Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende duraklamaya girdim galiba.Ramazandan sonra bişeyler yapmam lazım kaldı öyle 70 de yaa

Aman diyeyim koyma sonra narin vicidina bakmaktan kor falan oluruz...

Yaa adam daha önce söylemişti yemeklerinizi merak ediyorum diye ben davet etmemiştim. Korktuydum açıkcası. Ama kaçarı yok eşimin iş arkadaşı Bende çağırmış bulundum
şef falan mı ? işin zor tatlım hiç durma ne yapıcaksın liste yap malzemelerinden eksik varsa bugunden yap alışverişini canım hiç üşenme madem davet ettin kalkkk....

***5. Takım 471. Etap***

d_mndc (76,4/)
tatlitambak (79,6/78,9/0,7/%0,88)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,1/)kilosu sabit
parkbyull (93,9/93/0,9/%0,96)
inatettimolacak (81,5/79,5/2/%2,45)
Ozaly (59,2/58,2/1/%1,69)

5. takım ortalaması:%

nilsub 76,4
essam_027 81 yeni üye başlangıç 23 haziran hedef 55 kg
btlbetul 65,3 (gecen hafta kaçtın tatlım)

kızlar lütfen herkes kendini listeye eklesin yeni gelen arkadaşlar sizde kendinizi alttaki benim adımın yazılı olduğu yere ekleyin.....
bende 1-2 haftadır yoktum o yüzden asil listeye geçenleri bilmiyorum yardımcı olun lütfen..

Kız ben davet ettim nasıl olacak mış o
Birdeadam normal bir misafir değil. Türkiyenin en lüks lokantalarında ünlülere yemek yapmış.Ne cesaretse bendeki bende adama yemek yapacağım.
Kızzz sende değüşük birşeyler yap brokoli mutlaka koy avokadolu birşeyler olsun sonracıma havuç unutmaa kız noodleda yap yada pirinçi haşla sporcu havası versin ben arkadaşa gittiğimde kocaman fırın tepsiyle brokoli yapmış fırında açım diye yedim bacım limon soslu tavuk yap ızgarada ne asortikkkk gacuymuş beaaa desin avripayı takılıyorum ben demeyide arada lafın arasına sıkıştıreğer konu gelmezse ayyy şimdiki gençler fast food yiyor bende çuuuukkk dikkat ederim hep sebze yirim havalarına gir okeyyyyyyg

şef falan mı ? işin zor tatlım hiç durma ne yapıcaksın liste yap malzemelerinden eksik varsa bugunden yap alışverişini canım hiç üşenme madem davet ettin kalkkk....
Sanırım şef ama ayrıntılı konuşma imkanımızz olmadı.
Evet menümü listeledim. Akşamdan da tatlımı hazırlayacağım. Eti falan marine ederim.Yarına hazırlık olarak. Neyse ben yarına kadar yokum ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…