunu 62.9 yapalım.63 yaz bana oraya bi tane....
Cezaya bak beeinatettimolacak canım beni oldurselerde dünki menümü yazmam. Benim kaçamaklar Sizinkiler gibi olmuyor. Abartiyorum ben. Uyarimi alır otururum ayrıca. @kollontai nin yerine kendi cezamı kendim veriyorum. Cumaya kadar hergün 1000 tane ip atlamak..,
Afiyet olsun canım.İşte böyle kendine gelmişsin.Eki Görüntüle 1846271
ebrusonmez canım al sana 100 gr yoğurda 20 gr keten tohumu koydum öğlen yemeğim :)
sanada afiyet olsun şekerim evet ya gelmem lazım akşamlarıda erken yiyicem artık 17.30 gibi ay silkelenip kendime gelmem lazım acilllll................Afiyet olsun canım.İşte böyle kendine gelmişsin.
Ben de 1 avuç antep fıstığıyla 1 bardak süt içtim.
Bir atak yapsan ya sporu artırarak yada yeme şeklinde değişiklik yaparak bünyeni şaşırtsan olucak sankiYaaa kızlar ben böyle durdumn kaldım gibi 70 de takıldım 60 ları görmek istiyorum.Şevkim kırıldı sanki göremedikçe sinirleniyorum ileri gidemiyorum.Üfff nasıl atlatıcam bu durumu
Benimde bu yüzden bir uyarım var.bak ben onu bilmiyordum
yaa 300gr verebilmiştim geçen hafta sadeceVucudu saşırtmış oldun fena mı??
Ben sadece 2 gün tutmuş oldum. Ama reglim biter bitmez başlayacağım.
Geçen cuma ne kadar vermiştin.Aşağı yukarı hesaplaya bilirsin.
Zaten oruç değilsin daha bi dikkat etmelisin.sanada afiyet olsun şekerim evet ya gelmem lazım akşamlarıda erken yiyicem artık 17.30 gibi ay silkelenip kendime gelmem lazım acilllll................
2kilo hedef koysan seni gaza getirir sanırım.yaa 300gr verebilmiştim geçen hafta sadece
eheheheÜzülüyorum ama
Yapmam lazım bişeyler.Bu akşam oturup adam gibi bi hamle yapmaya karar vermem lazım.Böyle olmuyo.Bir atak yapsan ya sporu artırarak yada yeme şeklinde değişiklik yaparak bünyeni şaşırtsan olucak sanki
5 mile yetermi bacım:)Zaten oruç değilsin daha bi dikkat etmelisin.
Akşam sporunu kabarık görmek istiyorum kendime örnek alıcam ona göre
tamm o zamn akşama tam gaz spora bekliyorum.eheheheyok yok canım üzülme sen hallettik biz olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?