Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

[QUOTE="ebrusonmez 4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:
nilsub:
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:
[/QUOTE]

Ayy kız ebrusonmez geldi ebruş estirdi bugün sorma 1sayfa ilerlemiş şok oldum hedef fikri güzel de diyet ve oruç pek gelmedi bana sanki ya ne güzel veriyodum ben ramzandan önce..bu hafta oruca alısmakla gectı sımdı de regl olucam beklıyorum yıne bozulacak duzen.. en son 80,7idim ne hedef koysam sasırdım sımdı vucudum enterasan tepkıler verıyıııı

iyi demişsin canım.Benide geriyor diyetisyen fikri ne o öyle hasta gibi.Bide ondan şu kadar ye bundan bu kadar ye denilmesinden hoşlanmıyorum.İnsanın kendini kendisinin yönetmesi en iyisi.Hem sen baya incelmiştin tatlım.1 ayda vermede 3 ayda ve nolacak.Hızlı verip hızlıca almaktansa

yok canım ben pazartesi toplu bildirim yaparımda buraya uymuyorsa takımı bozmamak için şettirdim yoksa neden isteyim ki

Hello girls, yahu 1 saat ogle arasina ciktim dokturmussunuz masallah.
Ben de bu sabah spora uyanamadim, midem bulaniyor basim da kotu biraz gecen hafta seyahatten dondugumden beri her gun spor yaptim yordu mu nedir?
Spor yoruyor tatlım gerçekden ben 2 hafta çok sıkı şekilde yapmıştım sabah 2 saat yapıyordum spor salonunda 2 saat akşam birgün yolda giderken gümmm düştüm kalktım bidaha düştüm yolu bulamıyorum beynimde çok şiddetli tısss sesi sankii birileri vızıldıyor gibiydi sonra kendimden geçmişim birileri ambulans çağırmış gözümü açtığımda hastanedeydim vitamin verdiler serum taktılar test yapmışlar ben baygın uyurken ne alakaydı anlamadım amasonra doktor yoğun spormu yaptın dedirezil olmayım diye hep yapıyorum ama bu defa anlamadım neden böyle oldum dedimgünde 30 dk yeterli dedi herşeyin fazlası zarar demiştiii

geçmiş olsuuun.....

Vucudu saşırtmış oldun fena mı??
Ben sadece 2 gün tutmuş oldum. Ama reglim biter bitmez başlayacağım.
Geçen cuma ne kadar vermiştin.Aşağı yukarı hesaplaya bilirsin.

Bide çokkk pahalı hee burda türkiyeyi bilmemde zaten o kadar para beriyorum diye insan kahırdan zayıflartürk diyetisyen yok benim yaşadığım semtte daha önce gittiklerin koreli çinli taylandlı onların kendilerine hayrı anacım çiroz gibi üfff desem yıkılacaklar cılız cılız sporsuz vucut ellerinde bitki çayları tek bildikleri oooo zaten evet en güzeli ben kendim zayıflayacağım bir sürü kitaplar okudum bunun üzerine kurslar yaptım illaki zayıflayacağım

Olur mu öyle şey.
Sen acilen toparlanacaksın.Sonra da 69 göreceksin o kadar[/QUOTE]
tamam tatlım ay birde hafta sonu gittimde mutfak tartısı bilem aldım hadi bakalım yarış başlasın

canım p.tesi haftasonunun menülerini yazsan ceza da almazsın ki
her pazartesi yazıyorum ama uyarı sayım birdi üç olmuş ya da ben şu an ki kafayla anlamadım ya da bilmeden menü yazmadım neyse o vakit fırsat bu fırsatken ben yazıverem bari
cuma iftar:
ızgara tavuk yoğurt
sahur yok
cumartesi
sahur :dukan ekmeği klasik kahvaltı
iftar : yoğurt çorbası güveçte zeytinyağlı türlü salata
pazar sahur dukan klasik kahvaltı
iftar porsiyonluk maklube (içindekiler:bulgur pilavı ,düdüklüde haşlanmış soğan ve biberle sotelenmiş kuşbaşı yağsız dana eti ,kenarlarında patlıcan kızartması fazla yağı alınmış)
maklubenin tabağında salata ve yoğurt
pazartesi sahur :dukan lavaş arasında bir yumurta hindi füme ve light kaşar peynir şekersiz çay
iftar Allah kerim
kollontai morordek nilsub ebrusonmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…