- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.781
ben tatlıyı yemeğin hemen peşinden değilde biraz ara ile şekersiz çayın yanında seviyorum canım.....Ay ramazanda beni tek kesen Şerbetli tatlıdır ama gel gir ki sadece 1 kere yedim ramazan boyunca. O da 1 aylık ramazana bedeldi yani
ay ben stres oldum yahu şef adam yemeğemi çağrılır....Olmazsa yanına revani veya sütlaç yapayım. Ayyy nasıl yetiştireceğim.
canim ilaci duzgun kullanup diyetine dikkat edersen sorun yok tatlimdiyetisyen evet o da diyabete yönlendirdi zaten peki bu böyle ömür boyu bir hastalık mı yani
canim 57 yazdim zannediyordum iyi ki kontrol etmissin eline saglikKaptanım sagolasın ellerine saglık paylasmıssın listeyi ama Ozaly hedef kilosunu 55 degil de 57 yapmak istiyorum, daha azı kotu gorunuyor yazmıs en son. Ben onu simdi düzeltiyorum paylasımda
düzelttim canım[/QUOTE]22 haziran
başlangıç 64 kilo
Hedef 56
Çok teşekkür ederim
Bugünkü menum
Sabah
Bir domates
Bir salatalık
Bir kare peynir
5 6 adet zeytin
2 dilim ekmek
2 fincan cay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bi çay bardağı ayran
Ara
Bir şeftali
Aksam
Et kavurma
İki dilim ekmek
Spor bugün yapamadım bebis uyumadı huysuzdu
Teşekkür ederim hanımlar :*Kaptanım sagolasın ellerine saglık paylasmıssın listeyi ama Ozaly hedef kilosunu 55 degil de 57 yapmak istiyorum, daha azı kotu gorunuyor yazmıs en son. Ben onu simdi düzeltiyorum paylasımda
canim 57 yazdim zannediyordum iyi ki kontrol etmissin eline saglik
evet o sahurdan sonra nasıl uyudun ben onu merak ettim..Sahur ilk defa bu kadar ağır sahur yaptım
2 tane patlicanli kus yuvasi
yoğurtlu Semiz otu
1 dilim ekmek
çok az Lorlu yumurta
1 bardak Meyan kökü
Iftar
1 kase çorba
1 kase cacık
1 tabak tavuk sote
maalesef bi bardak kola.
çay
3 hurma +1.5 ceviz içi
Su 3lt
Spor yok
inatettimolacak kollontai morordek nilsub
ye bacım ye yarasın :)Ahanda şimdi bir dilim karpuz yiyorum
msj dikkat et bakalım 3 msj ard arda yemekli ilgili gözün dönmüş resmen....Sahur da değişik bişey yemek istiyorum
ama ne yiyecem bilmiyorum. Sıcakta da yumurta yenmiyor. Fikir verin kızlar bana
menün güzel diyetisyen listenmi?Bugünkü menum
Sabah
Bir domates
Bir salatalık
Bir kare peynir
5 6 adet zeytin
2 dilim ekmek
2 fincan cay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
Bi çay bardağı ayran
Ara
Bir şeftali
Aksam
Et kavurma
İki dilim ekmek
Spor bugün yapamadım bebis uyumadı huysuzdu
haftaya daha iyi olucaz ben eminim:)Kızlar takim olarak bu hafta 5. olmusuz, hepinizi tebrik ediyorum.
Daha da guzeli:inatettimolacak bireysel derecelerde 3. olmus. Kendisini ayrica tebrik ediyorum Benden sana 1 öğün kacamak hakki tatlim, kesinlikle hak ettin bunu
kolay gelsin bugun benim işimde çok sabah dün akşamki msj cevap yazmak için açtım bilgisayarı birazdan bende başlıcamherkese günaydınnnnnnn
güne çok aktif başladım deli gibi temizlik yapıyorum.
evet o sahurdan sonra nasıl uyudun ben onu merak ettim..
ye bacım ye yarasın :)
msj dikkat et bakalım 3 msj ard arda yemekli ilgili gözün dönmüş resmen....
menün güzel diyetisyen listenmi?
ara öğün vermedimi?
haftaya daha iyi olucaz ben eminim:)
kaçamağı haketti özgecim afiyet olsun şimdiden:)
haklısın canım sende evde eş çocuklar olunca onlara ayrı kendine ayrı yapmak zorunda kalıyorsun eşimde benim hava çok sıcak patates kızart salata yoğurt karpuz peynir hazırla diyo hergün zor oluyo yememek bende 2-3 gündür maş fasulyesinden salata yapıyorum kendimeCanim sahur u normalden erken yaptık. Ve hemen uymuyor zaten . Yemekten çok çok sonra uyuyorum.o yüzden rahatsız etmedi.
Bu aralar kendimi zor dizginliyorum. Elimin altında ne varsa onu yiyorum. Kendime özel şeylerle ugrasamiyorum
haklısın canım sende evde eş çocuklar olunca onlara ayrı kendine ayrı yapmak zorunda kalıyorsun eşimde benim hava çok sıcak patates kızart salata yoğurt karpuz peynir hazırla diyo hergün zor oluyo yememek bende 2-3 gündür maş fasulyesinden salata yapıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?