- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.621
afiyet olsun bacım bırakma bırakınca insan salıyor (ben) o yüzden son gaz devam..her pazartesi yazıyorum ama uyarı sayım birdi üç olmuş ya da ben şu an ki kafayla anlamadım ya da bilmeden menü yazmadım neyse o vakit fırsat bu fırsatken ben yazıverem bari
cuma iftar:
ızgara tavuk yoğurt
sahur yok
cumartesi
sahur :dukan ekmeği klasik kahvaltı
iftar : yoğurt çorbası güveçte zeytinyağlı türlü salata
pazar sahur dukan klasik kahvaltı
iftar porsiyonluk maklube (içindekiler:bulgur pilavı ,düdüklüde haşlanmış soğan ve biberle sotelenmiş kuşbaşı yağsız dana eti ,kenarlarında patlıcan kızartması fazla yağı alınmış)
maklubenin tabağında salata ve yoğurt
pazartesi sahur :dukan lavaş arasında bir yumurta hindi füme ve light kaşar peynir şekersiz çay
iftar Allah kerim
kollontai @morordek nilsub ebrusonmez
yaaa 1.5 ayda hızla verdiyse 1 aydada hızla alır.O ne öyle sıvı ve püre yemek ıykkkKiz betus teyzemin gelini dediki esra abla ne guzel olmussun bende diyet yapcam dedi himmmm canim himmm sen hep yapiyon dedim kiz sen o gunden itibaren basla gaciiiiii tigggg gibiii olsen 1,5 ayda nasil zayifladin o kadar soklardayimmm herkeslerde sokkklarda ona soruyorum hava olsun diyemidir nedir yalnis bilgi veriyor yok 3 saat spor yapmis hep yalan cayini bile teyzemden isteyen tembeluuunnn tekiiii allahdan teyzem onla yasiyorda ona sordum sivi ve pure halinde tuketmis sabahleyinde 30 dk ebru salli ablamla nefes almis vermis vallahiii sokkkkk o kadar nasil zayiflar insann yahuuu bildigin gibi degilll irezilllll oldummm acilen dahada vermeliyimmmm acillll yoksa turku yakar bu benim arkamdan
Eeee ben nerdeyim4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:
nilsub:
savurgan:
inatettimolacak:
Eeee ben nerdeyim
ben kilo veriyorum çok şükür ama az az olsunafiyet olsun bacım bırakma bırakınca insan salıyor (ben) o yüzden son gaz devam..
ebrusonmez 4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:
nilsub: hedefsiz
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:
Amannn boşver onlara vereceğin paraya tatil yaparsın.Yapacağın tatil için alışveriş yaparsın güzel ciciler alırsın kendine.Böyle düşünüp motive ol diyetisyene gidip olacağınaBide çokkk pahalı hee burda türkiyeyi bilmemde zaten o kadar para beriyorum diye insan kahırdan zayıflartürk diyetisyen yok benim yaşadığım semtte daha önce gittiklerin koreli çinli taylandlı onların kendilerine hayrı anacım çiroz gibi üfff desem yıkılacaklar cılız cılız sporsuz vucut ellerinde bitki çayları tek bildikleri oooo zaten evet en güzeli ben kendim zayıflayacağım bir sürü kitaplar okudum bunun üzerine kurslar yaptım illaki zayıflayacağım
Bizi sevmiyorlar galibaBen de yokum üzülme canım....
hehehehekalbimizde
ay pekte alınganlarmış :) yok be kızlar o an kim sohbetteyse onları yazdık başka sebebi yok listeye ekleyin kendinizi:)Bizi sevmiyorlar galiba
Tabiki de başaracaksın.şimdilik 68 diyorum becerebilirsem
Tamam tatlım biliyorum benay pekte alınganlarmış :) yok be kızlar o an kim sohbetteyse onları yazdık başka sebebi yok listeye ekleyin kendinizi:)
geçmiş olsun canım bişey mi dokundu acabaHello girls, yahu 1 saat ogle arasina ciktim dokturmussunuz masallah.
Ben de bu sabah spora uyanamadim, midem bulaniyor basim da kotu biraz gecen hafta seyahatten dondugumden beri her gun spor yaptim yordu mu nedir?
canım sabit gelirsekte bir uyarı alıyoruz ve sen bu hafta sabit gelmişsin.Sanırım ondan uyarın.her pazartesi yazıyorum ama uyarı sayım birdi üç olmuş ya da ben şu an ki kafayla anlamadım ya da bilmeden menü yazmadım neyse o vakit fırsat bu fırsatken ben yazıverem bari
cuma iftar:
ızgara tavuk yoğurt
sahur yok
cumartesi
sahur :dukan ekmeği klasik kahvaltı
iftar : yoğurt çorbası güveçte zeytinyağlı türlü salata
pazar sahur dukan klasik kahvaltı
iftar porsiyonluk maklube (içindekiler:bulgur pilavı ,düdüklüde haşlanmış soğan ve biberle sotelenmiş kuşbaşı yağsız dana eti ,kenarlarında patlıcan kızartması fazla yağı alınmış)
maklubenin tabağında salata ve yoğurt
pazartesi sahur :dukan lavaş arasında bir yumurta hindi füme ve light kaşar peynir şekersiz çay
iftar Allah kerim
kollontai @morordek nilsub ebrusonmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?