- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.681
tamam canım iyi eğlenceler ....kaptanlarım ve kızlar ben bugün şehir dışına çakacağım pazar döneceğim. iki gün uğrayamayacağım kusura bakmayın.biliyorum son dönemde diyeti askıya aldım gibi. kızmakta haklısınız ama şartlar biraz onu gerektirdi. bu hafta sonu inşallah biraz toparlanırım ve tam gaz sporumla listemle diyetimle buradayım.
ay gözlerim yaşardı......O zayıfladigimi ben seviniyorum kiz . Sanki kendim vermiş gibi....
Biz onunla beraber ce zayıflıyoruz uyumlu rakibeleriz
Haklisin tatlim ..Emziriyorum canım evet te kızım tek beni emmiyor iki kez mama yiyor ek gida da yiyor oruçken sütüm yetmedi 8 aydan sonra mama takviyesi yaptım devamlı beni emse daha fazla ara öğün yapmam gerekçok güzel canım ama öğlen ayranın yanına sebze yemeği veya meyve türü bişey koysaydın emziriyorsun sennn....
Tebrikler canım
Teşekkür ederim canimTebrikler canım
***5. Takım 471. Etap***
d_mndc (76,4/)
tatlitambak (79,6/78,9/0,7/%0,88)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,1/)kilosu sabit
parkbyull (93,9/93/0,9/%0,96)
inatettimolacak (81,5/79,5/2/%2,45)
Ozaly (59,2/58,2/1/%1,69)
tugce1325 (64 /62.9)
5. takım ortalaması:%
nilsub 76,4
essam_027 81 yeni üye başlangıç 23 haziran hedef 55 kg
btlbetul 65,3 (gecen hafta kaçtın tatlım)
Hayret çok güzel menülerin vücut direnmeye mi başladı acaba daha fazla hareket canım dicem ama oruçluyken zor neyse az kaldı ramazanda bitiyor...Menümüde yazayımda çıkaın aradan iftarı yaptım zaten
Sahur
1 dilim kepek ekmeği
1 tane domates
1 salatalık
2-3 çatal ucuyla beyaz peynir
Kibrit kutusu kadar hellim peyniri
İftar
Kilo veremedim diye intahar mabındaaa1 kaseyi doldurdum tarhana içtim sinirden
Ispanak yemeği
Salata
Henüz su içmedim kahve içtiğimden tıkandım kaldım kesin içicem yatana kadar 3 litre
Bugün iftar öncesi 30 dk zumba yaptımçok susadım çokkk neyseki 40 dk sonra iftarımızı ettik çok şükür
Bende anlamıyorum canım yaaa kaçamak yapmıyorum lıkırrr lıkırrr su içiyorum buz gibi havada sporu yapıyorum yalnız kilom inmesede basenlerde epey üncelme var şimdi resim koyardımda aşık maşık olan olur benim narunnnn vicidimaaaHayret çok güzel menülerin vücut direnmeye mi başladı acaba daha fazla hareket canım dicem ama oruçluyken zor neyse az kaldı ramazanda bitiyor...
Sağol canım.İnşallahİnşallah hedefini de görürsün
ay gözlerim yaşardı......
maden suyu kürünü yapıyorum ben hala serinletici geliyor bu sıcaklarda
İyi bari seni dört gözle bekliyorum.Yok bırakmadım rakibem haftaya buralardayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?