Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

afiyet olsun bacım bırakma bırakınca insan salıyor (ben) o yüzden son gaz devam..

yaaa 1.5 ayda hızla verdiyse 1 aydada hızla alır.O ne öyle sıvı ve püre yemek ıykkk ben yapamam mesela.Bide önemli olan hayat boyu sürecek sağlıklı beslenme düzeni oluşturmak.Bizim burda olma amacımızda o zaten tatlım.Sağlıklı beslenirsek vücutta sağlıklı kilosuna elbet ulaşır.Takma sen onu kafana

Amannn boşver onlara vereceğin paraya tatil yaparsın.Yapacağın tatil için alışveriş yaparsın güzel ciciler alırsın kendine.Böyle düşünüp motive ol diyetisyene gidip olacağına

Yaaa kızlar ben böyle durdumn kaldım gibi 70 de takıldım 60 ları görmek istiyorum.Şevkim kırıldı sanki göremedikçe sinirleniyorum ileri gidemiyorum.Üfff nasıl atlatıcam bu durumu

Hello girls, yahu 1 saat ogle arasina ciktim dokturmussunuz masallah.
Ben de bu sabah spora uyanamadim, midem bulaniyor basim da kotu biraz gecen hafta seyahatten dondugumden beri her gun spor yaptim yordu mu nedir?
geçmiş olsun canım bişey mi dokundu acaba

canım sabit gelirsekte bir uyarı alıyoruz ve sen bu hafta sabit gelmişsin.Sanırım ondan uyarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…