Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlaaar imdaaaat ellerim yanıyorrr.......... sabah biber doğradım o saatten beri yanıyoruuuummm napsam aceeep ayy bi de yanağımda yanıyooo.... telefonda çene yaparken elim yüzüme deydi tabeeee.... ellerimi su dolu kovada tutuyooom ühühüüüü...

ay ben stres oldum yahu şef adam yemeğemi çağrılır....
Adam geçen sene bekliyordu daveti ama ben pek yemek konusunda kendimi geliştirememiştim.Bu sene nirvanaya ulaştım heralde :)))
Ama muhteşem bir gün oldu.Herşeyi ciddi ciddi beğendiler. Ve tabak tabak yediler. Çok mutlu oldum.
Bende tebrik ederim. Özellikle inatettimolacak seni tatlım
herkese günaydınnnnnnn

güne çok aktif başladım deli gibi temizlik yapıyorum.
Bende bugun çok çok yoruldum.Ama değdi çok şükür.
Herkes nerde yahuu....
Ben geldimm.
Aynen öyle evde çok sıcak bayilicam şimdi depremde oldu bu sabah bu sıcaklar prk hayra alamet değil
Geçmiş olsun canım.Haberlere bakamadım. Nerede deprem oldu.
Bugün orucum çok şükür ama ne sıcak bu yahu Rabbim sen serinlik ver
Allah kabul etsin.

Kız ben bikere gözüme sürdüm. Çok geçmiş olsun dikkat et

ne kadar biber doğradın ki limonla ovala geçer belki...

Tuzlu suyla limonu karıştırın ve ellerinizi beş dakika kadar bu suyun içerisinde bekletiniz. İlk etapta yanma şiddeti biraz artabilir ama daha sonrasında azaldığını göreceksiniz. Bunun dışında geçici olarak yanan bölgelere buz koyabilirsiniz. Acı biberden eli yanan kişiler için çare ve kesin çözüm olarak bu yolu deneyebilirsiniz. Acı sivri biberleri temizlerken yada salata yaparken elinize naylon eldiven takmayı ihmal etmeyiniz.
yine doğru tahmin etmişim btlbetul

Dünde uyardım seni canım kilondan memnunsun diyemi bu rahatlık acep....-_-
Ya canım dün bana ne oldu hiç bilmiyorum
Hala iştahım çok açık. Sürekli birşey yemek istiyorum
Etrafta bomba gibi geziyorum
Bir sinir bir stres öfff
Kalp kırıorm sona gönül almaya çalışıyorum
Ne oldu hiçbişi anlamadım

Kızlar ben Menümü yazmayayim bugün azcık serbest gün yaptım da. Iyi geldi ama kabizliktan patlamak uzereyim

Bu arada herkese tesekkurler..regli sonrasi rahatlarim diyodum da 2kiloda surpriz oldu..ama guzel oldu bayram üstü keyfim yerine geldi..daha fazla eksiler sizin olur insallah
Bu arada kacamagimi da 2top dondurmayla yaptim ordek kaptanim morordek menude yazarim yine zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…