- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #193.601
iyi demişsin canım.Benide geriyor diyetisyen fikri ne o öyle hasta gibi.Bide ondan şu kadar ye bundan bu kadar ye denilmesinden hoşlanmıyorum.İnsanın kendini kendisinin yönetmesi en iyisi.Hem sen baya incelmiştin tatlım.1 ayda vermede 3 ayda ve nolacak.Hızlı verip hızlıca almaktansaSlm kizlar nasil gidiyor oruc ve diyet ikilisi bakemmm
Sahurda
Peynirli omlet
Domates
Salatalik
Peynir
Minik minik 7-8 tane kofte
Iftar
Sebze karisik izgara
1 kase yogurt
Yesillikli salata
100 gr izgara tavukk
3 litre su
30 dk yuruyus
Ayyy kizlarrr reglden sanirsam dun 71 kgdum
Sabah 70.200
Iftardan once 70neee oluyorrrrr l
Esim teselli verir dedim yerden yere vurdu yari ac geziyon sporda yapiyorsun millet ayda 10 kilo 2 ayda 20 kilo verir sende gr gr bi sorunun var yada beceremiyorsun desteksiz git diyetisyene diyor sanki diyetisyen 1 gunde 2 kilo verdirtcek ayni yapacak oda gitmiyorum kendim zayiflayacagim yavas yavas olsada
Sende 58'de kızım tutan mı var.
yok canım ben pazartesi toplu bildirim yaparımda buraya uymuyorsa takımı bozmamak için şettirdim yoksa neden isteyim kicanım hemen ayrılmak niye tatlım olurmu tamam hafta sonları yazamazsan pazartesi toptan yaparsın bildirimi he sıkıldıysan bilemem ama sadece bunun için bırakılırmı takım yahuuuuu........
kızarım çok pis ona göre
Spor yoruyor tatlım gerçekden ben 2 hafta çok sıkı şekilde yapmıştım sabah 2 saat yapıyordum spor salonunda 2 saat akşam birgün yolda giderken gümmm düştüm kalktım bidaha düştüm yolu bulamıyorum beynimde çok şiddetli tısss sesi sankii birileri vızıldıyor gibiydi sonra kendimden geçmişim birileri ambulans çağırmış gözümü açtığımda hastanedeydimHello girls, yahu 1 saat ogle arasina ciktim dokturmussunuz masallah.
Ben de bu sabah spora uyanamadim, midem bulaniyor basim da kotu biraz gecen hafta seyahatten dondugumden beri her gun spor yaptim yordu mu nedir?
yok rakibem yalnız bırakmak değilde hafta sonu falan da yazamıyorum ya bu uyarıların sonu zaten diskalifiye siz beni kovmadan ben kendim gideyim diye işte
Spor yoruyor tatlım gerçekden ben 2 hafta çok sıkı şekilde yapmıştım sabah 2 saat yapıyordum spor salonunda 2 saat akşam birgün yolda giderken gümmm düştüm kalktım bidaha düştüm yolu bulamıyorum beynimde çok şiddetli tısss sesi sankii birileri vızıldıyor gibiydi sonra kendimden geçmişim birileri ambulans çağırmış gözümü açtığımda hastanedeydimvitamin verdiler serum taktılar test yapmışlar ben baygın uyurken ne alakaydı anlamadım ama sonra doktor yoğun spormu yaptın dedi rezil olmayım diye hep yapıyorum ama bu defa anlamadım neden böyle oldum dedim günde 30 dk yeterli dedi herşeyin fazlası zarar demiştiii
Vucudu saşırtmış oldun fena mı??Ayy kızebrusonmez geldi ebruş estirdi bugün sorma 1sayfa ilerlemiş şok oldum hedef fikri güzel de diyet ve oruç pek gelmedi bana sanki ya ne güzel veriyodum ben ramzandan önce..bu hafta oruca alısmakla gectı sımdı de regl olucam beklıyorum yıne bozulacak duzen.. en son 80,7idim ne hedef koysam sasırdım sımdı vucudum enterasan tepkıler verıyıııı
Tamm tamm sana çok karışmayaymbizim orlarda bi laf var ama ayıp şimdi :)))) neyse ayıpsız olanı söyliim ben olmıyacak dua ya amin denmezmiş.... önümüzdeki 6 aya bile 58 hedefini koyamıyorum ben :))
canım p.tesi haftasonunun menülerini yazsan ceza da almazsın kiyok canım ben pazartesi toplu bildirim yaparımda buraya uymuyorsa takımı bozmamak için şettirdim yoksa neden isteyim ki
olsun duymayalım bir daha böyle laflar sen iyi yüzde yap silinir uyarılar :)yok rakibem yalnız bırakmak değilde hafta sonu falan da yazamıyorum ya bu uyarıların sonu zaten diskalifiye siz beni kovmadan ben kendim gideyim diye işte
[/QUOTE]ebrusonmez 4 temmuz pazartesi Hedefleri
ebrusonmez: güncel 58.9 hedef 55
btlbetul:
nilsub: hedefsiz
savurgan:güncel 69.900 hedef 68
inatettimolacak:
Bide çokkk pahalı hee burda türkiyeyi bilmemde zaten o kadar para beriyorum diye insan kahırdan zayıflariyi demişsin canım.Benide geriyor diyetisyen fikri ne o öyle hasta gibi.Bide ondan şu kadar ye bundan bu kadar ye denilmesinden hoşlanmıyorum.İnsanın kendini kendisinin yönetmesi en iyisi.Hem sen baya incelmiştin tatlım.1 ayda vermede 3 ayda ve nolacak.Hızlı verip hızlıca almaktansa
hahah ne tesadüf bende aynı dertten muzdaribimofff bende bi 69 u göremedim yaaayeter artık bi düşsem 69 lara gerisi gelecek.1 ileri 1 geri benimkisi
şimdilik 68 diyorum becerebilirsemHadi bakalım bir kan gelsin. Hepimiz bayrama hedef koyalım.
her pazartesi yazıyorum ama uyarı sayım birdi üç olmuş ya da ben şu an ki kafayla anlamadım ya da bilmeden menü yazmadım neyse o vakit fırsat bu fırsatken ben yazıverem baricanım p.tesi haftasonunun menülerini yazsan ceza da almazsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?