Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlaaar felaket saçlarım dökülüyor dahiliye ye gidicez bugün bi kan vericem diplerim gözüküyo resmen sinirlerim bozulduuu

benimkiler de bi dönem bi döküldü bildiğin kelaynağa döndüm şimdi normale o kadar dökülmüyor çok şükür... bakalım doktor ne dicek bana da yaz... bir kel olarak her tavsiyeyi değerlendiriyorum

Kızlaaar felaket saçlarım dökülüyor dahiliye ye gidicez bugün bi kan vericem diplerim gözüküyo resmen sinirlerim bozulduuu

Canim doğumdan sonra oluyor hep. Normal ama sen yine de testlerini yaptı için rahat etsin. Benim de çok dökülüyordu

toplight, post: 47014247, member: 60804"]kız savurgan bebenin beynini yıkama baksana şimdiden göbek çıkacakl diye takıntı yapıyo
Benim çoçuk anasından babasından ne görürse yapıyor valla daha doğar doğmaz tecrübelibabayla namaz kılar arada sırtına çıkar secdeye giderken kafam vurmasın diye kendini dengeler geçen yıl enişteyi evlere sokmadı git camiye namaz kılmaya babam hep gidiyor diye adam korkusundan bahçeye çıkmıyordu anneyle zumbaya gider dans ederokulda öğretmeni o zararlı bu zararlı evde bile istemiyor ne olcak bu çoçuk bilmem

nilsub, post: 47014275, member: 738404"]eeee anasının kızı çok bilmiş
aynen bari çoçuğum kilo derdi çekmezağaç yaşken eğilir misali şimdiden eğitiyorum bu nekiii bide zumba yapıyor çuuukkkkdaaa datluuuu teyzesiii koca kadınların arasında mini tüllü eteğiyle
Menümüde yazayım morordek kollontai nilsub
Sahur
Omlet
Peynir
4-5 zeytin
Salatalik
İftar
1 kase çorba
Taze fasulye kıymalı
yoğurt
Domates ve yeşillikli salata yaptım
Boğazım acayip yanma kaşıntı var diye 1 bardak ballı süt içtim
2,5 litre su
45 dk zumba

Kızlar benim kayınvalide bu cumartesi tüm çetesini toplayıp türkiyeye gidiyorgörümcemler çoçukları büyük görümcem 4 hafta kalıp gelcekmiş küçük 1-2 yıl kalcakmış kayınvalide kayınpederde 2 yıl kalcakmış neeeeedddddeeennn gidiyorlarşimdi ben kızıma ne diyeceğim çoçuk bayramda babaanneye gitcez orda kalıcam diye planda yaptı burasıda tatile gircek bayramda tamdaaaabenim içinde kötü oldu yaaa varlıkları yetiyordu çuuuuukkkk canım sıkılcakkk çooookkkk

canım senin menülerin hep güzel zaten.....

niye o kadar uzun kalıcaklar ki?

benimkiler de bi dönem bi döküldü bildiğin kelaynağa döndüm şimdi normale o kadar dökülmüyor çok şükür... bakalım doktor ne dicek bana da yaz... bir kel olarak her tavsiyeyi değerlendiriyorum
gür saçlı kadınlara özeniyoruz zayıflara özeniyoruz genetiğimiz bozuk bizim galiba.....

aa aaaa kayınvalide seven gelin yapmışlar :)

gür saçlı kadınlara özeniyoruz zayıflara özeniyoruz genetiğimiz bozuk bizim galiba.....

yok biz fesadız unuttun mu :))

ayyy ama benim saçlarım çok gürdü tarak girmezdi 1 yıl içiinde döküldü kelim gözükür oldu... insan hazmedemiyo tabi şimdi aklıma geldikçe üzülüyom....

sorma kaptanım hızlı dönmüştüm ama taşlar atak yaptı:)
bugun iyiyim biraz kaç gündür evi toplayamamıştm bugun biraz iş yapıyorum ...
Ayyy bende bugün erken geldim eve pasaklıhanemi temizledimtüm çarşaflar değişti sildim süpürdümmutfak dolaplarını sildim sonracığıma banyoyu domestosla sildim bide limonlu mum yaktım karışıkbi koku çıkdı ortaya eşimde sordu banyoda değişik birşey kokuyor heee domestos döktüm deyince anaaaaaammm çabukkk çabukkkk bakkk pantalonumda leke varmı diyor panik yaptıııııeneeeeemmmm ne olmuş pantolunun lekeyi bırak resmen ayna gibi toton gözüküyor dedim kalpden gidiyordu adam

sen adamı kalpten öldürücen bi gün

niye o kadar uzun kalıcaklar ki?
Kayınvalide kayınpeder yaşlandık yeter gurbet diyorlar artık son günlerimiz vatanımızda geçsin diyorlar 2 yıl kalıp geleceklermiş yaşarlarsa birkaç ay kalıp gene dönceklermiş

aa aaaa kayınvalide seven gelin yapmışlar :)
Aslında sevmek değil bi kapım oluyordu azıcık sıkıldığımda onlar geliyordu seslerdi bana kızımda çok özleyecek onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…