- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.241
Anem anemmm havalara bak sen...Geçerken de sana el sallarim artikin
Bizde donuyoruzAnam çok sıcak buralar yanıyoruz...
Savurgan zumba derslerin nasıl gidiyor zevklimi? Bende yapmak istiyorum:)
Ay aklıma geldi o kadar çok zıplarsam çabuk düşerBizde donuyoruzçok zevkli ilkgün zorlandım ama şimdi iyiyim bence sen şuan deneme güzellik taş sorunun varyaa bende olmadığı halde iç organlarım çok ağrıdı ama zevkli hergün başka grup geliyormuş tek benim kalıcı sanırsam
Ay aklıma geldi o kadar çok zıplarsam çabuk düşer
Anem anemmm havalara bak sen...
Bende çok istiyorum zumbaaa en keyifli spor yöntemi bence de sıpam çok minik yahuuuEvde zumba yapanlar videoları gönderirmisiniz ben bulamadım düzgün bişey
Tadını çıkar canım serin günlerin zira biz buharlasıcaz burası 1200 derece oldu sanırımBizde donuyoruzçok zevkli ilkgün zorlandım ama şimdi iyiyim bence sen şuan deneme güzellik taş sorunun varyaa bende olmadığı halde iç organlarım çok ağrıdı ama zevkli hergün başka grup geliyormuş tek benim kalıcı sanırsam
Allahıııımmm bayram geliyor evim darmadumaaaan minnağım uyumamaya direniyor sihirli bir el lazım bizedeAyyy bende bugün erken geldim eve pasaklıhanemi temizledimtüm çarşaflar değişti sildim süpürdüm mutfak dolaplarını sildim sonracığıma banyoyu domestosla sildim bide limonlu mum yaktım karışıkbi koku çıkdı ortaya eşimde sordu banyoda değişik birşey kokuyor heee domestos döktüm deyince anaaaaaammm çabukkk çabukkkk bakkk pantalonumda leke varmı diyor panik yaptııııı eneeeeemmmm ne olmuş pantolunun lekeyi bırak resmen ayna gibi toton gözüküyor dedim kalpden gidiyordu adam
Offf zaten gür saçlarım olmadı hiç hayatım saça para dökmekle geçti ama bukadar dökülme hiiiç görülmüş şey değildi avuç avuç her yer saaaaçççCanim doğumdan sonra oluyor hep. Normal ama sen yine de testlerini yaptı için rahat etsin. Benim de çok dökülüyordu
Spora bayıldıııımmm ve çok kıskandııııımmm darısı başımaaaaatoplight, post: 47014247, member: 60804"]kız savurgan bebenin beynini yıkama baksana şimdiden göbek çıkacakl diye takıntı yapıyo
Benim çoçuk anasından babasından ne görürse yapıyor valla daha doğar doğmaz tecrübelibabayla namaz kılar arada sırtına çıkar secdeye giderken kafam vurmasın diye kendini dengeler geçen yıl enişteyi evlere sokmadı git camiye namaz kılmaya babam hep gidiyor diye adam korkusundan bahçeye çıkmıyordu anneyle zumbaya gider dans eder okulda öğretmeni o zararlı bu zararlı evde bile istemiyor ne olcak bu çoçuk bilmem
nilsub, post: 47014275, member: 738404"]eeee anasının kızı çok bilmiş
aynen bari çoçuğum kilo derdi çekmezağaç yaşken eğilir misali şimdiden eğitiyorum bu nekiii bide zumba yapıyor çuuukkkkdaaa datluuuu teyzesiii koca kadınların arasında mini tüllü eteğiyle
Menümüde yazayım @morordek @kollontainilsub
Sahur
Omlet
Peynir
4-5 zeytin
Salatalik
İftar
1 kase çorba
Taze fasulye kıymalı
yoğurt
Domates ve yeşillikli salata yaptım
Boğazım acayip yanma kaşıntı var diye 1 bardak ballı süt içtim
2,5 litre su
45 dk zumba
Kızlar benim kayınvalide bu cumartesi tüm çetesini toplayıp türkiyeyegidiyor görümcemler çoçukları büyük görümcem 4 hafta kalıp gelcekmiş küçük 1-2 yıl kalcakmış kayınvalide kayınpederde 2 yıl kalcakmış neeeeedddddeeennn gidiyorlar şimdi ben kızıma ne diyeceğim çoçuk bayramda babaanneye gitcez orda kalıcam diye planda yaptı burasıda tatile gircek bayramda tamdaaaa benim içinde kötü oldu yaaa varlıkları yetiyordu çuuuuukkkk canım sıkılcakkk çooookkkk
Hava değişimi mi mi vitamin eksikliği mi kansızlık mı bilemedim ki ya aglycaaam yeer gök saç oldubenimde var o sorunum canım hava değişiminden de olabilir...
Dört ay oldu canım yaaa ne zaman bitecek anlamadım kazımaya bile düşündüm yani ;(((Canim doğumdan sonra oluyor hep. Normal ama sen yine de testlerini yaptı için rahat etsin. Benim de çok dökülüyordu
Ben evde yapmiyorum bebis ama youtubede dolu var oraya bak isteesen illaki sevdigin muzik esliginde vardirEvde zumba yapanlar videoları gönderirmisiniz ben bulamadım düzgün bişey
Evde yap canim sende benim kizim huysuzlaniyor aksam saati onada iyi geldi banada bide seviyor ordaki ablalari birkac turk ablalarida varBende çok istiyorum zumbaaa en keyifli spor yöntemi bence de sıpam çok minik yahuuu
Bende kisi sevmiyorumTadını çıkar canım serin günlerin zira biz buharlasıcaz burası 1200 derece oldu sanırım
Ooooo ben bayram temizligine kalkissan kurban bayramina zor yetistiririm ben cok pisss dagitiyorum temizlik yaparken ortaligiAllahıııımmm bayram geliyor evim darmadumaaaan minnağım uyumamaya direniyor sihirli bir el lazım bizede
Evet başka sebepleride olabilir sen doktora görün derim..Hava değişimi mi mi vitamin eksikliği mi kansızlık mı bilemedim ki ya aglycaaam yeer gök saç oldu
Bu kadar sıcakta olmasın mümkünse günle canım yaaaa buharlaşıcaaaazzzgünler bu kadar uzun olmamalı bence....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?