- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #195.021
Tabi 65'igörünce aklın başına geldi demibekarlık sultanlıkmıs bilemedim diyorum sadece :) bi bosansam bi daha tovbe evlenmem kız ben manyak mıyım :))))
sanırım ordekcigime yazmıssın bende cevap yazayım, ben dukana baslıyorum bugun 4 gun, istersen gel beraber yapalım saf pro???
Despot anne işte ne olicekyaz tatili değil mi kız rahat bırak bebeleri.....
Kız zaten 1 kilo hedeflemiştin onu da yapamazsan kendine atacak biyerler araayy ne hedefi ben ++++ larda çıkıcam bayrama.... hiç te rejşm mounda değilim
Kız yapacak şey çok basitHadi ordan hepiniz bekarlık sultanlık dersiniz kocanızdanda vazgeçemezsiniztürkiyede bekarlık iyi bişey değil malesef yurtdışında olsak ohh ne güzel.Türkiyede bekarım sevgili yapim desen yaşıtların % 98 i evli kalan %2 yi aradın buldun kafana uydu ohooo.Sevgiliyi geçtim arkadaşların hepsi evli hadi çık gezelim desen yok kocamdı, yok çocuğumdu ,olmadı kaynanamdı diye görüşemiyorsun.Hoş görüşsende anlaşamıyosun.Yani bekarlık hiçte sultanlık değil.Evli olsan alır kocanı gezersin hiç değilse.Olmadı çocukla uğraşırsın,evinle uğraşırsın sıkılacak zamanın kalmaz.Şimdi benim arkadaşlardan hepsi evlendi bi tanesi temmuzda evleniyor, tatile çıkacak arkadaşımda kalmadı.Napıcam ben şimdi hee söyleyin bakim bana tok açın halinden anlamaz işte böyle
Aynen öyleVay maşallah gönüllerin kaptanı
Ne çok vermişsin öyle
Yok işte koca karaborsa :) siz nasıl buldunuz yahuu tecrübelerinizi paylaşın da bizde bulalımKız yapacak şey çok basit
Evlenicen
Bi sana bi betüşe koca bulda evlenin
Yok işte koca karaborsa :) siz nasıl buldunuz yahuu tecrübelerinizi paylaşın da bizde bulalım
aynen oyle oldu canım :))Tabi 65'igörünce aklın başına geldi demi
Bu hafta hep birlikte sarılalım diyete o zamnaynen oyle oldu canım :))
Anlatmıştın sanki.lisedemiydin annenlerin marketi vardı oraya gidiyordun orda çok talip çıkmıştı erkendende evlenmiştin yanlış hatırlamıyorsam :)Haahaaa
Bana teyzem vesile oldu canım. Uzun hikaye
O beni buldu canım kocamYok işte koca karaborsa :) siz nasıl buldunuz yahuu tecrübelerinizi paylaşın da bizde bulalım
aynen!! kısın zayıf yazın sisko gezcez bu gidisle :)))))Bu hafta hep birlikte sarılalım diyete o zamn
Bende 60'lara dayandım
Evet canım.Aynen öyle :))Anlatmıştın sanki.lisedemiydin annenlerin marketi vardı oraya gidiyordun orda çok talip çıkmıştı erkendende evlenmiştin yanlış hatırlamıyorsam :)
Ayyy evet yaaynen!! kısın zayıf yazın sisko gezcez bu gidisle :)))))
Hay ağzın bal yesin..ben de tam.yazacaktim okuyup bitirmeyi bekliodum..gecen gun adamin odunlugu kalmadi bosuyodu az kalsin bulmus minnos kocayi konusuyo isteaman aşka geldin galiba geçen günde hiç şakadan anlamaz odun diyodun
hıhhhh gelmicem konuşmıcam işte....nilsub nerelerdesin.Biz yokken sen burdasın.Biz buradaykende sen yoksun.
sorma işte evlilik tamda böyle işte görmeyince özlüyorsun gelince boğasın geliyo.....Hay ağzın bal yesin..ben de tam.yazacaktim okuyup bitirmeyi bekliodum..gecen gun adamin odunlugu kalmadi bosuyodu az kalsin bulmus minnos kocayi konusuyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?