Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canım iyi eğlenceler ....

***5. Takım 471. Etap***

d_mndc (76,4/)
tatlitambak (79,6/78,9/0,7/%0,88)
savurgan (69,9///)
denhizx (70///)
melampusefe (70,1/)kilosu sabit
parkbyull (93,9/93/0,9/%0,96)
inatettimolacak (81,5/79,5/2/%2,45)
Ozaly (59,2/58,2/1/%1,69)

5. takım ortalaması:%

nilsub 76,4
essam_027 81 yeni üye başlangıç 23 haziran hedef 55 kg
btlbetul 65,3 (gecen hafta kaçtın tatlım)

çok güzel canım ama öğlen ayranın yanına sebze yemeği veya meyve türü bişey koysaydın emziriyorsun sennn....
Haklisin tatlim ..Emziriyorum canım evet te kızım tek beni emmiyor iki kez mama yiyor ek gida da yiyor oruçken sütüm yetmedi 8 aydan sonra mama takviyesi yaptım devamlı beni emse daha fazla ara öğün yapmam gerek

Menümüde yazayımda çıkaın aradan iftarı yaptım zaten
Sahur
1 dilim kepek ekmeği
1 tane domates
1 salatalık
2-3 çatal ucuyla beyaz peynir
Kibrit kutusu kadar hellim peyniri
İftar
Kilo veremedim diye intahar mabındaaa1 kaseyi doldurdum tarhana içtim sinirden
Ispanak yemeği
Salata
Henüz su içmedim kahve içtiğimden tıkandım kaldım kesin içicem yatana kadar 3 litre
Bugün iftar öncesi 30 dk zumba yaptım çok susadım çokkk neyseki 40 dk sonra iftarımızı ettik çok şükür

Hayret çok güzel menülerin vücut direnmeye mi başladı acaba daha fazla hareket canım dicem ama oruçluyken zor neyse az kaldı ramazanda bitiyor...

Son düzenleme:
Hayret çok güzel menülerin vücut direnmeye mi başladı acaba daha fazla hareket canım dicem ama oruçluyken zor neyse az kaldı ramazanda bitiyor...
Bende anlamıyorum canım yaaa kaçamak yapmıyorum lıkırrr lıkırrr su içiyorum buz gibi havada sporu yapıyorum yalnız kilom inmesede basenlerde epey üncelme var şimdi resim koyardımda aşık maşık olan olur benim narunnnn vicidimaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…