- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.721
Kızzz sende değüşük birşeyler yap brokoli mutlaka koy avokadolu birşeyler olsun sonracıma havuç unutmaa kıznoodleda yap yada pirinçi haşla sporcu havası versin ben arkadaşa gittiğimde kocaman fırın tepsiyle brokoli yapmış fırında açım diye yedim bacım limon soslu tavuk yap ızgarada ne asortikkkk gacuymuş beaaa desin avripayı takılıyorum ben demeyide arada lafın arasına sıkıştır eğer konu gelmezse ayyy şimdiki gençler fast food yiyor bende çuuuukkk dikkat ederim hep sebze yirim havalarına gir okeyyyyyyg
Tamm uğrarım o zamnolmaz arada laf at bak bozuşuruzz..... hemen kaybolmaya bakma
Oh miss işte kolay gelsin çok çok güzel olur inşallah... Misafirlerin çok beğenir tatlımHaahahhaa harikasın yaa
Eti çok çok seven biriymiş.Bende köfte ciğer ve körili balık ızgara yapacağım. Mangal olarak. Onu kocişe devrettim.Bahçede yapacağız.
Birde tuzda tavuk atıcam fırına
Yanına da meze salata ve köfteli ayranlı çorba
tamam canım ben eklerim sevgili rakibem@ nilsub Nasıl ekliycez kuzum listeye ben bilmiyorum,beni eklersen sevinirim canım
Başlangıç 77.300
Bu hafta 76.100
Hedefim 66 kg
Ayyy menüde yok yok bende gelimmm ne olurrrrHaahahhaa harikasın yaa
Eti çok çok seven biriymiş.Bende köfte ciğer ve körili balık ızgara yapacağım. Mangal olarak. Onu kocişe devrettim.Bahçede yapacağız.
Birde tuzda tavuk atıcam fırına
Yanına da meze salata ve köfteli ayranlı çorba
tebrikler şekerim muhteşemsin yahuuuuuuKızz kimsecikler sallamadı benii nidennben gelince mi kayboluyosunuz
Neyse keyfimi kaçırmiciiimmm.. öhöömm öhöö evet açıklıyorummmm
Geçen hafta : 81,5
Bu hafta : 79,5
Fark : 2kg
Yüzde : %2,45
@kollontai @morordektoplight nilsub @tatlitambak
tamam canım listeye ekliyorum senikızlar ben çarşamba başlamıştım 76 kiloydum. Şu an 74.5 :)
seni de ekliyorum tatlım tebrikler senin ne zaman listeye girmen lazım tatlım takıma ne zaman gelmiştin hatırlıyorn mu?Kilo 77. 300 dü
Bu hafta 76.100
maşallahhh
ebruşummm kolay gelsğin bacımmmmmmKız ben davet ettim nasıl olacak mış o
Birdeadam normal bir misafir değil. Türkiyenin en lüks lokantalarında ünlülere yemek yapmış.Ne cesaretse bendeki bende adama yemek yapacağım.
tamam canım ben eklerim sevgili rakibem
İnşallah canım. Tatlı olarak elmalı turta yapacam uygun mudur senceOh miss işte kolay gelsin çok çok güzel olur inşallah... Misafirlerin çok beğenir tatlım
Ayyy menüde yok yok bende gelimmm ne olurrrrben ilk geldiğim yıl komşuyla oturuyoruz bahçede türklerin çoğunluk olduğu siteden kiraladık neyse başkaaa bi komşumla aynı yerden adanadan gelmiş başka bir bayan bu kim dedi benim komşuda yaaa bu yeni geldi burayada yeni taşındılar derdemez kadın bi başladı ayyy bizde 10 kilo biftek 5 kilo pirzola 3 kilo kıyma aldım köfte yapıcam aaa öylemi mangalmı yapıcaksınız dedi komşum kadında artık beni nerden geldi sanıyorsaaaa hiç et görmemiş zannetti herhalde bizde hergün et yiyoruz avripalııı olarak abovvvvv yerlisiyim yaaa ben buraların dediiii deee git sen kim yerlisi kim dedim giderkende kızzz gomşun alda birgün bana gelll et yaparım size dedi kadın işteeee şincikkk benim gomşunun memkeletlisi lazımdı sana ne havalar atardıııı ne havalar
ben severim çok zaten uygundurİnşallah canım. Tatlı olarak elmalı turta yapacam uygun mudur sence
Sağolun kaptanım.kızlar slm gözümü açamadım accık uyuum da geldim valla şimdi listeleri bi toparlayayım
tebrikler şekerim muhteşemsin yahuuuuuu
tamam canım listeye ekliyorum seni
seni de ekliyorum tatlım tebrikler senin ne zaman listeye girmen lazım tatlım takıma ne zaman gelmiştin hatırlıyorn mu?
maşallahhh
ebruşummm kolay gelsğin bacımmmmmm
İyi yaa ben hafif mi kalır dedim ama çok d şımartmayayımben severim çok zaten uygundur
yok kalmaz tatlım zaten hava çok sıcak yemekten sonra çayın yanında ikram edersin....İyi yaa ben hafif mi kalır dedim ama çok d şımartmayayım
eklerim canım yaz sana zahmet birde ne zaman başladığını yazarsan eklerim[/QUOTE]nilsub canım bende ekleyemedim rica etsem beni de ekler misin kilomu yazmıştım da istersen tekrar yazayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?