- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.221
Kızlaaar felaket saçlarım dökülüyor dahiliye ye gidicez bugün bi kan vericem diplerim gözüküyo resmen sinirlerim bozulduuu
Kızlaaar felaket saçlarım dökülüyor dahiliye ye gidicez bugün bi kan vericem diplerim gözüküyo resmen sinirlerim bozulduuu
sorma kaptanım hızlı dönmüştüm ama taşlar atak yaptı:)nilsub un bak tambak sana yetişti acilen kg vermen lazım kız haberin ola
geçte görekBen onu da gececem sollayacam herkeşlerii...
canım senin menülerin hep güzel zaten.....toplight, post: 47014247, member: 60804"]kız savurgan bebenin beynini yıkama baksana şimdiden göbek çıkacakl diye takıntı yapıyo
Benim çoçuk anasından babasından ne görürse yapıyor valla daha doğar doğmaz tecrübelibabayla namaz kılar arada sırtına çıkar secdeye giderken kafam vurmasın diye kendini dengeler geçen yıl enişteyi evlere sokmadı git camiye namaz kılmaya babam hep gidiyor diye adam korkusundan bahçeye çıkmıyordu anneyle zumbaya gider dans eder okulda öğretmeni o zararlı bu zararlı evde bile istemiyor ne olcak bu çoçuk bilmem
nilsub, post: 47014275, member: 738404"]eeee anasının kızı çok bilmiş
aynen bari çoçuğum kilo derdi çekmezağaç yaşken eğilir misali şimdiden eğitiyorum bu nekiii bide zumba yapıyor çuuukkkkdaaa datluuuu teyzesiii koca kadınların arasında mini tüllü eteğiyle
Menümüde yazayımmorordek kollontai nilsub
Sahur
Omlet
Peynir
4-5 zeytin
Salatalik
İftar
1 kase çorba
Taze fasulye kıymalı
yoğurt
Domates ve yeşillikli salata yaptım
Boğazım acayip yanma kaşıntı var diye 1 bardak ballı süt içtim
2,5 litre su
45 dk zumba
niye o kadar uzun kalıcaklar ki?Kızlar benim kayınvalide bu cumartesi tüm çetesini toplayıp türkiyeyegidiyor görümcemler çoçukları büyük görümcem 4 hafta kalıp gelcekmiş küçük 1-2 yıl kalcakmış kayınvalide kayınpederde 2 yıl kalcakmış neeeeedddddeeennn gidiyorlar şimdi ben kızıma ne diyeceğim çoçuk bayramda babaanneye gitcez orda kalıcam diye planda yaptı burasıda tatile gircek bayramda tamdaaaa benim içinde kötü oldu yaaa varlıkları yetiyordu çuuuuukkkk canım sıkılcakkk çooookkkk
benimde var o sorunum canım hava değişiminden de olabilir...Kızlaaar felaket saçlarım dökülüyor dahiliye ye gidicez bugün bi kan vericem diplerim gözüküyo resmen sinirlerim bozulduuu
gür saçlı kadınlara özeniyoruz zayıflara özeniyoruz genetiğimiz bozuk bizim galiba.....benimkiler de bi dönem bi döküldü bildiğin kelaynağa döndüm şimdi normale o kadar dökülmüyor çok şükür... bakalım doktor ne dicek bana da yaz... bir kel olarak her tavsiyeyi değerlendiriyorum
Kızlar benim kayınvalide bu cumartesi tüm çetesini toplayıp türkiyeyegidiyor görümcemler çoçukları büyük görümcem 4 hafta kalıp gelcekmiş küçük 1-2 yıl kalcakmış kayınvalide kayınpederde 2 yıl kalcakmış neeeeedddddeeennn gidiyorlar şimdi ben kızıma ne diyeceğim çoçuk bayramda babaanneye gitcez orda kalıcam diye planda yaptı burasıda tatile gircek bayramda tamdaaaa benim içinde kötü oldu yaaa varlıkları yetiyordu çuuuuukkkk canım sıkılcakkk çooookkkk
gür saçlı kadınlara özeniyoruz zayıflara özeniyoruz genetiğimiz bozuk bizim galiba.....
iyi olurum inşallah kızlarda sürekli gelirim aranıza .....
fesatlıktan mı oluyor diyosun....yok biz fesadız unuttun mu :))
ayyy ama benim saçlarım çok gürdü tarak girmezdi 1 yıl içiinde döküldü kelim gözükür oldu... insan hazmedemiyo tabi şimdi aklıma geldikçe üzülüyom....
Ayyy bende bugün erken geldim eve pasaklıhanemi temizledimsorma kaptanım hızlı dönmüştüm ama taşlar atak yaptı:)
bugun iyiyim biraz kaç gündür evi toplayamamıştm bugun biraz iş yapıyorum ...
tartılmadım cumadan beri yarın sabah tartılıcam yazarım hemen....ol gari..... kaç kiilosun bakiim....
sen adamı kalpten öldürücen bi günAyyy bende bugün erken geldim eve pasaklıhanemi temizledimtüm çarşaflar değişti sildim süpürdüm mutfak dolaplarını sildim sonracığıma banyoyu domestosla sildim bide limonlu mum yaktım karışıkbi koku çıkdı ortaya eşimde sordu banyoda değişik birşey kokuyor heee domestos döktüm deyince anaaaaaammm çabukkk çabukkkk bakkk pantalonumda leke varmı diyor panik yaptııııı eneeeeemmmm ne olmuş pantolunun lekeyi bırak resmen ayna gibi toton gözüküyor dedim kalpden gidiyordu adam
Kayınvalide kayınpeder yaşlandık yeter gurbet diyorlar artık son günlerimiz vatanımızda geçsin diyorlar 2 yıl kalıp geleceklermiş yaşarlarsa birkaç ay kalıp gene dönceklermişniye o kadar uzun kalıcaklar ki?
Aslında sevmek değilaa aaaa kayınvalide seven gelin yapmışlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?