- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.201
Bende pilavı çok yerdim hemen hemen herakşam nerdeyse şimdi davetli olduğum heryerde pilavvv dün eşimin arkadaşları çağırdı ben gitmedim ne yiyecemkiii dedim kebab salonunda ne olur çorba pide pizza pilav kebab aşkım sen git ben şimdi onun yağı bunun soğanı derken hiç iç açıçı olmuyacam dedim tamam dedi gitti zaten sadece 1 kişinin eşi gelmiş başka bayan yokmuşpazar günü gittiğim yemekdede tabağımdaki pilavı ye bebeğim diye kızıma yediriyorum 2 küçük kaşık sonrası yeterrr mummyyy yeterrrr çukkk yersem göbüşüm çıkar niye sen yemiyonda bana yediriyorsun hıhhhh hıhhh diye hesap soruyor cadııımmm yemediyaaa kızzz onun kAdardamı olamıcaz çoçuk 5 yaşında bak daha
özlettin kız kendini nerelerdesingeldiiim ayyy fenayımmm bu gün beynimden envai çeşit tatlı geçiyo akşam feci olcem .....
eferim tmbağım sana helal olsunnnSelam kızlar tatlı tabağı bile almadım önüme alırsam yerim diye zaten yemekler tıkadı beni
tatlım sahurda sucuk yersen yanarsın tabiiiKızlar bugün ne sıcaktı yaa daha yeni kendime geldim.Bugünün menüsünü paylaşayım
@kollontai @morordeknilsub
Sahur: sucuklu yumurta (çok canık çekmişti çekmez olaydı bütün gün mahvoldum )+1 dl pide+1 kk peynir
İftar:1 kase çorba+1 bardak ayran+2 kaşık kuru fasulye+ salata
Ara:1 porsiyon meyve+6 adet yaprak sarma
Spor:yok
Su:2 lt ti geçerim
İyi geceler kızlar
kız savurgan bebenin beynini yıkama baksana şimdiden göbek çıkacakl diye takıntı yapıyoBende pilavı çok yerdim hemen hemen herakşam nerdeyse şimdi davetli olduğum heryerde pilavvv dün eşimin arkadaşları çağırdı ben gitmedim ne yiyecemkiii dedim kebab salonunda ne olur çorba pide pizza pilav kebab aşkım sen git ben şimdi onun yağı bunun soğanı derken hiç iç açıçı olmuyacam dedim tamam dedi gitti zaten sadece 1 kişinin eşi gelmiş başka bayan yokmuşpazar günü gittiğim yemekdede tabağımdaki pilavı ye bebeğim diye kızıma yediriyorum 2 küçük kaşık sonrası yeterrr mummyyy yeterrrr çukkk yersem göbüşüm çıkar niye sen yemiyonda bana yediriyorsun hıhhhh hıhhh diye hesap soruyor cadııımmm yemediyaaa kızzz onun kAdardamı olamıcaz çoçuk 5 yaşında bak daha
eeee anasının kızı çok bilmişBende pilavı çok yerdim hemen hemen herakşam nerdeyse şimdi davetli olduğum heryerde pilavvv dün eşimin arkadaşları çağırdı ben gitmedim ne yiyecemkiii dedim kebab salonunda ne olur çorba pide pizza pilav kebab aşkım sen git ben şimdi onun yağı bunun soğanı derken hiç iç açıçı olmuyacam dedim tamam dedi gitti zaten sadece 1 kişinin eşi gelmiş başka bayan yokmuşpazar günü gittiğim yemekdede tabağımdaki pilavı ye bebeğim diye kızıma yediriyorum 2 küçük kaşık sonrası yeterrr mummyyy yeterrrr çukkk yersem göbüşüm çıkar niye sen yemiyonda bana yediriyorsun hıhhhh hıhhh diye hesap soruyor cadııımmm yemediyaaa kızzz onun kAdardamı olamıcaz çoçuk 5 yaşında bak daha
günaydınlarrrrr
özlettin kız kendini nerelerdesin
eferim tmbağım sana helal olsunnn
tatlım sahurda sucuk yersen yanarsın tabiii
yaa bu arada ben uykusuzluk yüzünden dün gece sahura kalkmadım bakalım bugünüm nasıl gececek
dün iftar yemeğim gayet masumdu ama bende de iftardan sonra içimdeki canavar uyanıyıo tatlı meyve allah ne verdiyse
ama dün akşam üzeri 1 saat iftar öncesi yürüyüş yaptım allahtan iftar öncesi yapmışım iftarda dilim damağıma yapıştı orucu 1 lt su ile açıp üstüne yoğurtlu soda falan içince yemek nerdeyse çok az yedim ama dedim yaa sonrasında içimdeki canavar uyandı
slm kızlar günaydın ...
nasılsınız bakalım ben biraz daha iyiyim dünden beri takımda bir yaramazlık yoktur umarım :)
ay yapalım ne yapalım :)yaramazlık yoksa yapalıııım....
kilon ne durumda ?burlardayım çok dertliyim yemek içmek yasakken
günaydın... sanada:)Herkese günaydııııınnnn
vay vayyyyy 78 lerimi gördün kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzEşime hurma ceviz aldurdim. 78 lere az kalmisken yemem canim
Herkese günaydııııınnnn
ay yapalım ne yapalım :)
kilon ne durumda ?
canım sın yaa senin keyfin olmuyor yeme içme yokkenburlardayım çok dertliyim yemek içmek yasakken
anowwww kız 63 değilmiydin sen en sonküfreder gibi günaydın diyo yeaaa..... de geett....
datlu yiyelim.... bütün ayarlarım bozuldu....
dün iftar öncesi 65,3 idim bu akşam bilmiyom kaç gelirim....
nilsub un bak tambak sana yetişti acilen kg vermen lazım kız haberin olavay vayyyyy 78 lerimi gördün kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
helaaaaaaaallllllllllllllllllll
vay vayyyyy 78 lerimi gördün kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
helaaaaaaaallllllllllllllllllll
nilsub un bak tambak sana yetişti acilen kg vermen lazım kız haberin ola
canım sın yaa senin keyfin olmuyor yeme içme yokken
anowwww kız 63 değilmiydin sen en son
ben gerçi tartıya çıkmıyom tatlıları gömerken tartıya çıkmanın bi mantığı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?