Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Anam çok sıcak buralar yanıyoruz...
Savurgan zumba derslerin nasıl gidiyor zevklimi? Bende yapmak istiyorum:)

Anam çok sıcak buralar yanıyoruz...
Savurgan zumba derslerin nasıl gidiyor zevklimi? Bende yapmak istiyorum:)
Bizde donuyoruzçok zevkli ilkgün zorlandım ama şimdi iyiyim bence sen şuan deneme güzellik taş sorunun varyaa bende olmadığı halde iç organlarım çok ağrıdı ama zevkli hergün başka grup geliyormuş tek benim kalıcı sanırsam

Ay aklıma geldi o kadar çok zıplarsam çabuk düşer

Tadını çıkar canım serin günlerin zira biz buharlasıcaz burası 1200 derece oldu sanırım

Allahıııımmm bayram geliyor evim darmadumaaaan minnağım uyumamaya direniyor sihirli bir el lazım bizede

Spora bayıldıııımmm ve çok kıskandııııımmm darısı başımaaaaa

Ayyyy benimkini gönderiiiim canııııımmm zira varlığıyla gayette canımı sıkmakta ;(​

Evde zumba yapanlar videoları gönderirmisiniz ben bulamadım düzgün bişey
Ben evde yapmiyorum bebis ama youtubede dolu var oraya bak isteesen illaki sevdigin muzik esliginde vardirbizim burda kutuphanelerde bile odunc alabilecegin cdler var kutuphanede ne ararsan var anacim hersey var
Bende çok istiyorum zumbaaa en keyifli spor yöntemi bence de sıpam çok minik yahuuu
Evde yap canim sende benim kizim huysuzlaniyor aksam saati onada iyi geldi banada bide seviyor ordaki ablalari birkac turk ablalarida var keyfi yerinde

Tadını çıkar canım serin günlerin zira biz buharlasıcaz burası 1200 derece oldu sanırım
Bende kisi sevmiyorumcok berbat oluyor aksam 5 heryer kapaniyor yazin gene sahil kenarina gidiyoruz teee gece2-3 kere kadar eglence oluyor cocukla rahat ediyoruz hep cocuklu ailelerde varkisin eve tikili kaliyoruz

Allahıııımmm bayram geliyor evim darmadumaaaan minnağım uyumamaya direniyor sihirli bir el lazım bizede
Ooooo ben bayram temizligine kalkissan kurban bayramina zor yetistiririm ben cok pisss dagitiyorum temizlik yaparken ortaligibutun dolaplar komple iner ne var ne yok dokerim ortaya bit pazari gibibide katla yerlestir 3 gunumu alir ondan simdilik yika pakla toz al seklinde yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…