- 17 Kasım 2013
- 1.284
- 1.642
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #194.821
Tesekkurler ederimmmm canımNasıl rahat ediyorsan öyle yap canım menülerin çok güzel...
Ya sorma canim pazartesi gidicem ya isleri bitirmeye calisiyorum okuyorum ama yazmaya yetistiremiyorumnerelerdesin sen hatun ya çokmu yoğunsun....?
Adam geçen sene bekliyordu daveti ama ben pek yemek konusunda kendimi geliştirememiştim.Bu sene nirvanaya ulaştım heralde :)))ay ben stres oldum yahu şef adam yemeğemi çağrılır....
Bende tebrik ederim. Özellikle inatettimolacak seni tatlımKızlar takim olarak bu hafta 5. olmusuz, hepinizi tebrik ediyorum.
Daha da guzeli:inatettimolacak bireysel derecelerde 3. olmus. Kendisini ayrica tebrik ediyorum Benden sana 1 öğün kacamak hakki tatlim, kesinlikle hak ettin bunu
Bende bugun çok çok yoruldum.Ama değdi çok şükür.herkese günaydınnnnnnn
güne çok aktif başladım deli gibi temizlik yapıyorum.
Ben geldimm.Herkes nerde yahuu....
Geçmiş olsun canım.Haberlere bakamadım. Nerede deprem oldu.Aynen öyle evde çok sıcak bayilicam şimdi depremde oldu bu sabah bu sıcaklar prk hayra alamet değil
Allah kabul etsin.Bugün orucum çok şükür ama ne sıcak bu yahu Rabbim sen serinlik ver
Tatile mi fıstıkYa sorma canim pazartesi gidicem ya isleri bitirmeye calisiyorum okuyorum ama yazmaya yetistiremiyorum
Kız ben bikere gözüme sürdüm. Çok geçmiş olsun dikkat etkızlaaar imdaaaat ellerim yanıyorrr.......... sabah biber doğradım o saatten beri yanıyoruuuummm napsam aceeep ayy bi de yanağımda yanıyooo.... telefonda çene yaparken elim yüzüme deydi tabeeee.... ellerimi su dolu kovada tutuyooom ühühüüüü...
geçmiyoooooooo.........biberler intikam alıyo galiba.....Kız ben bikere gözüme sürdüm. Çok geçmiş olsun dikkat et
Ellerini çamaşır suyuyla yıkasan acaba geçer mi???geçmiyoooooooo.........biberler intikam alıyo galiba.....
Yok yok daha çok yakar.geçmiyoooooooo.........biberler intikam alıyo galiba.....
ne kadar biber doğradın ki limonla ovala geçer belki...kızlaaar imdaaaat ellerim yanıyorrr.......... sabah biber doğradım o saatten beri yanıyoruuuummm napsam aceeep ayy bi de yanağımda yanıyooo.... telefonda çene yaparken elim yüzüme deydi tabeeee.... ellerimi su dolu kovada tutuyooom ühühüüüü...
Naber organik hatun.ne kadar biber doğradın ki limonla ovala geçer belki...
iyilik senden çok sevinim canım misafirlerinin memnun kaldığına aferin sana......Naber organik hatun.
Yok yok daha çok yakar.
Ya canım dün bana ne oldu hiç bilmiyorumDünde uyardım seni canım kilondan memnunsun diyemi bu rahatlık acep....-_-
Canım kolonya denesene az da olsa rahatlatırEllerini çamaşır suyuyla yıkasan acaba geçer mi???
Veya sirkeyle
Evet canim memlekete gidicem 6ay olacak nerdeyse bizimkileri gormeyeliTatile mi fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?