- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #194.441
Maşallah canım benim de 9 ay oldu4 ay canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım benim de 9 ay oldu4 ay canım
İçinde bir somon yaşamaya başlamıştır kesin bu ne somon aşkı yahuMenu yazayim :
Sabah:
1 kase yogurt, 2 tane tanesi 67 kallik sekersiz granola bar
Ara: 2 hurma
Ogle
Somon fumeli bademli yesil salata
Ara: 1 hurma
Ara: 4 yesil erik kucuk
Aksam iftara gittik
1 kase ezogelin corbasi, 1 tane icli kofte, iskender donerin sadece etleri, 2 kasik da salata
spor 3 mil leslie
su 3 litreye yakin
İçinde bir somon yaşamaya başlamıştır kesin bu ne somon aşkı yahuMenu yazayim :
Sabah:
1 kase yogurt, 2 tane tanesi 67 kallik sekersiz granola bar
Ara: 2 hurma
Ogle
Somon fumeli bademli yesil salata
Ara: 1 hurma
Ara: 4 yesil erik kucuk
Aksam iftara gittik
1 kase ezogelin corbasi, 1 tane icli kofte, iskender donerin sadece etleri, 2 kasik da salata
spor 3 mil leslie
su 3 litreye yakin
Ayay sorma şekerim cennet buralar bugun balıkesir merkeze gittik sıcak heryer kalabalık binalar üst üste ay daral geldi sorma eve gelene kadar oh mis şimdi balkondayım bir sessizlik sorma hava misss püfür püfür ohhh dünya varmış dedim....
ki ben istanbuldan gelin geldim ailem hala orda ama yok burasının kıymetini gelip yaşayınca anladım..
inşallah Allah seninde kalbine göre verir neresi hayırlısı ise oraya yerleşirsin...
senin bu menulerle cok iyi kilo vermen lazim aslinda.selamlar sabahlar
kollontai
nilsub
morordek
toplight
ebrusonmez
dünki menüm...
iftar:
fırında kabak mücver
domates çorbası
ekmeksiz
sahur:
bir haşlanmış yumurtanın beyazı
2,5 bardak ayran
salatalık
avuç içi kadar ekmek (ekmeğim bitmiş)
su 2,5 litreyi geçti muhtemelen de hesap etmemişim bu sefer..
aynen aynen icimde somon agaci cikacak, her gun yiyorum; ya canim somonu ben cok seviyorum ama hep somon tercih etmemin sebebi de Ankara'daki balikcilari cok begenmiyorum, zira mevsimi de degil su an. Somon guzel her daim cok da faydaliİçinde bir somon yaşamaya başlamıştır kesin bu ne somon aşkı yahubi benmi sevmiyorum şu somonu yani sevmiyor demeyelimde daha doğrusu diper balıkları tercih ediyorum.hatta karides,kalamar,yengeç, ahtapot ohhh canım çekti
![]()
taktınız siz benim kiloya veriyom daha ama ben yıllardır metabolizması yavaş biri olarak az az veririmsenin bu menulerle cok iyi kilo vermen lazim aslinda.
Biz fenayizdir takariz hementaktınız siz benim kiloya veriyom daha ama ben yıllardır metabolizması yavaş biri olarak az az veririm![]()
günaydın kızlar
kızzz kötülüğünü mü istiyoz biz senin sankiselamlar sabahlar
kollontai
nilsub
morordek
toplight
ebrusonmez
dünki menüm...
iftar:
fırında kabak mücver
domates çorbası
ekmeksiz
sahur:
bir haşlanmış yumurtanın beyazı
2,5 bardak ayran
salatalık
avuç içi kadar ekmek (ekmeğim bitmiş)
su 2,5 litreyi geçti muhtemelen de hesap etmemişim bu sefer..
olmamış tatlım azda olsa pide arası tost olmaz esmer ekmeklerle yap tam buğday ekmeği kepek ekmeği gibi çokda lezletli oluyorlar ...İlk menü benden sanırım
morordek
nilsub M melampusefe
Sabah:
az pide arası peynirli tost
Ara: 1 dilim karpuz
Öğle:
2 dolma
1 supangle
Akşam:
Karnıyarık
3 kaşık pilav
Cacık
Karpuz
Spor: yarım saat yürüyüş
Su:4 lt
sağol canım iyiyim evet sende dönde takımı ele alalım artık....Kizlar ne döktürmüssünüz yaaa :)) dinlenirken telefondan okuyayim dedim oku oku bitmedi ama cok sevindim uzun suredir böyle uzun uzun muhabbet olmuyordu :)
tugce1325 @Mivri hosgeldiniz grubumuza :) ben kaptan yardimcisiyim ancak su anda yurt disinda oldugumdan gruba pek giremiyorum anca gordum geldiginizi :) haftaya hepinizle tek tek ilgileniciiim
@Ozaly toplight kaptanım da demis listeye girdin ama ortalarda yoksun daha cok katilim goster lütfen
@umutlayasasen senin de her menunde tatli varnasil olacak bu is valla bilemedim... Duzene girmesi lazim menulerinin...
nilsub canim iyileşmene cok sevindim
Neyse sanirim kisa bir ozet gecmis oldum :)