- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.701
Tabrik ederim canım.Menülerinde hep zero var. Ama yine de iyi gidiyorsun.Canlar Bu Sabah bana güzel başladı veeeeee yaşasın tartııı
Eki Görüntüle 1851243
Hedefimi 57ye düşürmek istiyorum kime diyeceğimi bilemedim
Bende duraklamaya girdim galiba.Ramazandan sonra bişeyler yapmam lazım kaldı öyle 70 de yaaBende anlamıyorum canım yaaa kaçamak yapmıyorum lıkırrr lıkırrr su içiyorum buz gibi havada sporu yapıyorum yalnız kilom inmesede basenlerde epey üncelme var şimdi resim koyardımda aşık maşık olan olur benim narunnnn vicidimaaa
Aman diyeyim koyma sonra narin vicidina bakmaktan kor falan oluruz...Bende anlamıyorum canım yaaa kaçamak yapmıyorum lıkırrr lıkırrr su içiyorum buz gibi havada sporu yapıyorum yalnız kilom inmesede basenlerde epey üncelme var şimdi resim koyardımda aşık maşık olan olur benim narunnnn vicidimaaa
Acı gerçek canım eğer vücudun direnç göstermeye başladıysa kırman için sabır ve daha fazla hareket etmen lazım bir gayret 6'lı rakamlara az kalmış....Bende duraklamaya girdim galiba.Ramazandan sonra bişeyler yapmam lazım kaldı öyle 70 de yaa
Vayyy vaaayyyy vayyyyy
Hoşgeldin.kızlar ben çarşamba başlamıştım 76 kiloydum. Şu an 74.5 :)
Çok iyi canım.Devamını beklerizKilo 77. 300 dü
Bu hafta 76.100
yok daha kimseyi telef etmedim ayrı maşallah tühhh ..... benden bilme sonra....
Benimde yarım misafirim var.Şimdiden yorgunum yarın ne yapacağım yaAy ben dün mahvoldum hem sıcak hem misafir. Ne kadar su içtiğimi bilmiyorum ay mmenümü de yazmadım dimi ben
evde yokum de.....Benimde yarım misafirim var.Şimdiden yorgunum yarın ne yapacağım ya
hahahahhaa cahil cesareti diyelim o zamannnnn.......Kız ben davet ettim nasıl olacak mış o
Birdeadam normal bir misafir değil. Türkiyenin en lüks lokantalarında ünlülere yemek yapmış.Ne cesaretse bendeki bende adama yemek yapacağım.
Yaa adam daha önce söylemişti yemeklerinizi merak ediyorum diye ben davet etmemiştim. Korktuydum açıkcası. Ama kaçarı yok eşimin iş arkadaşı Bende çağırmış bulundumhahahahhaa cahil cesareti diyelim o zamannnnn.......
betüş sen ne diyorsun ebru için?
şef falan mı ? işin zor tatlım hiç durma ne yapıcaksın liste yap malzemelerinden eksik varsa bugunden yap alışverişini canım hiç üşenme madem davet ettin kalkkk....Yaa adam daha önce söylemişti yemeklerinizi merak ediyorum diye ben davet etmemiştim. Korktuydum açıkcası. Ama kaçarı yok eşimin iş arkadaşı Bende çağırmış bulundum
ramazanda zor oluyor haklısın canım az kaldı ama menün çok güzel tatlım:)Dünki menüm
sahur
1 kase yoğurt
3 hurma
iftar
2 tane patlicanli kus yuvasi
yoğurtlu Semiz otu
salata
Su çoook çoook içtim yöne
spor yok.
Ramazanda yapamıyorum
inatettimolacak kollontai morordek nilsub
Kızzz sende değüşük birşeyler yap brokoli mutlaka koy avokadolu birşeyler olsun sonracıma havuç unutmaa kızKız ben davet ettim nasıl olacak mış o
Birdeadam normal bir misafir değil. Türkiyenin en lüks lokantalarında ünlülere yemek yapmış.Ne cesaretse bendeki bende adama yemek yapacağım.
Sanırım şef ama ayrıntılı konuşma imkanımızz olmadı.şef falan mı ? işin zor tatlım hiç durma ne yapıcaksın liste yap malzemelerinden eksik varsa bugunden yap alışverişini canım hiç üşenme madem davet ettin kalkkk....
olmaz arada laf at bak bozuşuruzz..... hemen kaybolmaya bakmaSanırım şef ama ayrıntılı konuşma imkanımızz olmadı.
Evet menümü listeledim. Akşamdan da tatlımı hazırlayacağım. Eti falan marine ederim.Yarına hazırlık olarak. Neyse ben yarına kadar yokum ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?